Šta kuvate danas?
+4
Maja
mirka
Femme
Shade
8 posters
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Gastronomija :: Kulinarske čarolije
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Šta kuvate danas?
Ja imam musaku (krompir i mleveno meso)
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
ni ja,ali samo zato jer imam rucak od pre neki dan
sutra cu vec morati nesto a najvise mrzim vikendooom
sutra cu vec morati nesto a najvise mrzim vikendooom
Stavila sam da se kuva mladi kupus sa piletinom, odavno nisam.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Danas vala ništa! Imaju grah od srijede i punjene paprike od juče. Pa izvolte! Provedem jutro oko šporeta, a oni po pašteti i salami. E pa dosta više! Sad dok se ovo ne pojede ne planiram ništa da pravim… dobro, možda ispohujem tikvice večeras :)
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
I ja sam rešila odprilike da kuvam isto što i Mirka
ima pečenog mesa od juče, frižider je pun salatom (i zelena i krastavci i paradajz i paprika). dobro ispeći ću mladog krompira
ima pečenog mesa od juče, frižider je pun salatom (i zelena i krastavci i paradajz i paprika). dobro ispeći ću mladog krompira
Maja- Elita
ni ja danas nista ne kuvam jer se nadam da cemo otici na rostilj ili nesto slicno
ako prenocimo kod rodbine,znaci da ni sutra ne kuvam
ako prenocimo kod rodbine,znaci da ni sutra ne kuvam
Mene je ćera vodila danas na picu, dobila stipendiju, pa kaže, da ne kuvamo danas ništa. Ljubi je majka
Veca- Urednica Elite
Ni ja juče nisam ništa kuvala ništa. Podgrijala supu sa lećama i jeli mocarela sir sa salatom od paradajza i avokada.
Danas sam pravila djuveč sa patlidžanom, tikvicom, paprikama, sosom od paradajza i ćuretinom.
Danas sam pravila djuveč sa patlidžanom, tikvicom, paprikama, sosom od paradajza i ćuretinom.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
I ja sam danas imala tikvice, samo sam pravila musaku.
Veca- Urednica Elite
Khallu ::danas ispohovala tikvice i isprzila snicle.sutra cu morati nesto konkretnije
Crna Khallu, pa gdje ćeš konkretnije od ovoga?
Troja- Elita
nemam pojma,da je do mene-jela bih samo tikvice.malac nista od toga,mm takodje nije bio na rucku.moracu sutra neku muckalicu ili paprikas,od mesa i raznog povrca pa da budem mirna bar dva dana.takodje,imala sam pilecu supu koja se pokvarila,zato nista ne spremih kuvano
Danas pravim jelo koje englezi zovu "jacket potato". Krompir se skuva u ljusci, zasiječe i pospe rendanim sirom tipa edamera, posoli i zapeče u rerni.
Troja- Elita
Ispekla pile i krompir, gore, na drva.... Najeli smo se ko nenormalni. A ostalo mesa i za sutra tako da sam mirna. Možda samo koju tikvicu ispohujem i eto ga.
mirka- Elita
Troja taj krompir meni zvuči jako slastno, mogla bih da probam.
Danas je mm naručio neku supu, bojim se da će biti iz kesice (obično izbegavam supe iz kesice ali uvek ima neka u rezervi za njegove hirove - ostali i baš nismo neki posebni ljubitelji supe). Imam ćureće šnicle i pored ću izpržiti krompir i napraviti salatu od tikvica (popečem tikvice izrezane na kolutove na teflonu pa jih posle pospem sa mešavinom soli, lista peršuna i belog luka dodam sirće i ulje)
Danas je mm naručio neku supu, bojim se da će biti iz kesice (obično izbegavam supe iz kesice ali uvek ima neka u rezervi za njegove hirove - ostali i baš nismo neki posebni ljubitelji supe). Imam ćureće šnicle i pored ću izpržiti krompir i napraviti salatu od tikvica (popečem tikvice izrezane na kolutove na teflonu pa jih posle pospem sa mešavinom soli, lista peršuna i belog luka dodam sirće i ulje)
Maja- Elita
Danas sam pravila špagete sa paradajz sosom.
Troja- Elita
Ako muz ode u radnju pljeskavice i salatu, a ako ne ode onda cu samo podgrijati djuvec koji imam vec skuvan.
Troja- Elita
Grašak nekako, ali ne znam još kako.
mirka- Elita
ja piletinu ali jos uvek ne znam kako
za sad kuvam supu,mislim da cu ipak napraviti corbu a verovatno cu i neki rizoto ili pilav.
za sad kuvam supu,mislim da cu ipak napraviti corbu a verovatno cu i neki rizoto ili pilav.
Grašak sa piletinom, na kašiku
mirka- Elita
napravila corbu,rizoto sa malo piletine,a malcu cu ispohovati file.potrudicu se da mi debeli danas prodjemo bez snicli
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Gastronomija :: Kulinarske čarolije
Strana 4 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu