Test 3, 4
+6
Anne Boleyn
Aynnah
Squaw
Nina
Veca
Shade
10 posters
Strana 1 od 1
Test 3, 4
Test 3
SLATKE USPOMENE
Zašto nam srce zakuca jače i poželimo da vratimo sat unazad svaki put kada se setimo nečega iz detinjstva?
Da li je to sama mogućnost da se bar na tren vratimo u to vreme nevinosti ili mladosti?Bili su to dani kada nam svaka igračka, lutka ili igra bila pravo blago. Manija kolekcionara antikviteta i delova odeće slavnih ljudivuče korene iz ovog oduševljenog deta ili želje da se oživi prošlost, bar nakratko.
Sada ćemo se vratiti u ta manje komplikovana vremena i vi ćete otići u prodavnicu slatkiša u vašoj ulici. Može se desiti da tamo nađete deo sebe iz vremena kada stebili mladi.
1. Unutra u radnji, vidite redove i redove poznatih starih bombona, čokoladica, žvaka kolača i slatkiša iz vaše mladosti. Neke od tih poslastica pedatno su poređane po policama, a neke su u teglama i korpicama. Koji ćete slatkiš prvo izabrati? Zašto baš taj? ( Potanko objasnite zašto ste odabrali baš taj )
2. Dok cunjate po radnji premišljajući se šta da odaberete, primećujete grupu mališana koji se spremaju da uđu u radnju. Koliko dece ulazi u radnju?
3. Kupili ste šta ste želeli i polazite kući sa kesom slatkiša. Iznenađeni primećujete da vam je poslastičar stavio nekoliko komada više na svoj račun. Koliko ste više dobili?
4. Raznišljate da tu kesu poklonite nekome. Ako biste je uopšte poklonili, ko bi to bio?
Test 4
NIKO NIJE SAVRŠEN
Ne mogu da verujem! Kako sam mogao ispasti tako glup? Previše često nam se svima događa da ovo sebi kažemo. Izgori nam tost, prospemo kafu po važnim papirima, uspavamo se ujutru, posečemo prst - ljudski je ponekad zabrljati. Niko nije savršen i svako od nas iz dana u dan dokazuje. Setite se ovoga sledećeg puta kad se budete smejali nekome ko je pogrešio. Na kraju, desiće se i vama da dođete sa različitim čarapama na posao.
Šetate niz ulicu, mislima ste miljima daleko, i odjednom nalećete na kantu za đubre, udarili ste u nju i ona se prevće. Šta ispada iz nje:
1. ništa - kanta je bila prazna;
2. gomila đubreta prosipa se po ulici;
3. kore od jabuka, koske od kremenadle i drugi otpatci hrane;
4. pedantno zavezana crna kesa za đubre.
- Spojler:
test br. 3
SLATKE USPOMENE
REŠENJE:
Priča o slatkišima vraća vas u vreme kad ste čašćavani i maženi, pa i razmaženi. Ova situacija nam otkriva šta vi očekujete od drugih i u kojoj meri ste zavisni.
1. Šta ste odabrali od toliko vrsta slatkiša? Možda je i važnije zašto ste baš to izabrali? Razlozi vašeg izbora pokazuju šta vi najviše želite od drugih ljudi.
Ako ste pomislili ste pomislili: " Hoću onaj sa igračkom iznenađenja unutra! ", vi ste onaj tip osobe koja voli one koji donose poklone ( i obrnuto, niste oduševljeni ljudima koji dolaze praznih ruku ). Pazite da ne postanete preveliki materijalista. Ima mnogo čega važnijeg u našim rukama.
Ako ste odabrali slatkiše zato što se sećate sjajnog ukusa iz detinjstva i osetili ste neku nostalgiju, željni ste pažnje i ljubavi koju vam je majka pružala kad ste bili dete. Muškarce, koji ovako odgovore, obično zovu " mamini sinovi ".
Ako je vaš izbor zavisio od toga kako ta poslastica izgleda spolja pa ste pomislili: " Ukrasni papir mi se baš sviđa " ili " Ovaj baš kul izgleda ", vi ste osoba koja sudi samo na osnovu spoljašnjeg izgleda. Ne zaboravite ipak, poješćete kolač a ne pakovanje.
2. Broj dece koja su ušla u poslastičarnicu dok ste vi kupovali predstavlja broj ljudi na koje se vi u životu slanjate. Svima nama je potrebna podrška, bilo bukvalno pomoć u nečemu što fizički radimo, bilo samo moralna podrška onih koje mi volimo. Ne može se kroz život potpuno sam, Tačno je, međutim, i da, ako se suviše oslanjamo na druge, nikada nećemo postati nezavisne ličnosti.
Većina ljudi zamisli da u prodavnicu ulazi između jednog i petoro dece. Pred onima koji su zamislili da ulazi više od petoro dece dug je put do zrelosti i nezavisnosti. Što se tiče onih koji su zamislili da ne ulazi ni jedno dete - i oni treba da se zamisle i promene način gledanja na svet.
3. Broj slatkiša koji ste dobili na poklon otkriva u kojoj meri ste još uvek ovisni o svojoj majci. Pažnjom kojom vas je zasuo vlasnik ukazuje na pažnju koju želite da dobijete od svoje majke. Većina odraslih koji kaže u odgovoru na ovo pitanje - jedan ili dva kolača. Ako je vaš odgovor bio nešto kao deset ili dvadeset - treba da razmisli oodvajanju od roditeljskog doma i samostalnom životu.
4. Kome bi ste vi dali slatkiše? Osoba koju ste izabrali bila je neko o kome biste vi želeli da vodite brigu ili za koga biste želeli da zavisi od vas. Jeste li rekli da ste ih dali svojim roditeljima? Želja vam se može ispuniti ranije nego što očekujete.
Da li je ta osoba bila vaš partner ili neko ko vam se dopada? Može biti zabavno brinuti o njima dan - dva ali ne predugo.
Ili ste možda rekli da nikome nećete dati slatkiše? Vi više volite da se ne vezujete i namate obaveze, ne tražite mnogo od života niti očekujete bogzna šta. Takav osobenjački pristup vezivanju znači da možda nikada nećete morati ništa da delite s ljudima, ali u isto vreme krije opasnost da neće biti tog nekog s kim biste delili bilo šta i vašem životu.
test br. 4
NIKO NIJE SAVRŠEN
REŠENJA
Bili ste neoprezni i prevrnuli ste kantu za đubre, prosulo se nešto što je bilo uredno sklonjeno. Sada je napolju i svi mogu da ga vide. Veše tumačenje sadržaja kante za đubre otkriva stvari koje nosite u sebi i trudite se da ga sakrijete od pogleda drugih.
1. Ništa - kanta je bila prazna.
Ljudi koji su ovako odgovorili žive bez mnogo pretvaranja. Sve se vidi, sve je jasno. Ova jednostavnost i iskrenost čini ih privlačnim drugim ljudima.
2. Gomila đubreta prosipa po ulici.
Oni koji su odgovorili da je kanta bila puna đubreta možda izgledaju kao otvorene i neposredne osobe, ali u suštini imaju previše neizrečenih osećanja u sebi. Takva osećanja se mogu primetiti samo u vidu opšete frustriranosti, ali ako malo razmislimo možda biste se setili prilike kada ste se uzdržali i niste rekli ono što ste stvarno mislili i osećali?
3. Kore od jabuke, kosti od krmenadli...
Oni koji su zamislili gomilu kuhinjskih otpada jesu osobe koje potpisuju svoju želju za hranom i veliki apetit. Možda ste upravo sada na dijeti ili počinjete sledećeg ponedeljka? Da li se trudite da prištedite smanjujući troškove ishrane? Šta god da je u pitanju, plaćate cenu. Nemojte preterivati, možda ne bi bilo tako loše da izađete jedno veče s prijateljima u restoran.
4. Pedantno privezana crna kesa za đubre
Ljudi koji su videli crnu kesu za đubre kako ispada iz kante spadaju spadaju u osobe koje imaju veoma izgrađen osećaj za samokontrolu. Možda i previše jak. Ali znaju da pokazivanje pravih osećanja drugima nije znak slabosti. Popustite kanap i poustite malo vazduha u kesu pre nego što se sve to đubre pokvari i počne da smrdi.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Re: Test 3, 4
Test 3
1- kiki bombone. Njih sam obožavala kao dete, kao i sve Krašove čokoladice.
2 - 5, 6
3 - 3,4
4 - Moje dete.
Test 4
1. ništa - kanta je bila prazna
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Test 3.
1. svilene bež bombone sa crvenim linijama...te su bile praznik za sva čula, pa još u onoj velikoj tegli...
2. 6
3. 3
4. moja djeca
Test 4.
1. svilene bež bombone sa crvenim linijama...te su bile praznik za sva čula, pa još u onoj velikoj tegli...
2. 6
3. 3
4. moja djeca
Test 4.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
test 3
1. Cokolade volim te i samo ti....moja prva simpatija iz skole imao je radnju i donosio mi svaki dan tu cokoladu
2. 7-8
3.1
4. Dijete na ulici
test 4
Gomila djubreta se prosipa po ulici
1. Cokolade volim te i samo ti....moja prva simpatija iz skole imao je radnju i donosio mi svaki dan tu cokoladu
2. 7-8
3.1
4. Dijete na ulici
test 4
Gomila djubreta se prosipa po ulici
Nina- Elita
- Broj poruka : 1086
Pridružila/o se : 15.11.2010
Test 3:
Čokoladica Životinjsko carstvo!
Sjećam se da mi je to bila omiljena čokoladica, jer je bila tanka i lako se jela, a u ustima se topila mmmm, i jer je u svakoj dolazila sličica životinje koju sam lijepila u album. Za mnogo vrsta životinja sam čula i o njima nešto naučila baš zahvaljujući ovim čokoladicama!
Troje.
Dvije Čunga-Lunga žvakaće gume.
Dječaku koji je živio preko puta mene i s kojim sam se rado igrala.
Test 4:
Gomila đubreta prosipa se po ulici.
Čokoladica Životinjsko carstvo!
Sjećam se da mi je to bila omiljena čokoladica, jer je bila tanka i lako se jela, a u ustima se topila mmmm, i jer je u svakoj dolazila sličica životinje koju sam lijepila u album. Za mnogo vrsta životinja sam čula i o njima nešto naučila baš zahvaljujući ovim čokoladicama!
Troje.
Dvije Čunga-Lunga žvakaće gume.
Dječaku koji je živio preko puta mene i s kojim sam se rado igrala.
Test 4:
Gomila đubreta prosipa se po ulici.
Poslednji izmenio Squaw dana Pet Dec 17, 2010 10:22 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Squaw- Umetnica
- Broj poruka : 367
Pridružila/o se : 17.11.2010
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Da, da, da!!!
To je to!
To je najbolja čokolada na svijetu
Da, da, da!!!
To je to!
To je najbolja čokolada na svijetu
Squaw- Umetnica
- Broj poruka : 367
Pridružila/o se : 17.11.2010
test 3
1. Kinder jaje. To sam najviše voljela kao mala.Uvijek sam jedva čekala da vidim koja igračkica se krije u onom žutom dijelu.
2. 4-5
3. 2
4. mojoj maloj sestričnoj
Test 4
1. Kinder jaje. To sam najviše voljela kao mala.Uvijek sam jedva čekala da vidim koja igračkica se krije u onom žutom dijelu.
2. 4-5
3. 2
4. mojoj maloj sestričnoj
Test 4
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
test 3
1. cokoladicu zivotinjsko carstvo, obozavala sam cokoladu a i skupljala sam slicice
2. 4
3.1
4.moja sestra
test 4
3. kore od jabuka, koske od kremenadle i drugi otpatci hrane
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
1. pez bombone-obožavala sam ih kao mala i sviđalo mi se što se uz njih dobija i igračka
2. 5-oro
3. 2
4. najboljoj drugarici
test 4
2. 5-oro
3. 2
4. najboljoj drugarici
test 4
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Cokoladica zivotinjsko carstvo..uvek smo ih sestra i ja u slast jele.
10
4
Prvi malisan kojeg bih srela
10
4
Prvi malisan kojeg bih srela
Zvezdica- Početnik
- Broj poruka : 85
Pridružila/o se : 10.01.2012
Test 3
1 Cokoladne banane
2 3
3 2
4 Suprug
Test 4
Kolebala sam se izmedju uredno zavezane kese i otpadaka hrane.
1 Cokoladne banane
2 3
3 2
4 Suprug
Test 4
Kolebala sam se izmedju uredno zavezane kese i otpadaka hrane.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Test 3
Kinder cokolada-jako ukusna(tada bila)
4-5
3
Podijelila bih sve sa prijateljicama
Test 4
4. Pedantno privezana crna kesa za đubre
Kinder cokolada-jako ukusna(tada bila)