Poslednji film koji ste pogledali
+25
zelenooka
male
La scarpa
Nina
Troja
Lollipop
Milla
Chikita
ivonka
hope
Anne Boleyn
Evita
Boni
Zvončica
mirka
bub@mara
Cobra
Squaw
Aynnah
Holly
ABA
Shade
Khallu
meseceva kci
Femme
29 posters
Strana 15 od 27
Strana 15 od 27 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27
Re: Poslednji film koji ste pogledali
Fred Claus - sa Vince Vaughnom i Kevin Spacey-em. Prava praznicna prica o Deda Mrazu i njegovom bratu.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Efekat leptira 2
Ukratko o filmu-
Pošto u tragičnoj nesreći izgubi devojku, Nik otkriva da ima paranormalne moći da promeni prošlost i spase je. Ali, kada se vraća kako bi promenio događaje, on uviđa da njegovi postupci imaju velike posledice po njihovu sadašnjost... i budućnost.
Ukratko o filmu-
Pošto u tragičnoj nesreći izgubi devojku, Nik otkriva da ima paranormalne moći da promeni prošlost i spase je. Ali, kada se vraća kako bi promenio događaje, on uviđa da njegovi postupci imaju velike posledice po njihovu sadašnjost... i budućnost.
Holly- Elita
- Broj poruka : 2049
Pridružila/o se : 15.11.2010
veceras odgledah dva domaca filma: Beli lavovi i Montevideo,bog te video(dobar,bas mi se svideo)
Rain man, po ko zna koji put. Volim ovaj film.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Jesen u Njujorku, sa Ričardom Girom i Vinonom Rajder, mnogo tužan film, sve tri smo oplakale...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Jesen u Njujorku je odlican film,i ja sam plakala.
Sinoc sam gledala Twilight 2 deo,a veceras se spremam da odgledam i cetrvti.
Sinoc sam gledala Twilight 2 deo,a veceras se spremam da odgledam i cetrvti.
Holly- Elita
Paul - komedija koja je pomalo parodija naucno fantasticnih filmova sa engleskim glumcem Simon Peggom. Vrlo lijepo napravljen film, divan za opustanje i razbibrigu. Preporucujem svima.
Troja- Elita
Sleeping Beauty
Prilicno mracan film o devojci koja se bavi prostitucijom.
Shade- Elita
Edge of Darkness-Mel Gibson u gl.ulozi.
Hari Poter i dvorana tajni,Nojeva barka,Indijana Dzons,Poslednji samuraj...a veceras ima Hari Poter i zatvorenik iz Askabana.
Hari Poter i dvorana tajni,Nojeva barka,Indijana Dzons,Poslednji samuraj...a veceras ima Hari Poter i zatvorenik iz Askabana.
Holly- Elita
Upravo počinje film "Beli lavovi", probaću da odgledam
Veca- Urednica Elite
Upravo gledam zadnji film o Hari Poteru ali me Filmovizija zeza, film koci tako da na 10 minuta moram da pauziram, ali zainatila sam se, ima da ga odgledam do kraja.
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
ja odustala od Belih lavova i sad gledam Posljednji samuraj valjda po hiljaditi put
Veca- Urednica Elite
The Green Hornet - akciona komedija sa Seth Rogen-om. Nesto slabiji od njegovih ostalih filmova.
Troja- Elita
a ja sam sinoc odustala od Hari Potera i na rts-u odgledah neku romanticnu komediju ''Nova u gradu''
Formula uspjeha sa Bred Pitom
Veca- Urednica Elite
Kakav je Veco?
Ne uspeva mi da pogledam do kraja Incendies, mnogo dobar film, ali net je spor, secka i nervira me.
Shade- Elita
Nisam nešto oduševljena, priča o bejzbolu, tipično američka ...ništa posebno.
Veca- Urednica Elite
Dvostruka odbrana-igraju: Van Dam,Miki Rurk,Denis Rodman
Holly- Elita
Sinoc pogledah Wild child.
I zapocela sam onaj novi sa Sarom Jessicom Parker - I Dont Know How She Does It , ali zaspah na polovini. Moracu danas da ga dovrsim. Cini se da je ok film
I zapocela sam onaj novi sa Sarom Jessicom Parker - I Dont Know How She Does It , ali zaspah na polovini. Moracu danas da ga dovrsim. Cini se da je ok film
Chikita- Elita
- Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011
Mean Girls 2 - film o americkim srednjoskolcima. Na slican kalup kao i Mean Girls, simpatican i gledljiv.
Troja- Elita
"Limitless" - film sa Bradley Cooperom i Robert de Nirom u glavnim ulogama. Film je pomalo fantasticna prica o svijetu u kome mala pilulica omogucava ljudima da koriste 100% svoj mozak i kako to mijenja njihov svijet. Odlican film pun akcije.
Troja- Elita
Shade ::Ne uspeva mi da pogledam do kraja Incendies, mnogo dobar film, ali net je spor, secka i nervira me.
Pogledah film do kraja nocas. Ljudi moji, kako se zivot poigra sa ljudima.
Brat i sestra, blizanci, nakon majcine smrti, otkrivaju istinu o sebi, svom ocu, bratu, maminom zivotu.
Dobar.
Shade- Elita
Stepmom-uvek se rastuzim kad gledam.
Džeki, koja je nekada bila uspešna njujorška urednica, sada živi van grada kao domaćica i majka dvoje dece. Od muža je razvedena godinama, i kao i deca, pomirila se sa tim da se u njegovom životu pojavila nova žena - mlada Izabel, koja se veoma uspešno bavi fotografijom. Izabel se trudi da se Ana i Ben osećaju prijatno kada su sa njom, ali nikada ne bi bila spremna da se odrekne svoje karijere zbog njih. Osećajući to, Džeki želi da njena deca provode što manje vremena sa Izabel. Međutim, kada otkrije da joj je dijagnostifikovan rak, trudiće se da se što više zbliži sa budućom maćehom svoje dece. Sve razmirice koje su pre postojale između njih, polako će nestati.
Džeki, koja je nekada bila uspešna njujorška urednica, sada živi van grada kao domaćica i majka dvoje dece. Od muža je razvedena godinama, i kao i deca, pomirila se sa tim da se u njegovom životu pojavila nova žena - mlada Izabel, koja se veoma uspešno bavi fotografijom. Izabel se trudi da se Ana i Ben osećaju prijatno kada su sa njom, ali nikada ne bi bila spremna da se odrekne svoje karijere zbog njih. Osećajući to, Džeki želi da njena deca provode što manje vremena sa Izabel. Međutim, kada otkrije da joj je dijagnostifikovan rak, trudiće se da se što više zbliži sa budućom maćehom svoje dece. Sve razmirice koje su pre postojale između njih, polako će nestati.
Poslednji izmenio Holly dana Pon Jan 16, 2012 7:21 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Holly- Elita
Strana 15 od 27 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27
Similar topics
» Filmski žanr koji volim
» Za koji klub navijate?
» Koji vam posao leži?
» Gde bi se koji znak najbolje uklopio
» Muzički spot koji volim
» Za koji klub navijate?