Preporučite film
+12
Lollipop
Milla
mirka
milica2
Zvončica
Boni
Aynnah
Shade
Cobra
Holly
Khallu
meseceva kci
16 posters
Strana 3 od 5
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Preporučite film
ni ja nisam nesto odusevljena,pored toga uvek me iznerviraju takve price,kao i u zivotu doduseShade ::
Ni ja, gledam, ali mi ne drži koncentraciju, promiskuiteti, promiskuiteti...
Hvala na preporuci Shade, odgledala sam i iako sam bila spremna na tužan kraj, mnogo sam se rastužila...Mnogo je dobar film, odličan...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Znam, verujem. Da li veruješ da ja do samog kraja nisam htela da prihvatim da je ona njegovu smrt ''videla'' u onom bunaru? Toliko sam želela da na kraju budu skupa.
Mnogo lep film i svi su briljirali, od Džada, Nikol, do Rene - ona je posebna, jedinstvena ne samo u ovom filmu.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
pitacu vas po ko zna koji put-gde gledate sve te filmove kada vam padne na pamet?
Na filmoviziji Khallu, bar ja. Premda, ovaj snimak mi je bio prilično loš, ali, uglavnom sam zadovoljna. Evo ti, ako nemaš
Veca- Urednica Elite
Ja sam taj film pogledala više puta, bio je i na TV - u. Ostalo gledam on line, pisala sam već o tome, između ostalog i na filmoviziji. Na ytube ima takođe dosta filmova.
Shade- Elita
imam link tog sajta,hvala Veco.
nisam ga odavno pretrazivala ali jedno vreme mi se cinilo da tamo nema mnogo toga zanimljivog i snimci su bili jako losi
sto li veceras nema festovskog filma na rts2?
nisam ga odavno pretrazivala ali jedno vreme mi se cinilo da tamo nema mnogo toga zanimljivog i snimci su bili jako losi
Večeras ide Kum na RTS - u u 21h.
Shade- Elita
Khallu ::sto li veceras nema festovskog filma na rts2?
Večeras su davali nešto, ali nisam gledala. Da li si ti pogledala?
Ako jesi, reci mi molim te, nešto o tom filmu?
Shade- Elita
jao,pa sve sam danas poremetila vecernjom setnjom.
nisam gledala ni Dostojevskog ni film,doduse jesam ali ''Kad jaganjci utihnu''
Ja sam danas odgledala Spilbergov film Ratni konj, dirljivu i lijepu priču o jednom mladiću i jednom konju.
A na RTS je bio film Medeni mjesec, neka srpsko-albanska priča, nisam baš upratila...
A na RTS je bio film Medeni mjesec, neka srpsko-albanska priča, nisam baš upratila...
Veca- Urednica Elite
Khallu ::jao,pa sve sam danas poremetila vecernjom setnjom.
Da li postoji treći deo ovog filma i kako se zove? Čula sam da se zove "Red dragon", ali nisam sigurna, a baš bih volela da gledam.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Prelistaj - Poslednji film koji ste pogledali temu. Pisala sam o tom filmu.
Neuporedivo je, mada nije loš. A igra i R. Fajns, a ja njegovu glumu volEm.
Shade- Elita
Khallu ::
Večeras su davali film Put u nepoznato. Težak film. Ne znam da li je neko pogledao?
Khallu, evo kad se daju ostali filmovi:
Film Još jedna godina (Another Year, 2010), koji je režirao Majk Li, biće emitovan 15. februara na Drugom programu RTS u 22 časa.
Film O bogovima i ljudima (Of Gods and Men, 2010), koji je režirao Ksavijer Bovoa, biće emitovan 22. februara na Drugom programu RTS-a u 22 časa.
Film Irska ruta (Route Irish, 2010), koji je režirao Ken Louč, biće emitovan 27. februara na Drugom programu RTS-a u 22 časa.
Film 12 (2007), koji je režirao Nikita Mihalkov, biće emitovan 28. februara na Prvom programu RTS-a u 21 čas.
Film Neprijatelj (2010), koji je režirao Dejan Zečević, biće emitovan 29. februara na Prvom programu u 22 časa.
Shade- Elita
Ja sam odgledala film Put u nepoznato, mnogo teška tema, ali dobar film.
Veca- Urednica Elite
Shade,hvala za program
zapisacu ove datume i nadam se da nijedan necu preskociti jer do sad sve jesam
zapisacu ove datume i nadam se da nijedan necu preskociti jer do sad sve jesam
Gledala sam ga i ja, ali nisam od početka. Težak i potresan film.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Khallu, imaš večeras na RTS 1 Devojka od milion dolara, ako nisi još odgledala.
Veca- Urednica Elite
hvala Veco,valjdsa sam do sad toliko puta kukala kako nikad ne uhvatim taj film a evo sad mi se nesto i ne gleda.probacu da ga nastavim ali mi ne drzi paznju,valjda ta tematika...a i jezim se od boksa
samo da vas podsetim da se veceras emituje festovski film.
Film O bogovima i ljudima (Of Gods and Men, 2010), koji je režirao Ksavijer Bovoa, biće emitovan 22. februara na Drugom programu RTS-a u 22 časa.
Trenutno gledam Selenu sa Dženifer Lopez. a prije toga sam odgledala Atonement (Okajanje), predivan film sa Kirom Najtli u glavnoj ulozi.
Oba filma preporučujem za pogledati, prvi je biografski film o Seleni Quintanilla-Perez meksičko-američkoj pjevačici tejano muzike, popularne u Teksasu i sjevernom Meksiku (mješavina countryja, latinoameričke muzike, reggae, soula i rocka), a drugi zanimljiva priča u kojoj zaljubljena, ljubomorna djevojčica uništi život sestri i njenom ljubavniku, a time i sebi.
Oba filma preporučujem za pogledati, prvi je biografski film o Seleni Quintanilla-Perez meksičko-američkoj pjevačici tejano muzike, popularne u Teksasu i sjevernom Meksiku (mješavina countryja, latinoameričke muzike, reggae, soula i rocka), a drugi zanimljiva priča u kojoj zaljubljena, ljubomorna djevojčica uništi život sestri i njenom ljubavniku, a time i sebi.
Veca- Urednica Elite
Veca ::Meril je dobila svog trećeg Oskara, sada za ulogu Margaret Tačer u filmu Čelična ledi.
Da li je neko pogledao ovaj film? Ima li gde free da se pogleda?
Shade- Elita
Ja sam gledala i pisala sam negdje, ovdje ili na posljednjem filmu, ne znam. Gledala sam na leptirici mislim.
Veca- Urednica Elite
Film „Neprijatelj“ reditelja Dejana Zečevića ima ratnu tematiku i predstavlja neobičan pogled na jugoslovensku stvarnost devedesetih godina prošlog veka. Nosi antiratnu poruku i, baveći se ljudskim sudbinama, ima više dramski karakter.
Glavne uloge poverene su Vuku Kostiću, Slavku Štimcu, Ljubomiru Bandoviću, Tihomiru Staniću i Draganu Marinkoviću.
Večeras TV premijera. RTS1 21h.
Glavne uloge poverene su Vuku Kostiću, Slavku Štimcu, Ljubomiru Bandoviću, Tihomiru Staniću i Draganu Marinkoviću.
Večeras TV premijera. RTS1 21h.
"Zavjet", lijepa ljubavna priča inspirisana istinitim događajem, preporučujem.
Veca- Urednica Elite
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Preporučite muziku
» Preporučite kozmetičke proizvode
» Omiljeni film?
» Poslednji film koji ste pogledali
» Gde se moze pogledati film o Branku Miljkovicu?
» Preporučite kozmetičke proizvode
» Omiljeni film?
» Poslednji film koji ste pogledali
» Gde se moze pogledati film o Branku Miljkovicu?
Strana 3 od 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu