Celulit
+5
Boni
La scarpa
Shade
Femme
Khallu
9 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Celulit
A efekti Boni?
Dakle, efekti su fantasticni. Za mesec dana se neverovatno povukao, skoro da ga nije ni bilo.
Brsljen+djumbir+morska su ucinili svoje.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
U kom obliku, stanju brsljen? Hajde, fino objasni kako se pravi taj melem.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Jednog lepog dana odes i naberes 2 pune dzambo kese listova brsljena, onda taj brsljen dobro opers i potopis u alkohol (uzmes 1-2 tegle), to odstoji od 20-40 dana.
Posle iscedis brsljen i pinkturu koja je ostala pomesas sa pomesanim: iscedjenim djumbirom, rastopljenom nerafinisanom morskom solju (ako se tako kaze ) i nekim anticelulit uljem.
Mazala sam svako vece uz malo masaze i to je to.
Posle iscedis brsljen i pinkturu koja je ostala pomesas sa pomesanim: iscedjenim djumbirom, rastopljenom nerafinisanom morskom solju (ako se tako kaze ) i nekim anticelulit uljem.
Mazala sam svako vece uz malo masaze i to je to.
Boni- Urednica
Prije par dana citam da je za celulit jako dobar toz od kafe.Cudno, ali eto kazu ucinkovito.Svaki dan toz od kafe utrljati na problematicne zone i rezultati vidljivi za nekoliko sedmica.
Lollipop- Elita
- Broj poruka : 3149
Pridružila/o se : 18.04.2011
Loli i ja sam to cula, kazu da je kofein super za celulit. Ja svako jutro pijem kafu i veruj mi da razmisljam o talogu, ali se ne usudjujem da ga namazem. Sve zamisljam majkinu i sestrinu facu kada bi me videli sa talogom po butinama.
Inace pocela sam opet da mazem brsljan, javljam utiske za mesec dana.
Inace pocela sam opet da mazem brsljan, javljam utiske za mesec dana.
Boni- Urednica
Celulit
Celulit je posledica otrova u nasoj ishrani, koje na zalost ne mozemo izbeci, jedino da zivimo na vrhu planine i bas svu hranu sami proizvodimo. Zene iz generacije moje bake i majke su jele dosta kaloricniju hranu od nas pa ni pod stare dane nisu imale celulit. Evo ni moja majka ni njene vrsnjakinje, cak bez obzira na kilazu nemaju celulit, zato sto su vise godina u svom zivotu jele manje zagadjenu hranu. Imamo primere mladih, negovanih i vitkih devojaka, koje imaju celulit. Po meni je borba sa celulitom uzaludna. Ti skupi tretmani pomognu samo delimicno i naravno da to nije trajno. Kriva je kombinacija toksina u ishrani i zenskih hormona. Treba ga koliko toliko drzati pod kontrolom da ne bude bas mnogo izrazen, ali tesko cemo ga se trajno osloboditi.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu