Omiljena TV serija
+17
ivonka
zelenooka
meseceva kci
Samanta
Milla
Evita
Anne Boleyn
Boni
mirka
Zvončica
bub@mara
Femme
Aynnah
ABA
Holly
Khallu
Shade
21 posters
Strana 9 od 9
Strana 9 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Omiljena TV serija
Upravo gledam seriju "Night Manager. Ima šest epizoda, snimljena je po knjizi John Le Carre-a i stvarno je odlična. Govori o svijetu špijunaže i kriminala. Definitivno preporučujem.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Kad malo razmislim šta bih gledala od serija za opuštanje mi na pamet padnu samo legendarni Alo Alo i M.a.s.h iako je kao vojna tematika originalni su mi i baš bi mi prijalo jedno popodne uz njih
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Trenutno gledam "Versailles" (Versaj), odlicnu seriju o francuskom kralju Luju XIV I njegovoj vladavini. Ovo je druga sezona i jako je dobro napravljena.
Troja- Elita
Gledate li "Senke nad Balkanom"?
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Gledam ja i pokušavam da pohvatam konce. Puno je likova i nekih meni nepoznatih organizacija, ne mogu sebi da dođem - šta je sve bilo u Beogradu tih godina. Sviđa mi se serija svakako.
Osim nje, pratim i "Nijanse plave" na Foxu, priča o korumpiranim policajcima uglavnom, meni zanimljiva.
Osim nje, pratim i "Nijanse plave" na Foxu, priča o korumpiranim policajcima uglavnom, meni zanimljiva.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ja ponekad uhvatim "Nijanse plave", volim taj žanr.
A "Senke" su me baš prikovale za TV.
Priznajem, jedva povezujem sa onom istorijom koju smo učili, zato mi krivo što nisam pročitala ni jednu knjigu Dejana Stojiljkovića, nego sad jurim njegove tekstove po "Nedeljniku" ne bih li bolje povezala konce.
A "Senke" su me baš prikovale za TV.
Priznajem, jedva povezujem sa onom istorijom koju smo učili, zato mi krivo što nisam pročitala ni jednu knjigu Dejana Stojiljkovića, nego sad jurim njegove tekstove po "Nedeljniku" ne bih li bolje povezala konce.
Paloma Blanca- Elita
Mi smo odgledali prve dvije sezone Nijansi plave. Odlična serija.
Troja- Elita
Jedva čekam novu sezonu senki!
Završila se večeras!
Završila se večeras!
Paloma Blanca- Elita
A "Nemanjići" ?
Najskuplja serija izgleda kao predstava u seoskom domu kulture! (ne vređam trud amatera, daleko bilo! )
Bruka i sramota!
Najskuplja serija izgleda kao predstava u seoskom domu kulture! (ne vređam trud amatera, daleko bilo! )
Bruka i sramota!
Paloma Blanca- Elita
Strana 9 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu