Poslednji film koji ste pogledali
+25
zelenooka
male
La scarpa
Nina
Troja
Lollipop
Milla
Chikita
ivonka
hope
Anne Boleyn
Evita
Boni
Zvončica
mirka
bub@mara
Cobra
Squaw
Aynnah
Holly
ABA
Shade
Khallu
meseceva kci
Femme
29 posters
Strana 24 od 27
Strana 24 od 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Re: Poslednji film koji ste pogledali
Dan mrmota. Znači, mogu UVIJEK da ga gledam kao da je prvi put
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
"The Grand Budapest Hotel" koji je nominovan za Oskara. Neobican film, satira koja govori o dogadjajima 30-tih i 40-tih godina dvadesetog stoljeca. Mislim da nije film koji ce se svakome dopasti i nisam sigurna da li zasluzuje Oskara. Ako budete u prilici da ga pogledate dajte mu sansu.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Pad u raj.
Baako, bakicee...
Šatdfakap
Baako, bakicee...
Šatdfakap
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
Vivaldi, sinoć.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Nekad sam bila filmofil ali sam nekako prestala da gledam televiziju, pre neko veče ipak nije mi se spavalo pa sam odgledala jedan film na tvju. I sada mi je žao, jer pomislih film o grčkoj mitologiji, interesantno ali ovo je bila izmišljena priča koja baš i nije sledila grčkoj mitologiji sem junaka i kao izgleda. U nekim trenutcima pomislih režiser ima baš bolestnu maštu, što se tiče krutosti.
A da, pričam o Nesmrtnima iz 2011 (immortals) sa Mikijem Rourkom u glavnoj ulozi zlikovca, ista ekipa producenata i režiser koji su snimili i film 300, jedino što valja su lepo izklesani muškarci (mišići na sve strane )
A da, pričam o Nesmrtnima iz 2011 (immortals) sa Mikijem Rourkom u glavnoj ulozi zlikovca, ista ekipa producenata i režiser koji su snimili i film 300, jedino što valja su lepo izklesani muškarci (mišići na sve strane )
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Trading Places sa Eddie Murphy-jem. Na trenutak nadjem zaborav od svih svojih razočarenja gledajući lijepa mlada lica glumaca. Onda ustanem, pogledam u ogledalo i suočim se sa surovom realnošću.
Troja- Elita
Look Who's Talking prvi i drugi dio, kao i St Trinian's. Nalazim zaborav od svoje tuge i problema u filmovima tog tipa.
Troja- Elita
Odgledala sam Teoriju svega i osim odličnog glavnog glumca koji je dobio oskara, ništa drugo mi se nije dopalo. A 50 nijansi sive je totalni promašaj, počev od glavnog lika pa nadalje. Znate, kad pročitate knjigu (koja i nije tako loša ) steknete neku sliku i zamislite likove. Ovaj glumac nije ni K. od Kristijana Greja koji bi trebao da bude savremeni Apolon, hodajući seks u svakom pogledu, a ne neki bebasti lik, nikako mu ne stoji uloga i gotovo.
Veca- Urednica Elite
Veco potpuno se slažem sa tvojim opisom za 50 nijansi sive. Glavni glumac je totalni promašaj, a čini mi se da ko nije pročitao sve tri knjige nije mogao da shvati o čemu je zapravo reč. Mislim na samu dubinu ili smisao priče.
Maja- Elita
"Very Good Girls" je film o dvije najbolje drugarice koje odlučuju da imaju seks prije nego što se upišu na koledž. One se zaljubljuju u istog mladića. Fino snimljen film, vrlo gledljiv.
Troja- Elita
"Bedtime Stories", Diznijev film sa Adamom Sandlerom. Predivan dječiji filmić koji me je baš oraspoložio.
Troja- Elita
"Edge of Tomorrow, odličan naučno-fantastični film sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi. Stvarno mi se dopao, mada sam mislila da će biti previše strašan da se gleda.
Troja- Elita
"The notebook "
Nije mi jasno zasto ga do sada nisam gledala
Sjajan film !
Nije mi jasno zasto ga do sada nisam gledala
Sjajan film !
Chikita- Elita
- Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011
Film "Branio sam Mladu Bosnu" je dobar ali težak do bola, mračan jer se najveći dio dešava u zatvorima. Glavni lik je jedan od advokata koji je po službenoj dužnosti branio neke od mladobosanaca, jedini koji ih je stvarno branio i zbog toga je protjeran iz Austro-Ugarske. Lik koji je potpuno zaboravljen i nama nepoznat, nepravedno...
Veca- Urednica Elite
pre neko vece sam zakacila film na rts,ne bas od pocetka ali mi se svideo.nemam pojma kako se zove ali su glumci bili dobri.
E fino si nam to opisala Khallu, sve nam je jasno
Veca- Urednica Elite
pa da,to mi se obicno desava.ili ne gledam sto godina ili tako nesto slucajno zakacim pa mi privuce paznju,kasnije kontam potrazicu naziv negde u programu ali eto
"Belle" film koji govori o dogadjajima koji su prethodili ukidanju ropstva u Engleskoj. Film je zasnovan na istinitim dogadjajima. Član porodice najmoćnijeg sudije u Engleskoj dobija dijete sa crnkinjom i prepušta brigu o djetetu sudiji i njegovom kućanstvu. Tom Wilkinson u ulozi sudije. Odličan film.
Troja- Elita
"Gone Girl", film sa Ben Affleckom i Rosamund Pike. Odličan krimić koji bih preporučila svim ljubiteljima ovog žanra. Poznata spisateljica nestaje. Počinje istraga koja se vremenom sve više koncentriše na njenog supruga koji je takodje pisac. Napet, interesantan i pomalo mučan film. Vrlo interesantan zaplet i dobra gluma.
Troja- Elita
Ne pamtim kad sam odgledala neki dobar film, na TV-u nema ništa, a na kompu me mrzi da gledam.
Veca- Urednica Elite
Sinoc opet pogledah "Interstellar", naucno fantasticni film koji sam prije nekoliko mjeseci odgledala u avionu. Film kao sto je ovaj nije lose pogledati vise puta jer onda uhvatite i neke detalje koji su vam pri prvom gledanju promakli.
Troja- Elita
"Enchanted", Diznijeva bajka na temu Pepeljuge. Malo previse djeciji film za moj ukus. Neki dan odgledah "Ljepotica i Zvijer", isto Dizni, crtani film koji mi se dopao, pa sam malo zaredala po djecijim filmovima.
Troja- Elita
Odgledah sinoć "Atomski zdesna", tema me privukla, ali nisam baš zadovoljna kako je sve to urađeno. A tema je navlačenje naivaca na kupovinu apartmana na moru uz, kao besplatno ljetovanje. Dopao mi se izbor glumaca iz svih bivših jugo republika, ali ne i sam film.
Veca- Urednica Elite
pre neko vece slucajno zakacih jedan spanski film,naravno ne od pocetka tako da ne znam kako se zove.dopala mi se radnja,na jednostavan i duhovit nacin glavna glumica pored niza neuspelih veza i samoce na kraju pronalazi ljubav koja joj je sve vreme bila na dohvat ruke...
Ne mogu da se setim koji film sam zadnji gledala
uopšteno ne gledam televiziju, ove sezone ne pratim ni pinkove zvezdice, zvezde su mi već prošlu sezonu dojadile ali deca mi se sviđaju, samo nekako ne uspem da jih pogledam (ni ne setim se kad su). Ponekad pogledam kojeg od kandidata pinkove Audicije.
Baš sam čudna u principu volim filmove
uopšteno ne gledam televiziju, ove sezone ne pratim ni pinkove zvezdice, zvezde su mi već prošlu sezonu dojadile ali deca mi se sviđaju, samo nekako ne uspem da jih pogledam (ni ne setim se kad su). Ponekad pogledam kojeg od kandidata pinkove Audicije.
Baš sam čudna u principu volim filmove
Maja- Elita
Strana 24 od 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Similar topics
» Filmski žanr koji volim
» Za koji klub navijate?
» Koji vam posao leži?
» Gde bi se koji znak najbolje uklopio
» Muzički spot koji volim
» Za koji klub navijate?