Evrovizija
+9
Veca
ivonka
Boni
Zvončica
Khallu
Femme
La scarpa
Shade
Aynnah
13 posters
Femme :: UMETNOST I KULTURA :: Muzika
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Evrovizija
Nisam gledala, ali sam navijala za babuške jer su mi preslatke. A i čula sam komentare od mnogih drugih ljudi da su i njima simpatične, tako da me uopšte ne čudi što su zauzele drugo mesto.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Babuske je grozno gledati, a pjesma za divno cudo i nije bila tako losa. Ali ni tako dobra da zauzme drugo mjesto. U pravu ste - bilo je tamo mnogo divnih pjesama i divnih mladih ljudi koje je bilo jako ugodno gledati.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Babuške su novac od nagrade namenila za crkvu u svom selu. I pre evrosonga znalo se zašto su se prijavile i možda jim je i to dodalo na simpatičnosti.
Slovenija je ove godine imala dobru pesmu ali nažalost nije prošla (nema ko da glasa za Sloveniju :( šteta)
Slovenija je ove godine imala dobru pesmu ali nažalost nije prošla (nema ko da glasa za Sloveniju :( šteta)
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Nema ko da glasa? Nisu dobili od braće Srba 12 poena?
Od ostalih ex-Yu-Republika? Nisam u toku?
Predizbori imaju tajna glasanja a sada kad se sve završilo stvarno nije bitno kako je proteklo glasanje.
Slovenija dobija poene samo od braće iz bivše Juge, za "inostranstvo" mora imati fantazija dobru pesmu, da bi dobila koji bod.
Ali ovako i onako bilo pa prošlo. Tišina do sledeće godine i sledećeg evrosonga
Sve jedno da vam pustim jednu pesmicu, koja mi se stvarno dopala (nije baš ovogodišnja :D)
Slovenija dobija poene samo od braće iz bivše Juge, za "inostranstvo" mora imati fantazija dobru pesmu, da bi dobila koji bod.
Ali ovako i onako bilo pa prošlo. Tišina do sledeće godine i sledećeg evrosonga
Sve jedno da vam pustim jednu pesmicu, koja mi se stvarno dopala (nije baš ovogodišnja :D)
Maja- Elita
Jeste li juce gledali Beosong 2013, ako jeste kakvi su utisci?
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Meni je nesto bledunjavo, nista mi nije privuklo paznju.
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Odgledah 5 finalista, nijedna mi se pjesma nešto ne sviđa, pobjednička bezveze, bar na prvo slušanje.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Mi smo gledali samo polufinale, finale nismo, jer smo juce bili u pozoristu. Meni je od ponudjenih pesama najbolja bila Marija Mihajlovic sa pesmom Halo. Pobednicku sam zaboravila, tako da sam je sada preslusala. Losa pesma i lose izvodjenje. Ipak su devojcice totalne pocetnice bez ikakvog iskustva. Za estradu je potrebno mnogo vise od lepog glasa.
Pricalo se da je sve namesteno i da je pobeda rezervisana upravo za njih. Moguce, Srbija je ovo.
Pricalo se da je sve namesteno i da je pobeda rezervisana upravo za njih. Moguce, Srbija je ovo.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Nisam mnogo pažnje posvetila, površno sam poslušala, mlako mi je sve to.
Nema nam Željka ovde godine? Ili sam opet nešto propustila?
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
da,Zeljko je,cini mi se,izjavio da se posle onog treceg puta,vise nece kandidovati...
gleda li neko veceras evroviziju?
ja sam mislila da je to odavno bilo ali zakacih upravo na tv.
zna li neko da mi kaze kad ce one nase tri,da skratim pricu?
ja sam mislila da je to odavno bilo ali zakacih upravo na tv.
zna li neko da mi kaze kad ce one nase tri,da skratim pricu?
Nisam imala pojma da je to veceras.
Javite mi rezultate, necu gledati.
Shade- Elita
Ja sam odgledala.
Naravno da nismo prosli, po meni je ono nase izvodjenje bilo smesno.
Veceras mi se svidela Danska i Litvanija.
Emmelie De Forest-Only teardrops
Andrius Pojavis-Something
Andrius Pojavis-Something
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Ja sam stigla da odgledam samo naše i rezultate, kriza su bile...
Veca- Urednica Elite
I ja sam odgledala / odspavala prvo veče eurosonga.
Bože ovi svi iz bivše Juge prolupali - bar po mom mišljenju. Slovenka (koja je u stvari amerikanka) niti zna da peva još manje da stoji na bini (skupila kolena pa stajala je u x) bolje bi nam bilo, da smo poslali samo ona tri momka da odplešu. Hrvatska jeste imala lepu pesmu (ako voliš takvu muziku) ali od Klapa sam ja očekivala više ali sve jedno, nije to za eurosong. Srbija mi se ni na izboru nije svidela. Pored toliko lepih vokala su moje3 čisti promašaj. Crnogorce ne mogu ni da komentarišem.
Valjda će nam Bosna i Makedonija malo oprati lice. Ne znam nisam čula još šta je izabrano.
I meni je Danska pesma jako simpatična ali nema neke reči, samo ponavlja refren. Svidela mi se Rusija.
[]
Ste videli Nemačku? Oni idu direktno u finale a pesma je ista kao pobednička Euforija samo da je njihova Glorious
Bože ovi svi iz bivše Juge prolupali - bar po mom mišljenju. Slovenka (koja je u stvari amerikanka) niti zna da peva još manje da stoji na bini (skupila kolena pa stajala je u x) bolje bi nam bilo, da smo poslali samo ona tri momka da odplešu. Hrvatska jeste imala lepu pesmu (ako voliš takvu muziku) ali od Klapa sam ja očekivala više ali sve jedno, nije to za eurosong. Srbija mi se ni na izboru nije svidela. Pored toliko lepih vokala su moje3 čisti promašaj. Crnogorce ne mogu ni da komentarišem.
Valjda će nam Bosna i Makedonija malo oprati lice. Ne znam nisam čula još šta je izabrano.
I meni je Danska pesma jako simpatična ali nema neke reči, samo ponavlja refren. Svidela mi se Rusija.
[]
Ste videli Nemačku? Oni idu direktno u finale a pesma je ista kao pobednička Euforija samo da je njihova Glorious
Maja- Elita
Bosna ove godine nije poslala svog predstavnika za eurosong, kažu, nema para za to. A kad vidim kako su prošli naše komšije, bolje da se ne brukamo.
Veca- Urednica Elite
ljudi,pa jel ovo vec pocela evrovizija?vidim nesto upravo na tv ali uopste nisam u toku...
Nemam pojma, ne pratim ni ja. Citah nesto pre neki dan da nas Tijana Dapcevic predstavlja na Eurosongu. Dalje sta se vec desava -pojma nemam.
Shade- Elita
I ja sam slučajno naletila listajući kanale, vidjeh da je Sergej prošao u finale, a BiH i Srbija ove godine nemaju predstavnika zbog finansija, a Tijana pjeva za Makedoniju. Sutra je drugo polufinale, a u subotu finale.
Veca- Urednica Elite
Svake godine gledam i ne mogu da verujem da sam propustila sinoc. Bravo za Sergeja.
Boni- Urednica
Ja sam više slušala i malo gledala sinoć. Sergej mi se dopao a baš dopala, dopala mi se samo jedna pesma - od Holandije. Ni Mađarska nije bila loša i to je to. te tri a ostalo baš i nije nešto - po mom ukusu. Ako uspete gledajte sutra - Slovenija za promenu ima jako dobro pesmu, i reči i pevačica je vrhunska muzičarka a i melodija je dobra. Samo Sloveija je tako mala, da u suštini nema ko da glasa za nas, znači narodu svarno treba da se dopadne pesma da bi mi prošli.
Evrosong obično nema pesme po mom ukusu ali volim da gledam sam spektakl. Mada priznajem, da kad dođe na red glasnje ja zaspim - to me tako uspava, da ne mogu da vam objasnim.
Evrosong obično nema pesme po mom ukusu ali volim da gledam sam spektakl. Mada priznajem, da kad dođe na red glasnje ja zaspim - to me tako uspava, da ne mogu da vam objasnim.
Maja- Elita
Kod mene je obratno Majo, ja obično prespavam pjesme, a gledam glasanje Najzanimljivije mi je kako svaka zemlja glasa za svoje komšije, pa tako i Slovenija može očekivati koji glas od država bivše Juge, ali pošto ove godine nema ni BiH ni Srbije ni Hrvatske, mrka kapa...
Veca- Urednica Elite
Englezi se ljute sto narodi koji su zivjeli u jednoj drzavi glasaju jedni za druge, jer to njima naravno daje mnogo manje sanse. Sad znaju kako je nama bilo u Jugi, kad za nas nije imao ko da glasa.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Ma sta ima Englezi da se ljute kad ionako direktno idu u finale uvek.
Jel veceras finale?
Boni- Urednica
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Femme :: UMETNOST I KULTURA :: Muzika
Strana 4 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu