Omiljena TV serija
+17
ivonka
zelenooka
meseceva kci
Samanta
Milla
Evita
Anne Boleyn
Boni
mirka
Zvončica
bub@mara
Femme
Aynnah
ABA
Holly
Khallu
Shade
21 posters
Strana 7 od 9
Strana 7 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Omiljena TV serija
Koja je to serija Troja?Troja ::Ja sam sinoć počela gledati neku novu francusku seriju i sada uživam zavaljena na sofu, gledajući jednu po jednu epizodu.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
"Returned" je francuska serija koja je kod nas vrlo popularna. Iz žanra je naučne fantastike sa elementima kriminalistčke serije. U malom francuskom mjestu počinju da se pojavljuju ljudi koji su umrli i koji nekim čudom uspijevaju da vaskrsnu. Porodice vaskrslih na vrlo različite načine reaguju na ponovne susrete sa voljenima. Interesantna ideja, a i realizacija, mada mi se nekada čini da bi serija bila još bolja da je malo uproštena.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Jel gledao neku prvu epizodu Ravne gore juce?
Boni- Urednica
Ja gledam Boston legal, genijalni su.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Ha! I ja volim Boston legal! Al ne mogu da na`vatam kad ima i na kom kanalu. :))
Jedan daljinski, a dva korisnika, al` kad dragi zaspi, ja preuzimam i vecito gledam od pola ili do pola.
Propustila sam Ravnu goru zbog njega, bio budan u to vreme.
Jedan daljinski, a dva korisnika, al` kad dragi zaspi, ja preuzimam i vecito gledam od pola ili do pola.
Propustila sam Ravnu goru zbog njega, bio budan u to vreme.
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Ravna gora je serija Radoša Bajića o Draži i četnicima (najvećim dijelom), kod nas ide na državnoj televiziji nedjeljom, pretpostavljam da ide na RTS u istom terminu jer je kod nas tad isključen taj kanal.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ja Boston legal gledam na FOX movie u 21, ali ja mislim da ima i repriza negde oko ponoci.Paloma Blanca ::Ha! I ja volim Boston legal! Al ne mogu da na`vatam kad ima i na kom kanalu. :))
:
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Tako je Veco, kod nas ide na Rts1 nedeljom u 8. Svidela mi se prva epizoda, bas su lepo snimali seriju.
Boni- Urednica
Upravo sam odgledala odličnu englesku seriju zvanu Peaky Blinders sa Cillianom Murphy-jem uglavnoj ulozi. Radnja se odvija u Birmingamu 1920-tih. Murphy (poznat iz filmova Inception, In Time, Dark Knight) glumi povratnika iz prvog svjetskog rata koji organizuje ilegalna kladjenja na trke konja i bavi se još nekim, uglavnom nezakonitim, aktivnostima. Njega i vodje komunista prati šef policije (Sam Neill poznat iz Jurasic Park-a), koji pokušava da zavede red, a beskrupulozan je koliko i kriminalci. Odlično snimljeno, obavezno pogledajte ako se kod vas bude prikazivalo.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Probala sam da odgledam Ravnu goru. Nekad me je ta tematika interesovala, gutala sam i knjige i price mojih starih, sa obe strane, medjutim nesto mi mlaka serija.
Ili sam se ja promenila, ili je kasno za ispravljanje istorijske nepravde. Istoriju pisu pobednici. Radoš Bajić kaze da veruje da će serija učiniti da srpski narod “bolje razume svoju prošlost, zarad sadašnjosti i budućnosti”.
Ma, nece! "Farma" i "Sulejman" su in! Partizani i cetnici nisu.
Ili sam se ja promenila, ili je kasno za ispravljanje istorijske nepravde. Istoriju pisu pobednici. Radoš Bajić kaze da veruje da će serija učiniti da srpski narod “bolje razume svoju prošlost, zarad sadašnjosti i budućnosti”.
Ma, nece! "Farma" i "Sulejman" su in! Partizani i cetnici nisu.
Paloma Blanca- Elita
Nisam pogledala drugu epizodu, ne znam da li ce biti reprize.
Sve si upravu Paloma. Ja na slavi veceras i kazem daj pustite rts da bar malo bacimo pogled, al ove starije zene navalile da gledaju Kako vreme prolazi.
Boni- Urednica
Ja sam odgledala obje epizode, i dalje me zanima ta tematika, ali serija mi je nekako razvučena, nema nekih dešavanja, premda je jako lijepo snimljena, puna Srbije u onom najljepšem smislu. Vidjećemo kako će ići dalje, gledaću svakako.
Veca- Urednica Elite
Za samo nedelju dana me je zivot demantovao i ponovo me zaintrigirala ratna i poratna tematika i ono sto treba da povezemo i slozimo iz zivotopisa moga tece.
Naime, nakon sahrane, sredjivali smo papire i neku dokumentaciju, pa pronadjem sveske, beleske, molbe za pomilovanje, za rehabilitaciju ... svasta nesto, sto nam nije bilo dostupno za njegova zivota.
Odgledamo trecu epizodu Ravne gore, koja nam se dopadne, tako da cemo da potrazimo i prve dve, ako ima negde na netu.
Naime, nakon sahrane, sredjivali smo papire i neku dokumentaciju, pa pronadjem sveske, beleske, molbe za pomilovanje, za rehabilitaciju ... svasta nesto, sto nam nije bilo dostupno za njegova zivota.
Odgledamo trecu epizodu Ravne gore, koja nam se dopadne, tako da cemo da potrazimo i prve dve, ako ima negde na netu.
Paloma Blanca- Elita
Paloma meni se svidja Ravna gora, ali su mnogo bre spori. Vec treca epizoda i maltene se nista nije ni desilo.
Boni- Urednica
Paloma Blanca- Elita
Mislim da je bilo nesto na ytube, piraterija neka. Nisam ni jednu epizodu pogledala, uvek zaboravim kad ide, a i vremena nisam nesto imala poslednjih sedmica. A volela bih da pogledam takodje.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Trenutno gledam Uvod u anatomiju i moram da kazem da je odlicna serija.
Boni- Urednica
nikako da pitam,gleda li neko seriju ''Na terapiji''?
ja sam u pocetku gledala kad naletim,nikad celu,a sada vec pratim redovno i ne preskacem.
ja sam u pocetku gledala kad naletim,nikad celu,a sada vec pratim redovno i ne preskacem.
Ja sam je gledala pre par godina kada se prvi put prikazivala, ali bih mogla da obnovim gradivo, jer sam sve pozaboravljala. U kom terminu ide?
Boni- Urednica
Ja gledam hrvatsku seriju Tajne i crnogorsku Budvu, ponekad odgledam neku epizodu Zločinačkih umova ili druge krimi serije na fox-u. Od turskih sam definitivno odustala.
Veca- Urednica Elite
Boni,nisam sigurna za termine,cini mi se da je svako vece u razlicitom.to mi se ne svidja,zato sam cesto i preskakala gledanje.sinoc je bila u 22h.
p.s.na sajtu videh da je i veceras u 22h.
p.s.na sajtu videh da je i veceras u 22h.
Trenutno volim da pogledam Modernu porodicu, a ovaj zadnji Šerlok mi nešto svaki put promakao. Moraću na internetu d tržim zadnju sezonu
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
Strana 7 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 7 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu