Šta kuvate danas?
+4
Maja
mirka
Femme
Shade
8 posters
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Gastronomija :: Kulinarske čarolije
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Šta kuvate danas?
danas ipak pasulj,koji malac btw nece da jede,tako da sutra moram nesto smisljati za njega
Juče sam pravila mesni umak za špagete pa imaju i za danas, stvarno nemam neke velike volje za kuvanje, a popodne ću ipak saviti sarmu za ponedeljak i utorak.
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Sutra na poslu kuvam gulaš. Predložio smeni koja radi da dam kilo' srnetine a oni da skupe pare za povrće i još 2kg junetine pa da skuvam gulaš. Ionako sutra ne bi trebalo da imam nekog naročitog posla. A kući žena na dijeti pa da ne kuvam samo za sebe i naslednika. A on ionako ima svoj jelovnik. Koji nije ljut.
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
Slabo išta ja da kuvam ovih dana. Uglavnom jedemo gotova jela.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Pravila sam neko varivo sa mahunarkama-leblebija, pasulj i sočivo i nisam baš oduševljena ukusom (pošto smo to po prvi put jele).
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Danas predah od jučerašnje sarme, tata mi doneo mladu buraniju iz zamrzivača pa sam skuvala i krompir u ljusci i napravila salatu (malo suncokretovog semena, malo semena od duleka, sušenu mirođiju, so, biber, ulje i sirće) uz svež crni hleb.
Maja- Elita
juce skuvala grasak,niko ga nije jeo.sad kuvam pilecu supu,to ce bar malac sigurno jesti,a nadam se da cu uspeti i batak da mu podvalim.izludece me kuhinja nacisto
Spremio GRČKU musaku. Plavi patlidžani, mleveno meso, paradajz, bešamel...
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
Još nemam pojima šta danas da skuvam, malo pročitala ovde šta se kuvalo al nema mi ideje. Doduše malo pre popih skoro pola litra smutija (banana, kivi, jabuka, avokado i pirinčano mleko) pa mi neko vreme ništa ne treba. Ali ovi moji će doći kući gladni
Maja- Elita
ubice me kuvanje vise.ni ja nemam ideja!danas cu se provuci sa makaronama koje sam spremila sinoc,a sutra idemo kod mojih na slavu,pa valjda nista necu kuvati za vikend
Danas ću pitu sa gotovim korama, imam neki sir pa da ne propadne
Veca- Urednica Elite
Imam neke kobasice koje bi se trebale jesti, ali nisam sigurna da li je to dobra hrana za mog supruga jer trenutno pati od stomacnih problema.
Sta se moze spremati osim rize kada neko ima problema sa stomakom?
Sta se moze spremati osim rize kada neko ima problema sa stomakom?
Troja- Elita
Možeš neko laganije meso-piletinu ili teletinu, ali nemoj pržiti, skuvaj pileću supu npr. i uz to meso iz supe možeš kuvan krompir, samo posoljen. Nije mnogo ukusno ali može proći kad boli stomak.
Veca- Urednica Elite
Podgrijala picu za ručak.
Troja- Elita
e,danas laganica.pileca supa sa knedlama,pohovane tikvice i dinstani sampinjoni.
Danas špagti i umak od mesa, nemam vremena ni volje za kuvanje
Maja- Elita
i kod mene danas spageti.napravih na brzinu sos od malo piletine,tikvice,sampinjona,paradajza i sve preliveno pavlakom.
Articoke sam danas spremala. Imala sam srecu da nabavim one sitne, sveze.milina.
Spagete su zaista veoma zahvalan obrok koji za tili cas napravis. Volim spagete, bar mislim da ih volim, ili je i to vec davno proslo vreme. Prestala sam i testeninu da jedem.
Danas imam nekakvu čorbicu sa pilećim mesom, krompirom, mladom buranijom (smrznutom) i ostalim zelenišem iz frižidera
Maja- Elita
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Gastronomija :: Kulinarske čarolije
Strana 3 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu