Test 45, 46
+2
Aynnah
Shade
6 posters
Strana 1 od 1
Test 45, 46
Test br.45
Zamislite da ste andjeo, nacrtajte kvadrat i sebe na suprotnoj strani. Dok letite nebom, cujete kako vas doziva jedan (ili vise) pali andjeo. Koliko andjela vidite i sta vam oni govore? Nacrtajte sve andjele koje vidite i napisite njihove reci u praznom prostoru kvadrata.
Test br.46
Kad malo bolje razmislim
Nije lako donositi loše vesti, težak posao je donositi namirnice iz supermarketa i teško je donositi bebe na ovaj svet, ali najčešće je najteže doneti odluku. Pripremite se - sada ćete biti olučni. U priči koja sledi od vas ćemo tražiti baš to.
Sedite u tihom restoranu. Listate meni i razmišljate šta biste naručili kad dolazite kelnerica i pita vas da li ste se odlučili. Bez daljeg razmišljanja naručujete sendvič i kafu. Ali samo što je ona otišla pada vam na pamet - više bi vam prijala topla čokplada umesto kafe! Šta ćete uraditi?
1. Nastavljate da gledate u meni i razmišljate o tome koliko bi vam topla čokolada prijala.
2. Gledate po restoranu ne bi li ste ugledali kelnericu kako se vraća.
3. Ustati da biste pronašli kelnericu i promenili narudžbinu.
4. Odustajete i mirno čekate kafu.
- Spojler:
Test br.45
RESENJE:
U psihologiji nesvesnog, pali andjeo predstavlja simbol ljubavi prema istom polu. Svi ljudi prolaze kroz fazu u kojoj su aktivno zainteresovani za pripadnike istog pola. Ovo interesovanje nije ograniceno samo na homoseksualnost, vec takodje cini osnovu za formiranje snaznih, intimnih prijateljstava i drugih platonskih odnosa.
Broj i velicina andjela koje ste nacrtali pokazuju stepen privalcnosti koji osecate prema istom polu.
Reci kojima vas andjeli dozivaju takodje su izraz glasa vase podsvesti.
test br.46
Kad malo bolje razmislim rešenje:
Ne nastupa smak sveta kada pogrešite u narudžbini u restoranu. Verovatno biste tako nešto zaboravili pola sata kasnije.. Ali to kako i šta ste uradili povodom pitanja tople čokolade govori nam nešto monogo važnije o vašoj ličnosti. Ono što ste preduzeli( ili niste ) ulazuje na to kako biste vi reagovali na kraj vaše ljubavne veze. Pogotova nam pokazuje koliko dugo vas drži osećanje tuge zbog izgubljene ljubavi.
1. Nastavljate da gledate u meni i razmišljate o tome koliko bi vam topla čokolada prijala.
Vi ste tip osobe koja ne zna kada da svira kraj. Nastavljate da se sećate dobrih stvari iz prošlosti i da zamišljate kako će se jednog dana sve popraviti i biti kao pre. Po svoj prilici neće. Punačka dama je otpevala svoju ariju i zavesa je pala. Vreme je da se probudite i osetite miris jutarnje kafe.
Niste oduševljeni raskidom ali svakako ne želite da napravite scenu. U svojoj čauri suviše brinete šta će drugi ljudi reći. Više vas brine da li će ljudi okolo pričati kako ste dobili nogu neo što vas brine sam raskid. Kad malo bolje razmislite taj ponos je možda i doprineo da vas partner ostavi.
Vi niste osoba koja zaglibi i zaroza od patnje zbog raskida, niti zbog osećanja gubitka posle ljubavne veze - uglavnom zato što vam je potpuno nezamisivoda se tako nešto događa baš vama. Vaša reakcija je više stanje šoka nego žaljenje, i vi ćete učiniti sve da to što pre zaboravite. Možda vam u budućnosti može biti hobi da ne mislite o deprimirajućim stvarima.
Da li ja to čujem " Que sera, sera " na radiju? Sasvim je moguće jer ste vi baš takva osoba. Obično vam treba jedan dan da preblite raskid. Ostajete da li je to zbog toga što ste debelokožac, bezosećajna ili samo nepopravljivi optimista.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Re: Test 45, 46
Test 45
Vidim dva anđela.
Test 46
Vidim dva anđela.
Test 46
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
Test 45
1. Nijednog
Test 46
Test br.45
Vidim jednog, moli me da mu pomognem, da ispravi greske...eh pali andjele
Test br.46
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
test 45
Vidim tri anđela. Kažu: "Leti, budi dobra i srećna. Nemoj da dozvoliš sebi da pogrešiš i padneš kao mi".
test 46
Vidim tri anđela. Kažu: "Leti, budi dobra i srećna. Nemoj da dozvoliš sebi da pogrešiš i padneš kao mi".
test 46
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Test br.45
Vidim jednog palog andjela koji mi govori: "I ja sam nekada bio andjeo. Tako je lako izgubiti boziju milost."
Test br.46
3. Ustati da biste pronašli kelnericu i promenili narudžbinu
Vidim jednog palog andjela koji mi govori: "I ja sam nekada bio andjeo. Tako je lako izgubiti boziju milost."
Test br.46
3. Ustati da biste pronašli kelnericu i promenili narudžbinu
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu