Preporučite kozmetičke proizvode
+4
Boni
Shade
Femme
Khallu
8 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Preporučite kozmetičke proizvode
Ovde mozemo jedni drugima davati kozmeticke savete i deliti iskustva vezana za kozmeticke proizvode. Sta vas je od kozmetike posebno odusevilo a koji su to preparati u koje ste
se razocarali?
Dakle,one koje se odnose i na lice,kosu i telo.
Re: Preporučite kozmetičke proizvode
e ja mogu reci da sam prezadovoljna samponom Orzene i balzamom za farbanu kosu Syos,a to je u mom slucaju jako tesko
eh,bilo bi to lepo ali ipak ne mogu da zamislim farbanu kosu bez njega...
Znam, ja samo želim da kažem da su mi više štete kosi naneli, nego što su mi olakšali. Iz tog razloga, sam prestala da ih koristim. Navikne se čovek.
Moja jeste. Nema druge. Stavim pakovanje od umućenog žumanca i bude mekana. Ili ricinusovo ulje. Nakon toga je baš, baš mekana i nakon pranja.
ja sam naprosto odusevljena najnovijim Gillette brijacem ''Mach3''.
prelepo i izgleda,zeleno-beli.
toliko dobro prijanja uz kozu,pa mi se cini da pre ima funkciju depilacije nego brijanja
prelepo i izgleda,zeleno-beli.
toliko dobro prijanja uz kozu,pa mi se cini da pre ima funkciju depilacije nego brijanja
Admin ::
Moja jeste. Nema druge. Stavim pakovanje od umućenog žumanca i bude mekana. Ili ricinusovo ulje. Nakon toga je baš, baš mekana i nakon pranja.
Moram da probam ovo sa zumancetom.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
I treba, pisala sam valjda na temi Prirodna lepota, imaš tamo neke savete, pa prelistaj Boni.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
posto radim sa Avonom,znam da su mnogi odusevljeni tim silikonskim kapima,zaista.ja ih nisam koristila.
mene je danas odusevio jedan proizvod.mogla bih reci da sam opsednuta kremama za lice jer zbog kombinovane koze,retko kojom budem zadovoljna.
slucajno sam probala Avonov gel za lice iz kolekcije ''planet spa'',sa mineralima Mrtvog mora.u pocetku sam mislila da ce mi ubrzo previse osusiti kozu jer je vrlo transparentan medjutim pojavio se fantastican osecaj hidriranosti,koza se ne masti i barsunasta je.
slucajno sam probala Avonov gel za lice iz kolekcije ''planet spa'',sa mineralima Mrtvog mora.u pocetku sam mislila da ce mi ubrzo previse osusiti kozu jer je vrlo transparentan medjutim pojavio se fantastican osecaj hidriranosti,koza se ne masti i barsunasta je.
Ja kad pocnem pisati za kozmeticke preparate necu do sutra zavrsiti.Sto se tice lica i krema ova me odusevila
predobra krema za hidrataciju.Dalje,sto se tice ostalog, ovo je lista stvari koje ja stavljam na lice,i koje sve prekriju
M.A.C corektor
Bourjois puder posto ja strasno malo spavam,on mi nekako licu da svjezinu i ne izgleda kao da sam tek ustala
Poslije toga ide ovaj Rimelov Illumination, cisto da lice dobije sjaj
i na kraju rumeilo
ovo su proizvodi koje bih svakoj djevojci preporucila,pogotovo onima koje imaju problema s kozom.S tim da svaki proizvod treba ravnomjerno i u maloj kolicini nanijeti.
predobra krema za hidrataciju.Dalje,sto se tice ostalog, ovo je lista stvari koje ja stavljam na lice,i koje sve prekriju
M.A.C corektor
Bourjois puder posto ja strasno malo spavam,on mi nekako licu da svjezinu i ne izgleda kao da sam tek ustala
Poslije toga ide ovaj Rimelov Illumination, cisto da lice dobije sjaj
i na kraju rumeilo
ovo su proizvodi koje bih svakoj djevojci preporucila,pogotovo onima koje imaju problema s kozom.S tim da svaki proizvod treba ravnomjerno i u maloj kolicini nanijeti.
Lollipop- Elita
- Broj poruka : 3149
Pridružila/o se : 18.04.2011
Loli,zar ta L'orealova krema nije namenjena kozi u dosta starijoj dobi nego tvojoj?
Aj covjece tek sad vidjeh .Problem je sto na kremi pise Youth,jos sve pise na francuskom,ja kontala za mladju kozu.ccccc
A i ona prodavacica se usutila.Ali mi nekako koza od nje lijepa i zagladjena.Nista dajem je mami, kako sam mogla biti tako slijepa
A i ona prodavacica se usutila.Ali mi nekako koza od nje lijepa i zagladjena.Nista dajem je mami, kako sam mogla biti tako slijepa
Lollipop- Elita
e Loli,Loli,cccc
ozbiljno,nemoj se zezati sa tim preparatima za ''podmladjivanje'',koji tebi nikako nisu potrebni.naci ces jednako dobru kremu koja tebi odgovara a ovu obavezno daj mami.
ozbiljno,nemoj se zezati sa tim preparatima za ''podmladjivanje'',koji tebi nikako nisu potrebni.naci ces jednako dobru kremu koja tebi odgovara a ovu obavezno daj mami.
ja sam se od neke muke ismijala,ali sreca pa sam je tek kupila hahahahha
Lollipop- Elita
sreca i to, da ima pametnih ljudi
Lollipop- Elita
Gde može da se kupi taj lak i koliko košta?
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Evo ja da preporucim ovo ulje za kosu sa bademom i arganom. Stavrno je neverovatno, ja ga stvaim na mokru ocesljanu kosu i cini cuda. Kosa je meka, lepa, ne mrsi se. Potpuno sam odusevljena.
Da i potpuno je prirodno, nema nikakve stetne materije.
A nije ni skupo.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu