Evrovizija
+9
Veca
ivonka
Boni
Zvončica
Khallu
Femme
La scarpa
Shade
Aynnah
13 posters
Femme :: UMETNOST I KULTURA :: Muzika
Strana 2 od 5
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Evrovizija
Subota 14.05.2011 - finale Eurosonga
Ukupno 25 država takmičiće se u subotu, od 21 sat, u dizeldorfskoj Areni za prestižnu titulu i organizaciju popularnog takmičenja sljedeće godine.Estonija, Rumunija, Moldavija, Irska, Bosna i Hercegovina, Danska, Austrija, Ukrajina, Slovenija i Švedska, kao najbolje u drugoj polufinalnoj večeri kompletirale su spisak finalista Eurosonga na kojem su takođe izvođači iz Srbije, Litvanije, Grčke, Azerbejdžana, Gruzije, Švajcarske, Mađarske, Finske, Rusije i Islanda, te predstavnici “velike petorke” Italije, Francuske, Španije, Njemačke i Velike Britanije.
Ukupno 25 država takmičiće se u subotu, od 21 sat, u dizeldorfskoj Areni za prestižnu titulu i organizaciju popularnog takmičenja sljedeće godine.
Prema kvotama online kladionica (oddschecker.com) najveće šanse za trijumf ima Francuska.
Irska je na drugom mjestu, a Azerbejdžan na trećem. Slijedi još jedan član velike petorke - Ujedinjeno Kraljevstvo, dok top pet zaključuje Estonija. Među deset izvođača sa najmanjim kvotama ušli su i predstavnici Mađarske, Danske, Njemačke, Finske i Švedske.
Od regionalnih zemalja najbolji rejting ima Bosna i Hercegovina na 11. poziciji.
Slažete li se sa kladionicama?
Ko su vaši favoriti?
- Osim naše pjesme,meni se mnogo dopada Grčka (onaj Loukas je predobar,a osim toga ima jako lijep glas).Engleska i Austrija takođe imaju dobre pjesme.
Ukupno 25 država takmičiće se u subotu, od 21 sat, u dizeldorfskoj Areni za prestižnu titulu i organizaciju popularnog takmičenja sljedeće godine.Estonija, Rumunija, Moldavija, Irska, Bosna i Hercegovina, Danska, Austrija, Ukrajina, Slovenija i Švedska, kao najbolje u drugoj polufinalnoj večeri kompletirale su spisak finalista Eurosonga na kojem su takođe izvođači iz Srbije, Litvanije, Grčke, Azerbejdžana, Gruzije, Švajcarske, Mađarske, Finske, Rusije i Islanda, te predstavnici “velike petorke” Italije, Francuske, Španije, Njemačke i Velike Britanije.
Ukupno 25 država takmičiće se u subotu, od 21 sat, u dizeldorfskoj Areni za prestižnu titulu i organizaciju popularnog takmičenja sljedeće godine.
Prema kvotama online kladionica (oddschecker.com) najveće šanse za trijumf ima Francuska.
Irska je na drugom mjestu, a Azerbejdžan na trećem. Slijedi još jedan član velike petorke - Ujedinjeno Kraljevstvo, dok top pet zaključuje Estonija. Među deset izvođača sa najmanjim kvotama ušli su i predstavnici Mađarske, Danske, Njemačke, Finske i Švedske.
Od regionalnih zemalja najbolji rejting ima Bosna i Hercegovina na 11. poziciji.
Slažete li se sa kladionicama?
Ko su vaši favoriti?
- Osim naše pjesme,meni se mnogo dopada Grčka (onaj Loukas je predobar,a osim toga ima jako lijep glas).Engleska i Austrija takođe imaju dobre pjesme.
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
,,I istog trena vredim kao hiljadu zena
Jer njemu sam lepa i jaka ko stena
I kad me grli zna da sve je u redu
Covek je caroban
Sve moje mrakove u prolece boji
Otkad me voli ja uspravno stojim
I njemu ja sam dobra bas kakva jesam
Covek je caroban''
Kao i svake godine moj favorit je Grcka!!
Jer njemu sam lepa i jaka ko stena
I kad me grli zna da sve je u redu
Covek je caroban
Sve moje mrakove u prolece boji
Otkad me voli ja uspravno stojim
I njemu ja sam dobra bas kakva jesam
Covek je caroban''
Kao i svake godine moj favorit je Grcka!!
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
I šta mislite o pobedničkoj pesmi?
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Imam utisak da je naša voditeljka koja je komentarisala večeras Eurosong takođe bila razočarana.
Ja ovu pesmu uopšte nisam ni zapazila dok je nisu proglasili pobedničkom.
Zvončica- Počasni član
Bilo je, ali sam zaboravila da pogledam.. iskreno, nisam ni tenis gledala, bejah zauzeta, tako da, nisam kompetentna da komentarisem..
Poslednji put izmenio Femme dana Sub Mar 17, 2012 10:13 pm, izmenio ukupno 2 puta
Pesma Azerbajdzana je jedna pevljiva, dopadljiva pesmica, skrojena za Evroviziju.
Sto se Nine tice, ona je svoju pesmu bolje pevala u polufinalu nego juce. Kao da joj je glas izgubio na jacini i malo je podrhtavao, verovarno je imala tremu, ipak je ona jos neiskusna, ali 14 mesto opste nije lose, treba detetu cestitati.
Sto se Nine tice, ona je svoju pesmu bolje pevala u polufinalu nego juce. Kao da joj je glas izgubio na jacini i malo je podrhtavao, verovarno je imala tremu, ipak je ona jos neiskusna, ali 14 mesto opste nije lose, treba detetu cestitati.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
I ja isto.Ja sam malo razočarana.Iskreno,bilo je mnogo boljih pjesama.Npr. Grčke i Engleske.Meni je čak i naša bolja od pobjedničke pjesme,ali eto,nisam se ni nadala da će Dino pobjediti,jer sam izgubila svaku nadu da će Bosna ikad osvojiti šta na Eurosongu još od 2006 kad nas je Hari predstavljao sa Lejlom.Ali,eto,opet Dino je ostvario dobar plasman-6 mjesto.Jako dobro.
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
Ja sam u to doba gledala tenis , tako da sam odslusala samo Ninu i zato ne mogu suditi ni o jednoj pesmi. Ovu pobednicku sam preslusala ovde.
ivonka- Elita
Meni je onako! Sta znam... Svakako nije za pobedu,ali dobro! Vec sam rekla da su mi Grci bili favoriti.
Sto se tice Dina Merlina i njegove pesme,ok je,nije losa na prvo-drugo slusanje,samo me toliko neki delovi pesme podsecaju na njegovu pesmu 'deset mladja' i jos jednu,ali ne znam kako ide.
Sto se tice Dina Merlina i njegove pesme,ok je,nije losa na prvo-drugo slusanje,samo me toliko neki delovi pesme podsecaju na njegovu pesmu 'deset mladja' i jos jednu,ali ne znam kako ide.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
samo sam od cele te price gledala finale sinoc,bez neke posebne paznje.
svidja mi se Slovenija,Italija jako zanimljiva...nicega se vise ne secam,meni favoriti uvek budu te ne-klasicne evrovizijske...da,i Nemacka je i ovog puta bila dobra.
Azerbejdzan sam zapazila cisto iz razloga jer...ne znam tacno kog,klasicna festivalska
svidja mi se Slovenija,Italija jako zanimljiva...nicega se vise ne secam,meni favoriti uvek budu te ne-klasicne evrovizijske...da,i Nemacka je i ovog puta bila dobra.
Azerbejdzan sam zapazila cisto iz razloga jer...ne znam tacno kog,klasicna festivalska
Mediji dojadiše i bogu i narodu sa pričom o izvođaču ovogodišnje pesme Evrovizije. Željko Joksimović, nas predstavlja i ove godine? Zašto ponovo Željko?
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
I ja se to pitam...
Zvončica- Počasni član
ja sam to cula tek juce u vestima.nisam imala pojma da sve to krece uskoro...kada tacno?
Nije ljubav stvar
Ovo je verzija na našem jeziku inače je snimljena i na engleskom i francuskom.
Željko Joksimović premijerno je na RTS-u izveo je pesmu "Nije ljubav stvar" kojom će predstavljati Srbiju na "Eurosongu" 2012. godine u Bakuu. Željku su na nastupu podršku
dale brojne kolege, uključujući Jelenu Tomašević i Hari Mata Harija.
Izvor
Ovo su neki od učesnika na ovogodišnjem Eurosongu
Eurovision 2012 Russia : Buranovskiye Babushki
Can Bonomo - Love Me Back, Eurovision 2012 Song of Turkey
Eurovision 2012 Austria: Trackshittaz - Woki mit deim Popo
Shade- Elita
Nije loša pesmica, ali ništa posebno (bar na prvo slušanje). A ko je tekstopisac i kompozitor?
Zvončica- Počasni član
Mislim da je Željko i autor pjesme.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Hoce li ove babe iz Rusije stvarno nastupati, ili je to neka sprdnja. U danasnje vreme me vise nista ne cudi.
ivonka- Elita
Željko je napisao muziku, a Marina Tucaković tekst.
A vidiš da je publika oduševljena babama...sve je otišlo dođavola, pa tako i Evrovizija...
A vidiš da je publika oduševljena babama...sve je otišlo dođavola, pa tako i Evrovizija...
Veca- Urednica Elite
Smejurija ljudi moji, ali eto.
Ne pridajem ja mnogo značaja toj manifestaciji, ali ovo prevazilazi sve scenarije.
Shade- Elita
Tek sad sam videla ove babe. Komične su!
Zvončica- Počasni član
Stvarno da ne povjeruješ...mogli bi i mi neku izvornu grupu poslati, kako je krenulo slušaćemo ojkače i gange na Eurosongu...
Veca- Urednica Elite
A jos bolje nekog guslara, da malo opeva nase junake.
ivonka- Elita
Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Femme :: UMETNOST I KULTURA :: Muzika
Strana 2 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu