Šta kuvate danas?
+25
DJURA
La scarpa
zelenooka
Troja
male
Milla
Samanta
Marooned
hope
mirka
strawberry22
ivonka
Femme
Boni
ABA
Zvončica
Happylica
bub@mara
Anne Boleyn
Aynnah
Veca
Nina
Holly
Shade
Khallu
29 posters
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Gastronomija :: Kulinarske čarolije
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Sta kuvate danas
Pa skokni do mene. Šta je to 2-3000km ovamo-onamo...?
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
Re: Šta kuvate danas?
Sta da spremam za Badnje vece i Bozic?!
Za ng sam spremala mrsno i posno za pomen, mrtva sam umorna i ne mogu sve da ponovim. Sve bilo u paru, mrsno i posno: obe sarme, obe ruske salate, pihtije, pecenje/riba ... malopre mi muz kaze: ajd smisli nesto sto nismo odavno jeli!
Mis`im, stvaaaaaaarno! Smisli ti!
Ranije smo imali uvek rolovanu curku za Bozic, ali sad je nisam na vreme narucila i nemam gde da je kupim.
Mogla bih neku teletinu da izrolujem?
Pa u pekac sa pekarskim krompirom? Ah?
To znam, a pile ne znam da rolujem sama.
Dajte neku ideju!
Za ng sam spremala mrsno i posno za pomen, mrtva sam umorna i ne mogu sve da ponovim. Sve bilo u paru, mrsno i posno: obe sarme, obe ruske salate, pihtije, pecenje/riba ... malopre mi muz kaze: ajd smisli nesto sto nismo odavno jeli!
Mis`im, stvaaaaaaarno! Smisli ti!
Ranije smo imali uvek rolovanu curku za Bozic, ali sad je nisam na vreme narucila i nemam gde da je kupim.
Mogla bih neku teletinu da izrolujem?
Pa u pekac sa pekarskim krompirom? Ah?
To znam, a pile ne znam da rolujem sama.
Dajte neku ideju!
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
male ce ti dati ideju za takve specijalitete
ja ne kuvam danas nista,a ni zadnjih dana kad bolje razmislim,poslala svekrva nesto klope
ja ne kuvam danas nista,a ni zadnjih dana kad bolje razmislim,poslala svekrva nesto klope
Nemam ideju. Bice klasicno, tradicionalno kao i do sada za Bozic i Badnje vece kod mene. Shvatam da je neinteresantno ponavljati ceo meni od prethodne nedelje Paloma, cak ste i Svetog Nikolu slavili pre par nedelja. Ja sam skoro sve pripremila. Javi sta si osmislila i sta spremila.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Khallu ::male ce ti dati ideju za takve specijalitete
blago tebi! eeeeee, a i maletovoj ženi!
na sve moje muke, za ng sam svekrvi posebno spremala sarmu SAMO sa junetinom, a snajka ne jede ništa od ribe, ni ribu, pa njoj posebno posne sarme!
Eto što mi izašo čir!
I bele pčele će po glavi uskoro!
Shade, ništa nisam smislila, danas nisam mogla da idem do pijace i kasapnice, biće mi bolje, valjda, sutra.
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Samo izvadiš koske i napuniš ga. Okačiću slike kada stignem.Paloma Blanca ::pile ne znam da rolujem sama.
Juče sam spremao smuđa (dva, u stvari), a danas pijanog šarana. Ako treba neko uputstvo, tu sam.
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
Ja sam spremala bakalar u pekaču, mariniran u maslinovom ulju i mnogo začina i kuvani krompir.
Za sutra je spremna pečenica, sarma od raštike i slani zeleni rolat, u toku je priprema ruske salate, večeras pogača i to je to od slanih jela.
Napravila sam i tradicionalne oblande i kroasan tortu, dakle, pojednostavila sam sebi maksimalno.
Za sutra je spremna pečenica, sarma od raštike i slani zeleni rolat, u toku je priprema ruske salate, večeras pogača i to je to od slanih jela.
Napravila sam i tradicionalne oblande i kroasan tortu, dakle, pojednostavila sam sebi maksimalno.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
danas cemo zavrsiti spagete bolonjeze a upravo sam skuvala i supicu od juneceg mesa.
Za danas sam planirala musaku s tikvicama.
Veca- Urednica Elite
upravo sam napravila rizoto sa sampinjonima i krem corbicu sa knedlama.planirala sam jos i ribu uz to.
Juče sam napravila mješane žitarice sa suvim rebarcima, imam i za danas.
Veca- Urednica Elite
Kod mene danas pilav.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
pljeskavice i spanac
Boni- Urednica
Ja sam danas u nedostatku vremena (svi bili gladni) ispekla belo pileće mese kao šnicle samo na teflonu kao roštilj i pored napravila gomilu salate (zelena salata + paradajz).
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Danas sam sama kući pa neće biti ručka, uzeću nešto iz frižidera i napraviti salatu.
Veca- Urednica Elite
Ja i suprug veceras idemo na otvaranje neke slikarske izlozbe, pa cemo samo podgrijati pasulj na brzinu. Sreca sto ga nagovorih da konacno odemo da kupimo suva rebra prosli vikend, inace ne znam sta bih i kako bih danas.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Nista, icicu sa dragim na neki rucak verovatno.
Boni- Urednica
Ja sam danas ispunila mužu želju pa sam spremila prženu džigericu (mešala svinjsku i kasnije dodala pileću sa puno luka i začina). pored sam za nas što malo manje volimo džigericu skuvala kukuruzni kačamak (palentu) i puno zelene salate.
Maja- Elita
Danas smo jeli pečenu prasetinu i krompire.
Troja- Elita
Pečem neku jagnjetinu sa krompirom.
Troja- Elita
Juče sam skuvala buraniju za danas.
Veca- Urednica Elite
Još ne znam juče sam kuvala goveđu supu i pravila uz finflajš sos od mirođije (nisam ga jela ne pamtim a tako ga volim, svi su ga jeli i nisu se bunili).
Maja- Elita
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Gastronomija :: Kulinarske čarolije
Strana 34 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu