Nokti - nega i ukrašavanje
+15
Paloma Blanca
Femme
anakl
Mimi
Marooned
hope
Anne Boleyn
Zvončica
ivonka
Boni
bub@mara
Shade
Holly
Squaw
Khallu
19 posters
Strana 3 od 5
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nokti - nega i ukrašavanje
Dikla postoji,vidi u Liliju.
Probacu to sa limunovim sokom sigurno! A kako samo ih prosto umocim?
Sto se tice nadogradnje,stavljala sam vise puta. Poslednji put sam imala u februaru ove godine i posle skidanja-katastrofa kao i svaki put,nokti se nenormalno listaju,tanki su,odvratni,brazdasti-nikako ne preporucujem!
P.S. nisu mogli da se oporave jedno 4 meseca.
Probacu to sa limunovim sokom sigurno! A kako samo ih prosto umocim?
Sto se tice nadogradnje,stavljala sam vise puta. Poslednji put sam imala u februaru ove godine i posle skidanja-katastrofa kao i svaki put,nokti se nenormalno listaju,tanki su,odvratni,brazdasti-nikako ne preporucujem!
P.S. nisu mogli da se oporave jedno 4 meseca.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Da, Boni, umočiš ih u limunov sok ili premažeš, prelistaj malo temu, ima još par korisnih saveta.
I nemoj više da nadograđuješ, zato ne možeš ni da ih oporaviš brzo.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Ma necu,nikada vise!
Bas cu sutra da probam to!
Bas cu sutra da probam to!
Boni- Urednica
Pa cim ih oni turpijaju pre nadogradnje i jos stave lepak prekotoga, mogu misliti na sta lice.
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
Na katastofu!!! Nikako ne stavljaj to!
Boni- Urednica
Ma ja turpiju ne podnosim, a ni bilo sta vestacko, zato nisam ni pokusavala. A uostalom sad radim sa dosta acetona u laboratoriji, tako da bi samo dzabe bacila pare.
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
Samo jednom sam nadograđivala i neću nikad više!!! Bilo je to pre 5 godina i jedva sam ih oporavila. Međutim, brine me to što mi se nokti mnogo listaju u poslednjih godinu dana, a ranije uopšte nisam imala takve probleme.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Shade ::
Boni, probaj ovo.Shade ::Ja moje nokte mažem limunovim sokom, čim primetim da postaju krhki.
I delotvoran je, mogu vam reći.
Rece Shade sta da radimo.
Boni- Urednica
Probaću. A koliko često?
Zvončica- Počasni član
Koristim Diklu obavezno i skoro sam na savet kozmeticarke kupila Afroditinu kremu za jacanje noktiju.Nije skupa,svega 200,300din. u Merkatoru.Puno je masnija od dikle, stavljam je svako vece na nokte i zanoktice i zadovoljna sam.Nokti mi rastu brzo i stalno ih skracujem jer se i moji stalno listaju i ostecuju kad radim kucne poslove,mada i volim duzinu samo da pokriju jagodice prstiju.
Mimi- Istraživač
- Broj poruka : 168
Pridružila/o se : 16.05.2011
Ja sam nokte skratila do jagodica pre mesec dana, otada mi se listaju i nikako da porastu. Pojavile se i zanoktice.
Ne znam sta mi se ovo desava. Ni limun mi ne pomaze.
Shade- Elita
ja licno ne volim nadogradjene nokte ali volim da vidim lepo uradjene na nekom drugom.
anakl,da li se ti mozda bavis nadogradnjom?
anakl,da li se ti mozda bavis nadogradnjom?
Bavi se, postavila je link ka blogu u postu, koji sam ja prebacila u profil.
Tako, da nema zabune, gde, šta i kako.
Moram pronaći slike noktiju moje kćerke, ona lijepo uređuje svoje nokte i svaki put slika.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Super Veco, cerka ti je bas talentovana, to na nogama su prave buba mare.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Pa da, ona to baš voli i redovno ima oslikane nokte, a ponekad i mene natjera da sjedim i da mi to crta, samo ne znam gdje je sklonila te slike, samo sam ove našla.
Veca- Urednica Elite
Imate lepe ruke, na stranu nokti. Volim kad vidim lepe ruke
Shade- Elita
Posebno moje, posute staračkim pjegama...
Veca- Urednica Elite
Lepa je ta nijansa.
Zvončica- Počasni član
Trendi nokti za ovu sezonu
Pročitajte listu šest boja kojima morate obogatiti svoj kutak sa lakovima.
Pastelni nokti
Prirodne boje peska su minimalistički trend koji će vladati tokom proleća. Oni se savršeno uklapaju u odevne kombinacije jarkih tonova. Ukoliko niste fan ovakvih tonova, onda izaberite pastelno ružičastu nijansu.
Metalik nokti
Zlatno, srebro i bronzano je hit ove godine! To su boje za odvažne dame, a ko voli da eksperimentiše neka pokuša da uradi francuski manikir, ali sa metalik vrhovima.
Crni nokti
Iako mnogi ne vole crne nokte, oni se vraćaju na velika vrata ove godine. Izbegnite goth izgled tako što ćete ih ukombinovati uz odeću veselijih boja. Takođe, tamno sivi nokti dolaze u obzir a najbolje idu uz crne odevne kombinacije.
Tropske boje
Koralno crvena, žuta, plava jarko pink su boje koje će uveseliti naše tople dane. Pripremite paletu ovakvih boja ukoliko planirate letovanje. Takođe, nije greh namazati ih i zimi.
Zeleni nokti
Kao što imamo prilike da vidimo zelena je postala jedna od najzastupljenijih boja u modnoj industriji. Svaka nijansa zelene je prosto must have kada su nokti u pitanju.
Tamnije boje
Tamnije nijanse crvene, ljubičaste, žute i zelene biće apsolutni hit ove godine. Koristite ih ukoliko nosite crne ili neutralne odevne kombinacije.
Pročitajte listu šest boja kojima morate obogatiti svoj kutak sa lakovima.
Pastelni nokti
Prirodne boje peska su minimalistički trend koji će vladati tokom proleća. Oni se savršeno uklapaju u odevne kombinacije jarkih tonova. Ukoliko niste fan ovakvih tonova, onda izaberite pastelno ružičastu nijansu.
Metalik nokti
Zlatno, srebro i bronzano je hit ove godine! To su boje za odvažne dame, a ko voli da eksperimentiše neka pokuša da uradi francuski manikir, ali sa metalik vrhovima.
Crni nokti
Iako mnogi ne vole crne nokte, oni se vraćaju na velika vrata ove godine. Izbegnite goth izgled tako što ćete ih ukombinovati uz odeću veselijih boja. Takođe, tamno sivi nokti dolaze u obzir a najbolje idu uz crne odevne kombinacije.
Tropske boje
Koralno crvena, žuta, plava jarko pink su boje koje će uveseliti naše tople dane. Pripremite paletu ovakvih boja ukoliko planirate letovanje. Takođe, nije greh namazati ih i zimi.
Zeleni nokti
Kao što imamo prilike da vidimo zelena je postala jedna od najzastupljenijih boja u modnoj industriji. Svaka nijansa zelene je prosto must have kada su nokti u pitanju.
Tamnije boje
Tamnije nijanse crvene, ljubičaste, žute i zelene biće apsolutni hit ove godine. Koristite ih ukoliko nosite crne ili neutralne odevne kombinacije.
Boni- Urednica
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nega stopala i pedikir
» Nega kože i kose zimi
» Nega - farbanje kose i farbe
» Zdrava koža - šest saveta kako do nje
» Prava nega za vaše godine
» Nega kože i kose zimi
» Nega - farbanje kose i farbe