Kreme za lice
+3
Veca
Shade
Khallu
7 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Kreme za lice
Juce svratih do kozmetickog standa u velikoj robnoj kuci u potrazi za kremom koju sam potrosila. Prodavacica je odmah krenula da mi demonstrira kako njihova ispitivanja pokazuju da ta krema smanjuje bore 63% vec nakon nekoliko sedmica koristenja (Clinique Wrinke Serum). Ja rekoh kako je koristim vec godinama, pa ne primjecujem neko znatno poboljsanje. Ona na to rece kako vjerovatno ne koristim kako treba i nastavi sa demonstracijom ciscenja lica koje mora prethoditi upotrebi kreme. Ja lice stvarno vrlo rijetko cistim i ne znam moze li to uticati na efekat kreme. Na kraju sam kupila komplet od tri sredstva - sapun za lice, eksfolijant, hidratant, nakon koje se nanosi krema za bore, pa nocna i krema za oci i na kraju jos jedna kremica koju sam dobila na poklon. Sve u svemu, sedam proizvoda koje treba koristiti svakodnevno dva puta dnevno. Nije mi jasno zasto moraju imati toliko razlicitih proizvoda umjesto samo dnevne i nocne uz kremu za oci. Stvarno je svijet kozmetike postao previse komplikovan za one koji nemaju svo vrijeme ovog svijeta na raspolaganju.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Moja Troja, što više preporučenih i prodatih preparata, veća zarada, jasno je zašto ti sve to preporučuju.
Ja sam to sve odavno izbacila iz upotrebe i na lice nanosim najjednostavniju soleu i nemam nikakvih problema s tim. Lice mi je, u odnosu na godine, sasvim zadovoljavajuće.
Ja sam to sve odavno izbacila iz upotrebe i na lice nanosim najjednostavniju soleu i nemam nikakvih problema s tim. Lice mi je, u odnosu na godine, sasvim zadovoljavajuće.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ma, znam ja Veco da je to zbog zarade. Zato sam i rekla prodavacici da mi je vrlo bezobrazno od tog proizvodjaca sto pravi 50 raznih krema i kremica koje treba svakodnevno koristiti. Al' eto, na kraju opet popustih i uzeh da probam ove preparate koje mi je preporucila.
Inace, ja godinama nisam koristila ama bas nikakvu kremu. Prestadoh raditi i sminkati se, pa mi se ucinilo da mi ne treba. Sada povremeno namazem lice (3-4 puta sedmicno) i to je to.
Inace, ja godinama nisam koristila ama bas nikakvu kremu. Prestadoh raditi i sminkati se, pa mi se ucinilo da mi ne treba. Sada povremeno namazem lice (3-4 puta sedmicno) i to je to.
Troja- Elita
prodavacici ipak svaka cast jer je obavila dobar posao,mislim da je ipak bila u pravu.
neophodno je Troja cistiti kozu svaki dan.na zapusene pore od raznih necistoca(pa bila to makar i masnoca koju proizvode lojne zlezde)krema nema nikakvog efekta a cesto moze imati i onaj suprotni.
dovoljno je da uvece ocistis lice gelom ili odredjenim sredstvom za to,obavezno naneses tonik a posle toga kremu.to je osnov.jednom sedmicno uradis piling tj upotrebis to sredstvo za eksfolijaciju i nakon toga naneses masku.
i nije komplikovano kako se cini,zar ne?
neophodno je Troja cistiti kozu svaki dan.na zapusene pore od raznih necistoca(pa bila to makar i masnoca koju proizvode lojne zlezde)krema nema nikakvog efekta a cesto moze imati i onaj suprotni.
dovoljno je da uvece ocistis lice gelom ili odredjenim sredstvom za to,obavezno naneses tonik a posle toga kremu.to je osnov.jednom sedmicno uradis piling tj upotrebis to sredstvo za eksfolijaciju i nakon toga naneses masku.
i nije komplikovano kako se cini,zar ne?
Ma ja sam se malo ulijenila kada su u pitanju kozmetički tretmani. Prije sam se redovno šminkala, pa naravno i čistila lice svakodnevno. Ali vjerovatno si u pravu Khallu, treba pokušati obratiti malo više pažnje na kožu.
Troja- Elita
Evo sta sve svakodnevno koristim ovih dana za ciscenje i njegu lica.
Troja- Elita
jako sam razocarana ovim dvema kremama.iako su navodno lagane i lako razmazive-premasne su.obzirom da ih ne prave po tipu koze,ovo me stvarno razocaralo.
nakon kupovine sam bas citala recenziju na jednom kozmetickom blogu gde pise ovo u sta sam se i ja uverila
jedino osobama sa izrazito suvom kozom bi odgovarale
nakon kupovine sam bas citala recenziju na jednom kozmetickom blogu gde pise ovo u sta sam se i ja uverila
jedino osobama sa izrazito suvom kozom bi odgovarale
Meni su kćerke kupile ove kremice i zadovoljna sam, nemaju mnogo hemije, eko proizvod.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
ja sam jednom iz parfimerije uzela dosta raznih uzoraka Evelin krema i svaka mi se cinila jako dobra,mada ih nikada nisam kupila.
Da probam. X3 laser, jeskakodane. Al' eto, resih da kupim.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu