“Tvoje lice zvuči poznato“
+5
Maja
ivonka
Femme
Veca
Paloma Blanca
9 posters
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: “Tvoje lice zvuči poznato“
Ne znam kako, ali i ja mislim da je to namjerno nekako napravljeno. Ali, Željko je pravi laf i odradio je posao vrhunski, u svakom pogledu i zasluženo je pobijedio.
Mene šokira Ana Kokić u svakoj emisiji, jer zaista nisam znala da cura tako dobro pjeva, obzirom na njene hit pjesmice.
Mene šokira Ana Kokić u svakoj emisiji, jer zaista nisam znala da cura tako dobro pjeva, obzirom na njene hit pjesmice.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Nisam mislila osporiti Sasicevu imitaciju, koja je bila odlicna, nego sam htela ukazati na to da tu nista nije "spontano" i slucajno, sve je izrezirano .
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Ma, da, jeste namesteno. Malo zbog humora, malo da bi smo videli da Ana Kokic zna da peva. Ja sam i za Zeljka mislila da zna samo da peva gorimoretopeseplanine! :)
U sledecoj ce biti, verovatno, zanimljiva kreacija Halid-Ivica-Boris, Trzanka vec ima kacket i ruznu masku za Sasu Losica.
Deluje mi namesteno i glasanje, al nema veze, posteno je i da ih nagrade za trud (osim, ako su vec nagradjeni debelim honorarima) i da svi imaju priliku da nekom podele svoju nagradu.
U sledecoj ce biti, verovatno, zanimljiva kreacija Halid-Ivica-Boris, Trzanka vec ima kacket i ruznu masku za Sasu Losica.
Deluje mi namesteno i glasanje, al nema veze, posteno je i da ih nagrade za trud (osim, ako su vec nagradjeni debelim honorarima) i da svi imaju priliku da nekom podele svoju nagradu.
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Nema relacije vise! ahahahha
Zeljkovu bivsu zenu Sonju mako bivsi prijatelj Lukas.
Pa kad ne citas traceve sa estrade!
Zeljkovu bivsu zenu Sonju mako bivsi prijatelj Lukas.
Pa kad ne citas traceve sa estrade!
Paloma Blanca- Elita
opet nisam sacekala da vidim ko je pobedio.Boris je bio fantastican,malo je reci,a ostali i nisu bas, po mom misljenju,tako da verujem da je on ubedljivi pobednik.
Ja sam sinoc prvi put gledala celu emisiju i mogu reci da sam se zabavila. Neke imitacije su bile dobre, neke nisu. Boris je fenomenalno skinuo Dacica, ali to mu je posao, posto je glumac. Mimika, boja glasa,vokabular, sve je bilo tu.
ivonka- Elita
Da, dobar je Boris, dobra ideja sa Dacicem, posto covek mnogo vole da peeva, narocito, Miljacku. :)
Paloma Blanca- Elita
Delim misljenje za Borisa ali je i Sneki je bila odlicna. Zanima me vase misljenje o Knezu u ulozi Fredija?
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
zaboravih da dodam da je opet Zeljko bio super,samo jako kratko je trajao nastup.
ja ne mogu puno da komentarisem zato sto uvek gledam polovicno ili smanjenog zvuka zbog bebanovog uspavljivanja
ja ne mogu puno da komentarisem zato sto uvek gledam polovicno ili smanjenog zvuka zbog bebanovog uspavljivanja
onaj feminizirani Aleksa Jelic je veceras bio odlican kao Beyonce,upravo su ga proglasili za pobednika.to sam i ocekivala
Opet nisam gledala. Bila sam kod momka na slavi. Moracu sutra da pogledam, ako izbace negde.
Inace Khallu drugarica mi juce rece da je on bivsi baletan i gej.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Ni ja nisam gledala, zbog slave, danas cu natenane.
Pa da, ocekivano, za Aleksu.
Pa da, ocekivano, za Aleksu.
Paloma Blanca- Elita
Ja sam ovaj put odgledala samo duet Montano-Dragovic i bili su odlicni, pogotovo Knez. Imali smo goste pa naravno nismo pustali tv, tako da sam videla u cerkinoj sobi samo to i zato ne mogu suditi o ostalom.
ivonka- Elita
Trenutno ide na prvoj repriza, dobra je i Kokicka, i duet,
ma svi su mi dobri.
ma svi su mi dobri.
Paloma Blanca- Elita
Zaista, sve su bolji iz nedelje u nedelju. I sinoc su svi bili odlicni, ali moram Anu da izdvojim, odusevila me je.
Shade- Elita
Mene je sinoć oduševio Knez, prvenstveno glasom je skinuo Kemu totalno, a i Željko se uspio izboriti sa "neinspirativnim" Oliverom. Ana je ponovo blistala, a i svi ostali su prilično dobri, u stvari, sve su bolji i bolji.
Veca- Urednica Elite
Nisam gledala, kako je bilo?
Paloma Blanca- Elita
Bili su odlicni, svi, kao sto rekoh, sve su bolji i bolji iz emisije u emisiju.
Naime, Skaj i Aleksa su briljirali (Moulin Rouge), Knez je takodje bio odlican u ulozi Barbra Streisand.
Shade- Elita
Meni je Ana kao Loren bila najbolja.
Inace sam saznala da je apsolutno sve namesteno i sta ce da se peva i ko ce u kojoj epizodi da pobedi, bas sve.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Pa, posteno, s obzirom da kazu da ne uzimaju honorare, a trude se svojski.
Paloma Blanca- Elita
Ma logično da je namješteno, ali nema veze, zabavno je.
Veca- Urednica Elite
I ja sam uspela da pogledam emisiju. Moram reći, da sam bila pozitivno iznenađena. Sve pohvale, tako za humanitarnu notu emisije, kao i izvođačima, fenomenalni su. svaka čast. Koliko sam videla reklamu (ili čula) verovatno može na internetu, da se nađe na spletnoj strani prve tv snimak. Čim kad budem imala malo vremena pogledaću.
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 2 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu