Test 23, 24
5 posters
Strana 1 od 1
Test 23, 24
Test br.23
ABRAKADABRA
Zeka izlazi iz crnog svilenog šešira, golub izleće iz do malo čas prazne kutije, a mladu asistentkinju testerišu napola.... Mađioničar u stvari običan šrivid na sceni podužu na nivo vrhunske zabave. Dok posmatrate njihovo izvođenje vi znate da vas oni varaju i koliko god da se trudite da pažljivo pratite svaki njihov pokret, nikako ne uspevate otkrijete trik. Ipak, te njihove šale i vešti pokreti rukom nekako uspevaju da nas lepo zabave te mi sedimo i uživamo u toj zbunjujućoj veštini. Možda najvažniji deo mađioničarske tačke nije sama tehnika i spretnost izvođenja već mađioničerova sposobnost da vas natera da poverujete.
Kako bi bilo lepo imati tu sposobnost? Pa, večeras se vama ukazuje ta velika prilika. Publika vas čeka, zavesa samo što se nije podigla...
1, Mađioničar ste i upravo veliku turneju. Večeras je premijera, vi čekate iza scene da najave vašu tačku. Kako se osećate neposredno pred nastup?
2, U jednom trenutku tokom vaše tačke morate pozvati nekog iz publike da vam pomogne u izvođenju trika. Koga pozivate da bude asistent? Dajte ime te osobe koju poznajete.
3, Uprkos godinama i godinama treninga trik nikako ne uspeva. Šta kažete osobi koju ste pozvali da vam pokaže?
4, Tačka se završava, vratili ste se u garderobu. Kako se osećate na kraju kad se predstava završi?
Test br.24
POSEJATI SEME
Ljudski duh voli izazove. Želja za preživljavanjem može biti tajna našeg uspeha kao vrste. Sve nauke kojima se čovek danas bavi nastale su dugotrajnim trudom i posle mnogih propalih eksperimenata, a karakter svakog od nas je rezultat unutrašnjeg nagona od običnog sirovog iskustva svakog pojedina stvori nešto jedinstveno. Potreba da se uhvatimo u koštac sa izazovima katkad je tako jaka da mi sami često iskomplikujemo stvari samo da bismo potom pokazali da smo na nivou zadatka i da možemo da otklonimo sve prepreke koje smo sami i stvorili.
Vi ste istaknuti naučnik koji je godinama radio na stvaranju nove biljke. Godinama i godinama ste proveli eksperimentišući u labolatoriji i konačno se napor isplatio. Nalazote se pred poslednjim testom. Rešili ste da zasadite 100 semeniki vaše nove biljke na ne mnogo gostoljubivom terenu pustinjskig zemljišta.
Koliko od tih 100 semenaka izrasta u biljku? ( Navedite tačan broj od 0 do 100. )
- Spojler:
- test br.23
ABRAKADABRA REŠENJE:
Sva ta dela magije se s razlogom zovu "trikovi". Oni, gotovo obavezno, nateraju ljude da vide stvari kojih zaista nema ili da zaborave na stvarnost koliko god ona bila surova. U suštini, trikovi su prevare i lukavstva.
Način na koji vidite svoje izvođenje treka ukazuje na to kako sami sebe vidite u laganju ili varanju drugih ljudi, pogotovo osoba veoma bliskih vama.
1. Osećanja koja vas obuzimaju pre nastupa pokazuju kako biste se osećali kad biste planirali( ili maštali ) o zabranjenoj ljubavnoj vezi. Većina ljudi kaže nešto kao: " Nadam se da neću uprskati " ili " Uh, baš sam nervozan. " Ima i onih koji su naizgled imuni na tremu pred nastup: " Sada ću da izađem i izvedem tačku za pamćenje! "
2. Osoba koju ste pozvali da se popne na scenu i pomogne vam jeste neko koga smatrate naivnim i pomalo lakovernim. Ukratko, neko koga mislite da je lako lagati ili prevariti. Ako ste slučajno izabrali vašeg sadašnjeg partnera, ne bi bilo loše da ga odmah uverite da vi tako nešto nikad ne biste uradili u stvarnom životu.
3. Reči koje izgovarate pošto ste zabrljali i upropastili tačku predstavljaju izgovore i opravdanja kojima biste pribegli da vas uhvate u prevari. Dali ste se ukočili i pocrveneli jedva izgovarajući: " Izvini, žao mi je. "
Ili ste pokušali da napravite od toga štos i nastavite sa programom: " Au, sto mu gromova! Samo još jedan dikaz da niko nije savršen. "
4. Ono što osećate posle predstave jesu osećanja koja preživljavate pošto slažete ili uradite nešto neiskreno.
" Ovo je da čovek poludi. Kakav haos! " Lekcija je naučena, nema više varanja ljudi.
" Gotovo, kraj. Nisam ja za ovu vrstu psla. " Ima na hiljade drugih profesija za tako poštenu i vrednu osobu kao što ste vi. Niste vi, brate moj, za sva ta ogledala i svetla pozornice.
" Sledeći put ću ja njima pokazati. " Neki ljudi jednostavno nikada ne nauče svoje lekcije. Razmislite, možda treba da se uključite u politiku, prava ili postanete trgovački putnik.
" Kad bolje raznislim, sve mi se ovo čini kao interesantno iskustvo. " Kažu da lisica kad uhvati svoje prvo pile, nikada ne zaboravi ukus prvog zalogaja.
test br.24
POSEJATI SEME REŠENJE:
Broj koji ste naveli odražava nivo vašeg samopouzdanja. U ovoj priči naučnik je tu kao simbol pouzdanosti i čak ponosa. S druge strane, nepristupačna pustinja je simbol velikog izazova ili provere i zato izmamljuje osećanja sumlje i neizvesnosti. Oni koji su naveli neki visoki broj duhom su srodni naučniku i imaju dosta samopouzdanja.
99-100
Samopouzdanje je vaše drugo ime! Može se reći i " taština ". U svakom sučaju važno je imati vere u sebe, ali vi imate tendenciju da odbacite izazove ostatka sveta. Ne zaboravite: Pravi dokaz snage je sposobnost prihvatanja slabosti.
81-98
Vi zračite samopouzdanjem i sposobnošću i uspevate u tome da ljudi to ne tumače kao vašu aroganciju. Oni koji vas okružuju smatraju to hladnokrvnom određenošću, zato se vi namećete kao prirodni vođa gde god se poajvite.
61-80
Možda je najbolje opisati vas kao opreznog optimistu, nadate se najboljem ali ste spremni i na najgore. Ovaj osećaj za realnost omogućava vam da budete obema nogama na zemlji čak i kad su drugi oko vas " u oblacima. "
41-60
Vaše samopouzdanje je prosečno, ni preveliko ni premalo. Možda još uvek tragate za onim nečim u čemu ste vi najbolji ili jednostavno gajite ono zdravo poštovanje za teškoće na koje nailazite. Verujete u sebe i svet u vas.
21-40
Ne može se reći da u potpunosti sumljate u sebe, ali vi inate tedencije da preuveličavate izazove koji vam se nameću. Možete naći opravdanje za takvu tendenciju u vašoj razočaranosti ćinjenicama, ali moguće je da vaš pesimistički stav utiče na to kako drugi ljudi misle o vama. Jedino kako možete naterati druge da veruju u vas jeste da vi sami verujete u sebe.
1-20
Jedna stvar je biti skroman, ali vi se zaista hitno morate usredsrediti na građenju boljeg mišljenja o vama samima i vašoj vrednosti. Nema ničeg lošeg u veri da ste baš vi sposobni za velika dela. A sa malo napora vi to i možete. Jedino što vam stoji na tom putu jeste vi sami.
0.
Ono što se čini potpunim nedostatkom samopouzdanja kod vas je u stvari znak ponosnog perfekcioniste. Ne možete podneti mogućnost da se dokaže da vi niste bili u pravu ili čak samo da ste u nečemu pogrešili. Dakle. lakše vam je da se pretvarate da vam je sve previše teško. Ako nenaučite da se suočavate sa tim strahovima, svet će pogrešno misliti da ste luzer*, a samo ćete vi znati da u stvari niste nikada ni pokušali da budete nešto više.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Re: Test 23, 24
Test 23
1.Malu tremu i nesigurnost.
2.jednog prijatelja iz razreda koji ima odličan smisao za humor.
3.''Znala sam ja da će nešto krenuti po zlu.''
4.''Sve u svemu bilo je ipak zanimljivo.''
Test 24
30-ak.
1.Malu tremu i nesigurnost.
2.jednog prijatelja iz razreda koji ima odličan smisao za humor.
3.''Znala sam ja da će nešto krenuti po zlu.''
4.''Sve u svemu bilo je ipak zanimljivo.''
Test 24
30-ak.
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
Re: Test 23, 24
Test br.23
1.smirena sam, prvo moram da verujem u sebe da bi trik uspeo
2.moja drugarica Bojana
3.daj pomozi malo, ne mogu da verujem da mi ne uspeva