Patike
+5
kupoholicarka
hope
Aynnah
Boni
Khallu
9 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Patike
Predobre su!Iako bih ja više voljela jedne ovakve u bijeloj boji.Khallu ::uuhh,sto su dooobre!
slucajno naleteh na ove
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
mene zanimaju neke roze pumine patike ako znate gde ima?
kupoholicarka- Broj poruka : 1
Pridružila/o se : 12.07.2011
ove planiram da kupim
trebaju mi plitke patike a mislim da bi starke bile najbolji izbor za svakodnevno nosenje.planirala sam jednobojne,verovatno teget ali su skoro duplo skuplje od ovih.ove su bas slatke a i dobro bi se uklopile uz sve moje boje garderobe.
trebaju mi plitke patike a mislim da bi starke bile najbolji izbor za svakodnevno nosenje.planirala sam jednobojne,verovatno teget ali su skoro duplo skuplje od ovih.ove su bas slatke a i dobro bi se uklopile uz sve moje boje garderobe.
Bas su slatke Khallu. Nikad nisam nosila starke, ali imam neki osecaj da nisu bas udobne za setnju.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Moja cerka več nekoliko godina ništa drugo ne nosi sem starki imamo jih mali milijon u svim bojama i plitke i duboke, ona bi i zimi nosila starke (doduše moje sestra ima zimsku variantu sa "krznom" unutra ali kod nas kući jih još nemamo ).
Ja leti volim da nosim one imitacije starki što su kao balerinke.
Udobno, bez brige.
Ja leti volim da nosim one imitacije starki što su kao balerinke.
Udobno, bez brige.
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Boni,ne znam zasto imas takav utisak ali udobnost u starkama je zagarantovana.jer,i ja to trazim.udobno i lagano za svaki dan.doduse,odavno nisam imala starke,ali pretpostavljam da se tu nista nije promenilo sve ove godine
Pa verovatno zato sto ih nikada nisam nosila, a ne deluju mi kao patika za dugo hodanje, ma nemam pojma.
Boni- Urednica
stigle su mi danas patike!jaaaooo,divne su,prosto ce mi biti zao da ih nosim
zaboravila sam da spomenem da je to deciji model,zato su tako sarenkaste,ali ja to i volim.nadam se da ce one sedefaste prugice biti izdrzljive jer bas krase patike.
zaboravila sam da spomenem da je to deciji model,zato su tako sarenkaste,ali ja to i volim.nadam se da ce one sedefaste prugice biti izdrzljive jer bas krase patike.
Strava Khallu, obuj ih pa slikaj
Ja sam u nike-u videla danas jedne svetlo plave, lagane, za setnju dusu dale, ali su skupe, a meni zao da dajem tolike pare za patiku koja nije kozna.
Boni- Urednica
ja sam razmisljala o Nike Capri,za pristojnu cenu ima i koznih i platnenih.ove moje sam narucla sa sajta na slici,jedan je od najboljih sto se tice izbora i cena.bas su bile nike kozne,malo skuplje od ovih mojih ali mislim da je bio mali broj.
sutra mi stizu ove
opet deciji model,ali neodoljive su mi skroz,zaljubila sam se na prvi pogled
opet deciji model,ali neodoljive su mi skroz,zaljubila sam se na prvi pogled
hvala Troja.evo,cekam ih,nadam se da ce broj biti odgovarajuci,posto je ostao samo jedan,ali morala sam
narucila sam ove,odavno mi se svidjaju,a nasla sam ih skroz jeftino.jedino mi je zao sto su bile i svetlo ljubicaste ali nije bio moj broj.
Dopadaju mi se, Khallu. Lijepo ces se ponoviti.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
I meni se dopadaju, lepe. Lepo jih nosi Khallu
Maja- Elita
pih,sad sam se bas razocarala i iznervirala!
upravo me zovu i javljaju da tog modela vise nema na stanju.a ja ocekujem kurir zove da mi donese
upravo me zovu i javljaju da tog modela vise nema na stanju.a ja ocekujem kurir zove da mi donese
Slatke su Khallu. Prave mladalacke.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Jeste, baš su mladalačke, ja sam ih već zamislila na mojoj mlađoj kćerci
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Meni su i na slici dobre i lepe. Super za tebe Khallu
ja trenutno nešto ne izlazim iz običnih platnenih ljubičastih allstarki doduše ja imam imitaciju jer stvarno ne patim od firme, pokušala sam na pamet da izbrojim original allstarke od moje ćevre došla sam do 8 a verovatno ima još koji par i sve je u opticaju
ja trenutno nešto ne izlazim iz običnih platnenih ljubičastih allstarki doduše ja imam imitaciju jer stvarno ne patim od firme, pokušala sam na pamet da izbrojim original allstarke od moje ćevre došla sam do 8 a verovatno ima još koji par i sve je u opticaju
Maja- Elita
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu