Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Test 23, 24 Malooo10

Join the forum, it's quick and easy

Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Test 23, 24 Malooo10

Femme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Test 23, 24

5 posters

Ići dole

Test 23, 24 Empty Test 23, 24

Počalji od Shade Pon Jan 17, 2011 6:09 pm

Test br.23

ABRAKADABRA

Zeka izlazi iz crnog svilenog šešira, golub izleće iz do malo čas prazne kutije, a mladu asistentkinju testerišu napola.... Mađioničar u stvari običan šrivid na sceni podužu na nivo vrhunske zabave. Dok posmatrate njihovo izvođenje vi znate da vas oni varaju i koliko god da se trudite da pažljivo pratite svaki njihov pokret, nikako ne uspevate otkrijete trik. Ipak, te njihove šale i vešti pokreti rukom nekako uspevaju da nas lepo zabave te mi sedimo i uživamo u toj zbunjujućoj veštini. Možda najvažniji deo mađioničarske tačke nije sama tehnika i spretnost izvođenja već mađioničerova sposobnost da vas natera da poverujete.

Kako bi bilo lepo imati tu sposobnost? Pa, večeras se vama ukazuje ta velika prilika. Publika vas čeka, zavesa samo što se nije podigla...

1, Mađioničar ste i upravo veliku turneju. Večeras je premijera, vi čekate iza scene da najave vašu tačku. Kako se osećate neposredno pred nastup?

2, U jednom trenutku tokom vaše tačke morate pozvati nekog iz publike da vam pomogne u izvođenju trika. Koga pozivate da bude asistent? Dajte ime te osobe koju poznajete.

3, Uprkos godinama i godinama treninga trik nikako ne uspeva. Šta kažete osobi koju ste pozvali da vam pokaže?

4, Tačka se završava, vratili ste se u garderobu. Kako se osećate na kraju kad se predstava završi?

Test br.24

POSEJATI SEME

Ljudski duh voli izazove. Želja za preživljavanjem može biti tajna našeg uspeha kao vrste. Sve nauke kojima se čovek danas bavi nastale su dugotrajnim trudom i posle mnogih propalih eksperimenata, a karakter svakog od nas je rezultat unutrašnjeg nagona od običnog sirovog iskustva svakog pojedina stvori nešto jedinstveno. Potreba da se uhvatimo u koštac sa izazovima katkad je tako jaka da mi sami često iskomplikujemo stvari samo da bismo potom pokazali da smo na nivou zadatka i da možemo da otklonimo sve prepreke koje smo sami i stvorili.
Vi ste istaknuti naučnik koji je godinama radio na stvaranju nove biljke. Godinama i godinama ste proveli eksperimentišući u labolatoriji i konačno se napor isplatio. Nalazote se pred poslednjim testom. Rešili ste da zasadite 100 semeniki vaše nove biljke na ne mnogo gostoljubivom terenu pustinjskig zemljišta.
Koliko od tih 100 semenaka izrasta u biljku? ( Navedite tačan broj od 0 do 100. )

Spojler:
Shade
Shade
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Test 23, 24 Empty Re: Test 23, 24

Počalji od Aynnah Uto Jan 18, 2011 11:10 am

Test 23

1.Malu tremu i nesigurnost.
2.jednog prijatelja iz razreda koji ima odličan smisao za humor.
3.''Znala sam ja da će nešto krenuti po zlu.''
4.''Sve u svemu bilo je ipak zanimljivo.''

Test 24

30-ak.

Aynnah
Uvaženi član
Uvaženi član

Ženski Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Test 23, 24 Empty Re: Test 23, 24

Počalji od Anne Boleyn Pet Mar 18, 2011 7:39 am