Kreme za lice
+3
Veca
Shade
Khallu
7 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Kreme za lice
Imate li poteškoća u pronalaženju pravog proizvoda za negu kože vašeg lica? Pre nego uložite bogatstvo u neki skupi proizvod, uvek je dobro znati kako izabrati idealnu kremu za lice. Postoje stotine krema za lice na tržištu, a svaka od njih je posebno dizajnirana za potrebe svakog tipa kože.
Iako se čini lako, biranje prave kreme za lice nije jednostavan zadatak za mnoge žene. Danas postoji mnogo vrhunskih proizvoda za negu kože na tržištu i pronalaženje savršenog definitivno nije jednostavno. Možete pronaći različite formule razne sastojke i metode za korišćenje odabranih proizvoda.
Koju kremu vi koristite i da li ste nekom posebno zadovoljne?Iako se čini lako, biranje prave kreme za lice nije jednostavan zadatak za mnoge žene. Danas postoji mnogo vrhunskih proizvoda za negu kože na tržištu i pronalaženje savršenog definitivno nije jednostavno. Možete pronaći različite formule razne sastojke i metode za korišćenje odabranih proizvoda.
Re: Kreme za lice
pa cini mi se da smo pisale o tome negde ali konkretno temu o kremama nemamo.mozda je reci bilo na temi o borama
moja koza se s godinama naravno menja ali nekad mi se cini da je to i svakodnevno.
nekada je bila kombinovana pa uglavnom i dalje koristim lagane hidrirajuce formule,a u poslednje vreme mi se cini kao da postaje sve suvlja i suvlja.
uglavnom,nijednom kremom nisam bas prezadovoljna,zato sam i otvorila temu.
u sustini,od onih univerzalnih favorit mi je Cera di Cupra,mada najcesce koristim Balea i Alverde i dnevnu i nocnu,razlicitih sastava.
moja koza se s godinama naravno menja ali nekad mi se cini da je to i svakodnevno.
nekada je bila kombinovana pa uglavnom i dalje koristim lagane hidrirajuce formule,a u poslednje vreme mi se cini kao da postaje sve suvlja i suvlja.
uglavnom,nijednom kremom nisam bas prezadovoljna,zato sam i otvorila temu.
u sustini,od onih univerzalnih favorit mi je Cera di Cupra,mada najcesce koristim Balea i Alverde i dnevnu i nocnu,razlicitih sastava.
pretpostavljam da jos neka clanica osim Shade i mene koristi kremu za lice,bilo dnevnu ili nocnu
odabir kreme je individualna stvar ali bih volela da cujem jos saveta sto se tice izbora,vase preporuke ili primedbe...
odabir kreme je individualna stvar ali bih volela da cujem jos saveta sto se tice izbora,vase preporuke ili primedbe...
Jedno vrijeme sam koristila avonove kreme za lice i bila sam zadovoljna, a sada ne koristim više ništa osim stare dobre solea kreme. Nemam nekih problema s licem, tako da mi u suštini nije ni potrebna posebna njega.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
uh Queen,sto dobro izgleda ova krema.samo,skroz mi je nepoznata.javi utiske kada pocnes da je koristis.
i ja sam nekada koristila tu Garnierovu kremu od grozdja,bila mi je idealna.
medjutim,neodlucna sam ovih dana najvise iz razloga sto primecujem da kozi treba konkretnija nega zbog ekstremnih temperatura.do skoro sam koristila gel-kreme za masnu kozu a sada mi odjednom prijaju i one za skoro suvu
i ja sam nekada koristila tu Garnierovu kremu od grozdja,bila mi je idealna.
medjutim,neodlucna sam ovih dana najvise iz razloga sto primecujem da kozi treba konkretnija nega zbog ekstremnih temperatura.do skoro sam koristila gel-kreme za masnu kozu a sada mi odjednom prijaju i one za skoro suvu
I meni je nepoznata. Proizvodi je Poljska. Danas sam je prvi put namazala i čini mi se da je masna i da baš i ne odgovara mom tipu kože, ali s obzirom da je zima-može da prođe. Dobila sam uz nju i kremu za telo.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Trenutno koristim NIVEA VISAGE Q 10 dnevnu i NIVEA VISAGE EXPERT
LIFT nocnu.
LIFT nocnu.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
ja sam dobila uzorak Q10 tonirane kreme u parfimeriji.znam da nema veze jedno sa drugim,a zanima me ivonka od koliko godina tacno moze da se koristi ona?30+ ili za jos stariju?
Ne znam Khalu, nisam se nikada za to interesovala, ali verujem da bi ti odgovor mogla dati neka iskusna kozmeticarka.
Ja Nivea Visage koristim odavno a sa dodatkom Q10 par godina unazad.
Ovu nocnu mi je sada donela sestra, kada je bila prije nove godine i ona je za osobe preko 40 godina, posto ima kao blago dejstvo liftinga iako ja u to mnogo ne verujem, ali za svaki slucaj.
Ja Nivea Visage koristim odavno a sa dodatkom Q10 par godina unazad.
Ovu nocnu mi je sada donela sestra, kada je bila prije nove godine i ona je za osobe preko 40 godina, posto ima kao blago dejstvo liftinga iako ja u to mnogo ne verujem, ali za svaki slucaj.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
koji je tvoj tip koze?
pretpostavljam da je i ta Q10,kao i ostale Visage,nemasna i transparentna formula koja dobro upija,lagana?
pretpostavljam da je i ta Q10,kao i ostale Visage,nemasna i transparentna formula koja dobro upija,lagana?
Khallu, uzmeš Nivein katalog, mislim, da ga ima u DM - u i pogledaš koja je krema za koji uzrast i tip kože.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
naravno,lako cu za to.u ovim mojim godinama vec moze sve da se koristi
najvise me zanima tekstura
najvise me zanima tekstura
Jedno vreme sam koristila Nivea visage za masnu kožu. Sada imam tonik i gel za čišćenje lica iz te kolekcije. A koristila sam i neku njihovu kremu sa svetlucavim pigmentima i baš mi se svidela.
Zvončica- Počasni član
Ja koristim Clinique Repairlift dnevnu u kombinaciji sa ocnom i Clinique kremom za bore koja se nanosi samo na mjesto gdje su se pojavile bore. Ove proizvode mi je preporucila zena koja se odusevila sto ne koriste parfeme, pa su manje vjerovatni da izazovu alergijske reakcije. Inace, ne mogu redovno da koristim kremu jer mi je previse jaka, i ako je cesto koristim pocnem da dobijam bubuljice, tako da je koristim najvise 3-4 puta sedmicno. Nekada se pitam da li bih mogla pronaci neki proizvod koji bi mi bolje odgovarao i ne bi izazivao reakcije ni ako bih ga cesto koristila.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Shade, kakva je ta Garnier Pure krema sa cinkom? Da li matira kožu?
Zvončica- Počasni član
Matira, ali je dobra, zatvara, odnosno sužuje i pore. Antibakterijska, ne koristim je svakodnevno, već po potrebi, imam jako osetljivu kožu koja reaguje burno na svašta, pa tako, kada osetim ili vidim promene na koži, nanesem je, zaista - mojoj koži najbolje ona pomogne.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Možda bih mogla da je probam pošto imam masnu kožu.
Zvončica- Počasni član
Troja,verujem da mozes.trebalo bi da se posavetujes sa svojom kozmeticarkom npr,ako je imas jer ja ne mogu da zamislim dan bez nanosenja kreme.to je ona osnovna,najpotrebnija negaNekada se pitam da li bih mogla pronaci neki proizvod koji bi mi bolje odgovarao i ne bi izazivao reakcije ni ako bih ga cesto koristila.
ja sam danas napokon kupila kremu,onu protiv bora kojima sam mislila da se bozabavim malo ozbiljnije.
posle nekoliko ulazaka u parfimeriju,nekako sam se ipak odlucila za ovu
vrlo primamljivo i ozbiljno deluje,a dvuomila sam se izmedju jedne Garnierove koju sam nekada imala i nove Niveine.
ako ne budem zadovoljna,uzimam Niveu sledeci put i to je to...
posle nekoliko ulazaka u parfimeriju,nekako sam se ipak odlucila za ovu
vrlo primamljivo i ozbiljno deluje,a dvuomila sam se izmedju jedne Garnierove koju sam nekada imala i nove Niveine.
ako ne budem zadovoljna,uzimam Niveu sledeci put i to je to...
Kupila sam danas Niveinu toniranu kremu i Garnier Pure Active. I sad sam konačno mirna i srećna.
Zvončica- Počasni član
ovo je po meni,vrlo vazno naglasiti jer mnogi upravo ili ne znaju ovaj podatak ili grese kada misle da njihovoj kozi jedino takva krema prija.Bebi kreme nisu za žene!
Kreme za bebe sadrže puno masnoće: lanolina, biljnih voskova ili ulja, koja bebinu kožu treba da zaštiti od ojeda, naročito na zoni pelena. Naneti takvu kremu na lice znači stvoriti na njemu masku koja će zatvoriti pore i ugroziti normalni proces hidratacije zdrave kože.
ja koristim ovu, i jako mi je dobra
Lollipop- Elita
- Broj poruka : 3149
Pridružila/o se : 18.04.2011
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu