Test 7, 8
+7
Zvončica
Anne Boleyn
Aynnah
Squaw
Veca
Khallu
Shade
11 posters
Strana 1 od 1
Test 7, 8
Test 7
SAMO NAJNEOPHODNIJE
Ima nekoliko stvari koje ljudi uvek drže pri sebi u džepu ili u tašni i bez kojih nikada ne izlazim iz kuće: novčanik, ključevi, lična karta, kreditne kartice....Naše torbe su kao naše glave - više-manje svi nosamo iste stvari. Ali uvek postoji nešto što čini tašnu svakog od nas drugačijom od ostalih.
Spremate se ujutru da izađete i skupljate svoje stvarčice. Osim najneophodnijih stvari, koji ćete od dole navedenih predmeta obavezno poneti sa sobom:
1. rokovnik ili telefonski imenik,
2. lak ili pena za kosu,
3. amajliju,
4. bombonu ili žvake.
Test 8
LAVIRINT
Pođimo ponovo u zabavni park da nastavimo istraživanje zaniljivih delova našeg nesvesnog. Sad smo već upznati s nekim ludorijama u parku, tobogan na kme se od uzbuđenja zavrti u glavi, a prilično smo uživali i na dobročudnim vrteškama. Kuća straha nas već čeka, ali to ćemo kasnije, i to u parovima. Zasada šta mislite o jednoj šetnji po lavirintu?
Lepo ste se snašli i pronašli put kroz hodnik, sada se nalazite na izlazu. Koja od narednih rečenicanajbolje opisuje kako se u tom trenutku osećate?
1. " Ovo je bilo prelako. Začas sam ovo uradio. Mačji kašalj! "
2. " Pa, trebalo je vremena da se probijem, ali sve u svemu, i nije bilo ništa teško! "
3. " Brate moj, kako sam se izgubio! Na trenutak sam pomislio da nikada neću izaći! "
4. " Prikačio sam se jednoj grupi ljudi na koje sam naišao unutra i oni su me izveli.
Bez njih bih možda većč bio tamo. "
- Spojler:
test br. 7
SAMO NAJNEOPHODNIJE
REŠENJE:
Šta je to što uvek imate kod sebe? Predmet koji ste poneli je nešto bez čega se osećate pomalo nelagodno, nesigurno. Dalkle, vaš odgovor nam ustvari ukazuje na to koji deo vaše ličnosti vas čini nesigurnim.
1. rokovnik ili telefonski imenik
Ne možete se osloniti na svoje pamćenje. Telefonski brojevi, rođendani, ugovoreni sastanci. Ti podaci vama uđu na jedno uvo i iazađu na drugo. Vi ne stvari namerno, jednostavno nekako se događa da zaboravite, i nakraju se obično izvinjavate što ste zaboravili godišnjicu - po zna koji put. Verovatno i nije tako loše imati stalno taj imenik kod sebe. Svakako, dosta je važno da se setite gde ste ga stavili.
2. lak ili pena za kosu
Vama je izgled najvažniji. Toliko pažnje posvećene detaljima znači i da uvek izgledate tip - top, kao da je ceo svet vaš. Ali ponekad preterate. Ne zaboravite, ako nemate lepu frizuru to i dalje nije dovoljno dobar razlog ne odete na posao.
3. amajlija
Duboko verujete da nemate sreće. Samo vaš red pred prodavnicom ili u pošti ide sporo, samo vaš tost pada na namazanu stranu.....itd. Nikada vam ništa ne ide na ruku i vi to znate. Ali, kako to možete znati? Ne kažemo da ste sujeverni pa ipak bolje osećate ako inate svoju amajliju kod sebe, bilo da je to detelina sa četiri lista ili krstić sa Svete gore ili. recimo, par starih čarapa za koji ste vezani.
4. bombonu ili žvake.
Brinete da li ćete izdržati sa dijetom. Vi pojedete porodično pakovanje sladoleda dan pre nego što počnete dijetu, svaki put kad prođete pored frižidera vi ga otvorite " samo da nešto vidite " - hrana vam je više u glavi nego u stomaku. Čokoladica ili žvaka u džepu smiruje vas. U svakom slučaju, šta god da se dogodi u toku dana vi bar znate da nećete umreti od gladi.
Krivudavi isprepletani hodnici lavirinta predstavljaju put kojim se vi krećete u životu, sa svim pogrešnim skretanjima, vraćanje unazad i ćorsokacima. Period adolescencije je i vereme kada je malo potrebno da se osetimo izgubljenim i zbunjenim. Doživljaj u lavirintu odražava kako se vi sećate svojih godina odrastanja.
Mada mnogei pametni tinejdžerske kao period stresa i zbunjenosti, za vas je to bio samo period zabave i ničeg drugog. Vi se u to vreme niste bavili traženjem sebe i niste patili zbog pritiska - sve u svemu, to je za vas bilo prijatni iskustvo, kao velika žurka. Naravno, ovo može značiti da pravi životni testovi tek sotje pred vama....
2. " Pa, trebalo je vremena da se probijem, ali sve u svemu, i nije bilo ništa teško! "
Godine školovanja vama nisu bile lake, više je nego verovtno da ste mnogo noći proveli brinući o problemima koji su mučili sve nas u tim godinama - ljubav, prijateljstvo, budućnost. Ta iskustva su vas oformila u osobu kakva ste sada i lekcije tada naučene dobro će vam doći u teškim vremenima u budućnosti.
3. " Brate moj, kako sam se izgubio! Na trenutak sam pomislio da nikada neću izaći! "
Iako skoro svako prođe kroz problematičnu godinu ili dve na putu drastanja, vi ste u ozbiljnim ramišljanjima o životu preterali, bavili se problemima koji su postojali samo u vašoj glavi i mučili se neodlučnošću i sumljama u sebe. Sve to je doprinelo da ste postali ozbiljnija i čvršća osoba, ali sada je došlo da se opustite i uživate u životu. Zaslužili ste!
4. " Prikačio sam se jednoj grupi ljudi na koje sam naišao unutra i oni su me izveli. Bez njih bih možda većč bio tamo. "
Razlozi zbog kojih ste danas zadovoljni životom dobrim delom su prijateljstva koja ste stekli i negovali od mladih dana. I vi ste kao i drugi imali brige, ali izgleda da ste uvek imali nekog kome ste mogli da se obratite kada zagusti. Budite zahvalni što ste imali toliko sreće. Sada je došao red na vas da pomognete drugima i nađete im se u nevolji.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Re: Test 7, 8
1 - 1.rokovnik ili telefonski imenik
2 - 1 " Ovo je bilo prelako. Začas sam ovo uradio. Mačji kašalj! "
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Test 7
4. bombonu ili žvake.
Test 8.
4. bombonu ili žvake.
Test 8.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Test 7:
Rokovnik ili telefonski imenik.
Test 8:
" Pa, trebalo je vremena da se probijem, ali sve u svemu, i nije bilo ništa teško! "
Squaw- Umetnica
- Broj poruka : 367
Pridružila/o se : 17.11.2010
Test 7
4. bombonu ili žvake
Test 8
4. bombonu ili žvake
Test 8
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
Test 7
4. bombonu ili žvake
Test 8
4. bombonu ili žvake
Test 8
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
test 7
4. bombonu ili žvake.
test 8
4. bombonu ili žvake.
test 8
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
4. bombonu ili žvake.
Samanta- Iskusni član
- Broj poruka : 994
Pridružila/o se : 30.08.2011
1.Rokovnik
Gost- Gost
Rokovnik i telefonski imenik
Zvezdica- Početnik
- Broj poruka : 85
Pridružila/o se : 10.01.2012
Test 7
4. bombonu ili žvake
Test 8
4. bombonu ili žvake
Test 8
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Test 7
Zvake
Test 8
Pa, trebalo je vremena da se probijem, ali sve u svemu, i nije bilo ništa teško!
Zvake
Test 8
Pa, trebalo je vremena da se probijem, ali sve u svemu, i nije bilo ništa teško!
Lollipop- Elita
- Broj poruka : 3149
Pridružila/o se : 18.04.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu