Poslednji film koji ste pogledali
+25
zelenooka
male
La scarpa
Nina
Troja
Lollipop
Milla
Chikita
ivonka
hope
Anne Boleyn
Evita
Boni
Zvončica
mirka
bub@mara
Cobra
Squaw
Aynnah
Holly
ABA
Shade
Khallu
meseceva kci
Femme
29 posters
Strana 26 od 27
Strana 26 od 27 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27
Re: Poslednji film koji ste pogledali
Pogledah film Magnolia sa Tomom Kruzom. Film traje preko tri sata. U početku ga je malo teško pratiti jer ima mnogo likova i radnji, ali se one polako povezuju u smislenu i dirljivu priču. Šteta što na kraju filma ima jedna glupa scena sa žabama koja kvari utisak, ali je film svejedno dobar.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Ja u zadnje vreme tu i tamo uveče gledam History kanal - volim da pratim priče o kraljevskim rodbinama kao i istraživnanje engleskih gradova (volim istoriju i baš me zanima kako su ljudi razmišljali i živeli) a na Exploreru kako grade brvnare pogotovo Pioneer log house. Ali sve to ako slučajno naletim. Nešto razmišljam da pogledam ovogodišnji film Lepotica i zver.
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Prije par dana pogledah Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantasticne zivotinje i gdje ih pronaci), film koji prethodi Hari Poter filmovima, a po meni je i mnogo bolji i "odrasliji" od njih. Glavnu ulogu glumi Edi Redmejn. Film mi se jako dopao. Ima elemenata fantastike, jako je mastovit i interesantan, sa dobrim glumcima i zapletima. Spisateljica J K Rawling je nadmasila samu sebe u ovoj knjizi. Posebno me raduje sto danas procitah da se upravo snima nastavak filma.
Troja- Elita
Gledam seriju Narcos.
Odlična. Po istinitim događajima; Eskobar, braća Očoa...
Odlična. Po istinitim događajima; Eskobar, braća Očoa...
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
Juce pogledah film Interlude in Prague o zivotu Mocarta iz perioda kada je isao u Prag. Nisam sigurna da li ima imalo istorijske istine u ispricanim dogadjajima, ali je film zahvaljujuci dobroj glumi I izvrsnoj muzici zaista divan za pogledati. Mocart odlazi u Prag da diriguje na poslednjoj predstavi Figarove zenidbe i dovrsava Don Giovanni-ja.
Troja- Elita
Da ne verujete šta sam gledala pre neko veče (u nedelju)
Kuma 1. i 2. deo. Doduše dali su sva tri filma odjednom i bilo je previše. počeli su oko 4 popodne i ja sam oko 11 ugasila televizor
Ustanovila sam da ja uopšte još nikad nisam odgledala nijednog od tih filmova. Uvek samo detalj tu i detalj tamo. Sada mi se čini jako interesantnim filmom.
Kuma 1. i 2. deo. Doduše dali su sva tri filma odjednom i bilo je previše. počeli su oko 4 popodne i ja sam oko 11 ugasila televizor
Ustanovila sam da ja uopšte još nikad nisam odgledala nijednog od tih filmova. Uvek samo detalj tu i detalj tamo. Sada mi se čini jako interesantnim filmom.
Maja- Elita
Jesu, Kum filmovi su odlicni. Steta sto su ti vasi sa televizije odlucili da ih prikazu sve odjednom, pa nisi mogla sve pogledati. Bilo bi to zaista previse za gledati u jednom danu.
Troja- Elita
Za vrijeme vikenda pogledah film The Accountant (Racunovodja) sa Ben Affleckom u glavnoj ulozi. Odlican film. Ben glumi autisticnog djecaka koji zahvaljujuci rigoroznim vjezbama I strogom odgoju svog oca odrasta u vrlo sposobnog racunovodju koji radi za kriminalce. To je vrlo opasno, no njegove sposobnosti ce mu pomoci da se zastiti od bilo kakve opasnosti. Zaista vrijedi pogledati.
Troja- Elita
Zadnjih dana gledam seriju Genius o zivotu Alberta Ajnstajna. Malo mi se smucio svojim odnosom prema svojoj prvoj supruzi Milevi Maric. Odlicna serija.
Troja- Elita
Juce pogledah "Allied" sa Bred Pitom i Marion Kotilard. Odlican ratni film. Reziser Robert Zemekis. Preporucujem.
Troja- Elita
The Man Who Knew Infinity sa Dev Patelom i Jeremy Ironsom. Odlican film o najboljem indijskom matematicaru koji je iz Indije dosao u Kembridz u borbi da se njegov rad prizna. Stvorio je teorije koje se i danas koriste za proracune vezane za crne rupe u svemiru. Film govori o mnogim aspektima njegovog zivota, od ljubavi i prijateljstva do predrasuda i skepticizma sa kojima se suocavao. Preporucujem.
Troja- Elita
Legend, film o blizancima koji su vladali londonskim podzemljem dugo vremena. Oba blizanca glumi Tom Hardy koji je zaista maestralno odglumio. Obzirom na tematiku nema previše nasilja. Dobar film.
Troja- Elita
The Cloverfield Paradox iz 2018.
Fantastika i triler. Malo i futuristika. U skorijoj budućnosti, nestalo energije, smanjile se količine hrane, ljudi ima 8 milijardi. Svaka država bi da zadovolji potrebe svojih građana po cenu rata. Najveće sile prave svemirsku stanicu koja treba da proizvede elek. energiju koristeći akcelerator. Kreće po zlu i otkrivaju da postoji paralelni svet sa identičnim problemima u kome svako od nas ima svog dvojnika...
Fantastika i triler. Malo i futuristika. U skorijoj budućnosti, nestalo energije, smanjile se količine hrane, ljudi ima 8 milijardi. Svaka država bi da zadovolji potrebe svojih građana po cenu rata. Najveće sile prave svemirsku stanicu koja treba da proizvede elek. energiju koristeći akcelerator. Kreće po zlu i otkrivaju da postoji paralelni svet sa identičnim problemima u kome svako od nas ima svog dvojnika...
male- Član za primer
ja sam počela da povremeno gledam seriju Grim (na pink family oko 22.30)
Maja- Elita
Sinoć ponovo pogledasmo prekrasnu komediju Midnight Run sa Robert de Nirom i Charles Grodinom. U zadnje vrijeme smo gledali uglavnom kriminalističke serije (The Bridge, Marcella) koje su govorile o istrazi nekih vrlo mučnih zločina, pa me sinoćni film baš opustio i nasmijao. Divan film, preporučujem svima.
Troja- Elita
Juče odgledah film Atomic Blonde sa Charlize Theron i Jamesom McAvoyem. Špijunski film koji se odvija u Berlinu u vrijeme pada berlinskog zida. Previše akcija i scena tuče. Mislim da su mogli mnogo bolje napraviti ovaj film.
Troja- Elita
Brideshead Revisited, odličan film koji se dešava većinom prije drugog svjetskog rata. Mladi slikar se sprijatelji sa sinom iz vrlo bogate porodice i zaljubljuje u njegovu sestru. Mnoge su prepreke jednoj takvoj vezi i one mu komplikuju život. Film je pomalo tužan, ali ga svakako preporučujem. Izvrsna ekipa glumaca - Matthew Goody, Ben Whishaw, Emma Thompson, Greta Scacci i mnogi drugi.
Troja- Elita
All the Money in the World, film Ridlija Skota o otmici Pola Getija, unuka Džon Pol Getija, najbogatijeg čovjeka na svijetu, u Rimu početkom sedamdesetih. Zasnovan na istinitim dogadjajima i dobar film. Deda je odbio da plati otkupninu, pa su Polu otmičari otkinuli uvo da ga zastraše. Užasna priča koja me fascinirala u djetinjstvu. Nisam mogla da shvatim tog bogataša koji nije mario za vlastitu porodicu.
U filmu je trebao da glumi Kevin Spejsi, ali je zamijenjen zbog skandala vezanog za seks. Mislim da bi Spejsi bio mnogo bolji za ovu ulogu.
U filmu je trebao da glumi Kevin Spejsi, ali je zamijenjen zbog skandala vezanog za seks. Mislim da bi Spejsi bio mnogo bolji za ovu ulogu.
Troja- Elita
Viceroy's House, odličan film koji govori o poslednjim mjesecima engleske vlasti u Indiji i otcjepljenju Indije i Pakistana. Malo istorije, malo politike, malo ljubavi. Film je baš napravljen po mojoj mjeri. Preporučujem.
Troja- Elita
u poslednje vreme nešto sam uhvatila sporta na televiziji i jedno dva tri puta odgledala nešto na kitchen24 - toliko o mom praćenju bilo čega
Maja- Elita
Juce odgledah The Shape of Water, neobicni naucno-fantasticni film koji je ujedno i divna ljubavna prica. Film je dobitnik cetiri Oskara i to vrlo zasluzno. Preporucujem.
Troja- Elita
Večera sa Harvijem. (My Dinner with Hervé) Dobra drama.
Glume Peter Dinklage i Jamie Dornan.
Glume Peter Dinklage i Jamie Dornan.
male- Član za primer
Južni vetar. Domaći film. Ima dobrih glumaca. Glogovac, Bjelogrlić, Srđan Todorović, Biković...
Kažu da baca lošu sliku na MUP. Ja bih rekao da baca realnu sliku. Takvih policajaca (inspektora na jakim pozicijama) koji su u sprezi sa kriminalom znam više.
Svakako dobar film.
Kažu da baca lošu sliku na MUP. Ja bih rekao da baca realnu sliku. Takvih policajaca (inspektora na jakim pozicijama) koji su u sprezi sa kriminalom znam više.
Svakako dobar film.
male- Član za primer
On my skin (Sulla mia pelle). Italijanski film po istinitom dogadjaju o poslednjim danima zivota geometra Stefano Cucchi , koji je u 31. godini preminuo u nejasnim okolnostima u zatvorskoj bolnici.
Poprilicno tezak film.
Poprilicno tezak film.
Chikita- Elita
- Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011
“Victoria and Abdul”, istorijska drama zasnovana na istini, ali i malo maste o prijateljstvu engleske kraljice Viktorije i Abdula, muslimana iz Indije koji je dosao u Englesku da joj ceremonijalno preda neki indijski novcic. Dopao se Viktoriji, pa ga je zadrzala na dvoru kao pomocnika. Glavna uloga Judi Dench. Film mi se dopao. Volim istorijske drame, a ova je imala i element romantike i lijepu pricu o zblizavanju dvoje ljudi iz potpuno razlicitog okruzenja.
Troja- Elita
Strana 26 od 27 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27
Similar topics
» Filmski žanr koji volim
» Za koji klub navijate?
» Koji vam posao leži?
» Gde bi se koji znak najbolje uklopio
» Muzički spot koji volim
» Za koji klub navijate?
» Koji vam posao leži?