Šta kuvate danas?
+25
DJURA
La scarpa
zelenooka
Troja
male
Milla
Samanta
Marooned
hope
mirka
strawberry22
ivonka
Femme
Boni
ABA
Zvončica
Happylica
bub@mara
Anne Boleyn
Aynnah
Veca
Nina
Holly
Shade
Khallu
29 posters
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Gastronomija :: Kulinarske čarolije
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Šta kuvate danas?
Danas sam pravila pitu sirnicu.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Juče sam skuvala prokulice i karfiol sa svinjetinom za danas.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ispržiću nake kotlete soma koji mi od letos stoje u zamrzivaču.
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
imam malo mlevenog mesa pa sam mislila bolonjez ali ne stigoh danas a i ostalo jos graska
sutra cu to verovatno.
sutra cu to verovatno.
Nista posebno, malo krompira sa ruzmarinom u rerni i neko meseko na kockice izdinstala. Salata je bila rendana sargarepica.
Bas nemam volje da kuvam u poslednje vreme.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Danas kuvam repu, pire i ispeći ću pečenice (posebne kobasice, sveže za pečenje)
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
juce skuvala pilecu supu i za piletinu napravila sos od pecuraka.obzirom da mi je ostalo mesa,a uvek imam problem sa tim ostatkom piletine,mislim da cu napraviti paprikas.
Sirnicu. Od koga je dosta je
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
Ja kuvam, pečem, ma sve radim.
Danas goveđa supa, krompir i meso iz supe i paradajz sos. Za sutra sam kupila ribu i napravila prebranac (radim prepodne pa da bude brže ručak).
Ispekla sam kifle sa sirom (nešto mi zamirisale - držim se ja pa su iz punozrnatog brašna). Ispekla sam i kokos puslice i čekam da se ohladi masa za rafaelo kuglice a ako budem imala volje napraviću i čokoladne kuglice ako ne i sutra je dan.
Danas goveđa supa, krompir i meso iz supe i paradajz sos. Za sutra sam kupila ribu i napravila prebranac (radim prepodne pa da bude brže ručak).
Ispekla sam kifle sa sirom (nešto mi zamirisale - držim se ja pa su iz punozrnatog brašna). Ispekla sam i kokos puslice i čekam da se ohladi masa za rafaelo kuglice a ako budem imala volje napraviću i čokoladne kuglice ako ne i sutra je dan.
Maja- Elita
Daaaaaaj, Majo! ! Pa baci me u crnjak skroz. .. Sad se osjećam ko zadnja (što bi moja baba pokojna rekla) leura (to vam je najnajstrašnija ljenčuga i parazit) od same pomisli na to što si sve naspremala. Zamišljam te ko navijenu po kuhinji kako se vrtiš, a sve pršti
Ja sam sklepala neku večericu, a sutra imam dimljenog šarana i krompir salatu i grah, naravno.
Jest me sramota, šta sve žena uradi, ajoooj
Ja sam sklepala neku večericu, a sutra imam dimljenog šarana i krompir salatu i grah, naravno.
Jest me sramota, šta sve žena uradi, ajoooj
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
Radio sam danas pa sam jeo tunjevinu i girice. Za večeru kod kuće me sačekale pastrmke.
Sutra pečem u saču svinjski vrat sa MALO povrća. Ostalo spremaju žene...
Sutra pečem u saču svinjski vrat sa MALO povrća. Ostalo spremaju žene...
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
eh,ni ja nista danas.bilo je vazda nekih ruckova ovih dana,vise ne znam ni sta bih.
nocas sam samo napravila rusku salatu(opet)a mm jutros ispekao meso.od svekrve smo dobili cesnicu i milina.od juce ostalo i pite i prebranca.jedino sto moj malac nista od toga ne jede pa htela ne htela,za njega moram opet nesto smisliti
nocas sam samo napravila rusku salatu(opet)a mm jutros ispekao meso.od svekrve smo dobili cesnicu i milina.od juce ostalo i pite i prebranca.jedino sto moj malac nista od toga ne jede pa htela ne htela,za njega moram opet nesto smisliti
Ja danas nisam ništa kuvala - ostalo od ručka i večere od juče.
Ma daj Mirka, nisam baš toliko spremala, a i sve je ono brzo gotovo.
Ipak sam uspela i one kuglice sa čokoladom, da izvaljam - jedino to nam je još ostalo od sitnih kolača, ostalo smazaše. Pravila sam i čokoladnu tortu sa piškotama (da nisam morala da pečem, samo sam fil skuvala i prelila glazurom od čokolade).
I ja sam pravila rusku salatu, pečen krompir, svinjsko ispekla u rerni i pileće šnicle, supica a imali smo i pečene paprike u salati (sa puno belog luka, uplaših se možda deca neće hteti ali sve smazali )
Ma daj Mirka, nisam baš toliko spremala, a i sve je ono brzo gotovo.
Ipak sam uspela i one kuglice sa čokoladom, da izvaljam - jedino to nam je još ostalo od sitnih kolača, ostalo smazaše. Pravila sam i čokoladnu tortu sa piškotama (da nisam morala da pečem, samo sam fil skuvala i prelila glazurom od čokolade).
I ja sam pravila rusku salatu, pečen krompir, svinjsko ispekla u rerni i pileće šnicle, supica a imali smo i pečene paprike u salati (sa puno belog luka, uplaših se možda deca neće hteti ali sve smazali )
Maja- Elita
Danas pravim salatu sa leblebijama i avokadom. Slucajno smo je otkrili i bas je volimo.
-------
https://femme.darkbb.com/viewtopic.forum?t=2034
-------
https://femme.darkbb.com/viewtopic.forum?t=2034
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Gastronomija :: Kulinarske čarolije
Strana 40 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu