Nega - farbanje kose i farbe
+13
Zvezdica
Anne Boleyn
Milla
ivonka
Lollipop
Zvončica
Veca
Boni
Femme
Holly
Aynnah
Shade
Khallu
17 posters
Strana 5 od 5
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Da li ste ikada farbali kosu?
Re: Nega - farbanje kose i farbe
Ja nemam takih problema kao vi, koju god farbu da kupim, uvek dobijem istu - tamno smedju. Kad je sveze ofarbana, ima lep sjaj, ali sa sedim vlasima ne mogu da se izborim i imam jak pigment i svetla cokolada na meni izgleda kao cokolada za mesenje i kuvanje. :))
Najvise volim frizerke kad su prepotentne: to je nemoguce, ja cu vas ofarbati, znate, ta i ta farba, pa ja to tako ... Ja iskuliram, platim i sacekam je kako se ceska posle.
Najvise volim frizerke kad su prepotentne: to je nemoguce, ja cu vas ofarbati, znate, ta i ta farba, pa ja to tako ... Ja iskuliram, platim i sacekam je kako se ceska posle.
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
danas sam kupila ovu farbu
do sada sam se farbala tamno plavim farbama da bih dobila svetlo braon boju.ali,posle niza pranja i ispiranja,uvek se nazirao neki zuckasti ton.
ovog puta sam odlucila da to bude konkretna braon a nije mi smetao ni ovaj crvenkasti odsjaj.
upravo sam se ofarbala i vrlo sam zadovoljna.na ovoj slici izgleda previse crvena,ali na kosi nije tako.moram otici ovih dana da kupim jos nekoliko,dok su na akciji.
do sada sam se farbala tamno plavim farbama da bih dobila svetlo braon boju.ali,posle niza pranja i ispiranja,uvek se nazirao neki zuckasti ton.
ovog puta sam odlucila da to bude konkretna braon a nije mi smetao ni ovaj crvenkasti odsjaj.
upravo sam se ofarbala i vrlo sam zadovoljna.na ovoj slici izgleda previse crvena,ali na kosi nije tako.moram otici ovih dana da kupim jos nekoliko,dok su na akciji.
Meni se dopada bas ova koja je na slici, fenomenalna je, ali nikad ne ispadne bas kao na slici, to valjda zavisi od pigmenta.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
ja sam odavno shvatila da nikada ne ispadne kao na slici,ne dam da me reklama zavara,ali zato je katalog merodavan,bar se kod mene pokazalo tako.
malo je smirenija boja nego na ovoj slici, ovde na netu koju pronadjoh ali mozes pogledati kutiju u parfimeriji,ista je kao i na modelu
Svidja mi se, nije zift crna, cini mi se da ima neki cokoladni ton.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
ja sam se malo razocarala u moju prethodnu farbu.odmah posle prvog farbanja,kada sam bila odusevljena bojom,kupila sam jos jednu kutiju,a drugi put mi nije ispala ista boja.dosta je tamnija.jedino je dobro,ovog puta,sto se te farbe vrlo brzo ispiraju kako sam primetila
Ja sam se danas farbala, farbala sam koren i stavila preliv na celu kosu.
Koren sam farbala sa keune 15/17, a u preliv sam dodala malo keune 2000
Prezadovoljna sam bojom.
P.S. i isekla sam siske, bilo mi je dosadno
Koren sam farbala sa keune 15/17, a u preliv sam dodala malo keune 2000
Prezadovoljna sam bojom.
P.S. i isekla sam siske, bilo mi je dosadno
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nega kože i kose zimi