Kontracepcija
+14
Troja
Chikita
Anne Boleyn
princess
Marooned
tasana
Veca
ivonka
Zvončica
Nina
Shade
bub@mara
Femme
Khallu
18 posters
Strana 5 od 5
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Koji metod kontracepcije je najbolji po vašem mišljenju?
Re: Kontracepcija
Khalu,kako podnosiš pilule,ako ih u medjuvremenu nisi batalila :)
bub@mara- Elita
- Broj poruka : 1425
Pridružila/o se : 12.12.2010
nisam bogami,niti planiram da ih batalim.evo,bas sutra pocinjem drugu kutiju,pauzirala sam kako je i napisano i dobila menstruaciju u medjuvremenu,mada sam u iscekivanju iste bila mnogo opterecena i skepticna
mislim da ih podnosim dobro.osim par mojih tripova,stvarno nikakve smetnje nisam imala.
inace,zovu se Legravan.
mislim da ih podnosim dobro.osim par mojih tripova,stvarno nikakve smetnje nisam imala.
inace,zovu se Legravan.
Zašto u glasanju nema i opcija "valjda neće da bude..."?
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
kad malo bolje razmislim,mozda si i u pravu male.prirodni metod,tzv ''cuvanje''.
ja danas uzeh novu kutiju pilula i vidim da su uputstvo poostrili.sada je odstampano na papiru formata A4,bukvalno.znaci,muka me uhvati ako bih se uopste upustila u citanje.
a kakvih sve nezeljenih dejstava i komplikacija moze da bude,bolje da ne pricam.
pritom,svakog meseca,pre nove kutije,potrebni su lekarski pregledi i laboratorijske analize.uzas jedan
ja danas uzeh novu kutiju pilula i vidim da su uputstvo poostrili.sada je odstampano na papiru formata A4,bukvalno.znaci,muka me uhvati ako bih se uopste upustila u citanje.
a kakvih sve nezeljenih dejstava i komplikacija moze da bude,bolje da ne pricam.
pritom,svakog meseca,pre nove kutije,potrebni su lekarski pregledi i laboratorijske analize.uzas jedan
Pa ja stalno pricam o kondomu, nema nus pojava. Evo udata sam preko 20 godina i ni jedne nezeljene trudnoce.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Kondom steže... Mada ne steže one koji su neobdareni, ali ne pričam o njima.
male- Član za primer
Danas postoje male razne velicine kondoma.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
kondom i odgovarajuće veličine steŽe
bub@mara- Elita
- Broj poruka : 1425
Pridružila/o se : 12.12.2010
Svaki steže. Lako je vama: muškarci sve moraju da istrpe...
male- Član za primer
mislim da na kraju ipak zene trpe
p.s.resila sam ipak.popicu ovu kutiju jos(drugu po redu)i prestajem.mnogo me uplasilo uputstvo i nezeljena dejstva prilikom koriscenja uopste posebno dugorocnijeg
p.s.resila sam ipak.popicu ovu kutiju jos(drugu po redu)i prestajem.mnogo me uplasilo uputstvo i nezeljena dejstva prilikom koriscenja uopste posebno dugorocnijeg
Citala sam negdje da, recimo, prosjecan indijac ima mnogo manju "aparaturu" pa su im komdomi preveliki i za njih se mora proizvoditi specijalni, manji kondom.
Mislim da nije istina da kondomi moraju da stezu svakog iole obdarenijeg muskarca. Doduse, njima moze biti problem da ga nekada poderu, narocito te jugoslovenske.
Mislim da nije istina da kondomi moraju da stezu svakog iole obdarenijeg muskarca. Doduse, njima moze biti problem da ga nekada poderu, narocito te jugoslovenske.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Upotreba anti-bebi pilula udvostrucuje vjerovatnocu dobijanja glaukoma
Americki naucnici su otkrili da upotreba anti-bebi udvostrucuje vjerovatnocu da ce zena u poznijim godinama zivota dobiti glaukom, jedan od dva vodeca uzroka sljepila. U opasnosti su sve zene koje su pilulu bilo koje vrste koristili vise od tri godine. Ova veza izmedju lijeka i bolesti narocito je izrazena kod amerikanaca africkog porijekla, ali i svih zena koje u porodici imaju istoriju ove bolesti ili pate od povisenog ocnog pritiska. Za sve zene koje su koristile ovaj vid kontracepcije preporucuje se da redovno odlaze u posjetu ocnom ljekaru.
Troja- Elita
E da: a što nema kao opcija za glasanje i "apstinencija"?
male- Član za primer
U pravu si male. To je najbolja zaštita i od trudnoće i od bolesti.
Troja- Elita
Strana 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu