Patike
+5
kupoholicarka
hope
Aynnah
Boni
Khallu
9 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Patike
Kada kupujete patike uvek birajte kvalitetne modele jer samo oni na pravi način podržavaju kičmu
Kada kupujete patike uvek birajte kvalitetne modele jer samo oni na pravi način podržavaju kičmu. Stručnjaci ističu da bi, bez obzira na stanje, trebalo da ih promenite posle 800 pređenih ili pretrčanih kilometara. One lošijeg kvaliteta trebalo bi promeniti već posle 500 km.
Takođe, postoji mnogo simptoma kada je vreme da nabavite nove patike. Pre svega obratite pažnju na đonove. Ako su suviše izlizani na jednoj strani (što je najčešće) ili na obe, postoji opasnost od povrede jer stopalo nema odgovarajuću podršku.
Ukoliko osetite bolove u skočnom zglobu, stopalu, listu ili kolenima posle hodanja u njima, a kada ste ih kupili niste imali ove simptome, odmah ih eliminišite i nabavite nove.
Patike su moja omiljena obuca,skoro preko cele godine ih nosim.
Kakve patike vi volite,za kakve modele se najcesce odlucujete?
Kada kupujete patike uvek birajte kvalitetne modele jer samo oni na pravi način podržavaju kičmu. Stručnjaci ističu da bi, bez obzira na stanje, trebalo da ih promenite posle 800 pređenih ili pretrčanih kilometara. One lošijeg kvaliteta trebalo bi promeniti već posle 500 km.
Takođe, postoji mnogo simptoma kada je vreme da nabavite nove patike. Pre svega obratite pažnju na đonove. Ako su suviše izlizani na jednoj strani (što je najčešće) ili na obe, postoji opasnost od povrede jer stopalo nema odgovarajuću podršku.
Ukoliko osetite bolove u skočnom zglobu, stopalu, listu ili kolenima posle hodanja u njima, a kada ste ih kupili niste imali ove simptome, odmah ih eliminišite i nabavite nove.
Patike su moja omiljena obuca,skoro preko cele godine ih nosim.
Kakve patike vi volite,za kakve modele se najcesce odlucujete?
Re: Patike
Patike u trendu
Poznate modne kuće predstavile su svoje adute za proleće-leto 2011, konkretno u pitanju su patike koje se mogu kombinovati uz različite odevne varijante.
Popularni brendovi kao što je „Prada“, „Barberi“ ili „Ralf Loren“ nisu odstupili od svojih principa i novim modelima su dali notu elegancije.
Poznate modne kuće predstavile su svoje adute za proleće-leto 2011, konkretno u pitanju su patike koje se mogu kombinovati uz različite odevne varijante.
Popularni brendovi kao što je „Prada“, „Barberi“ ili „Ralf Loren“ nisu odstupili od svojih principa i novim modelima su dali notu elegancije.
Ja volim patike!
I ove su odlicne Khallu,mnogo su lepe... ija volim duboke patike,ali me svake zuljaju,ali nema veze trpim i cutim.
I ove su odlicne Khallu,mnogo su lepe... ija volim duboke patike,ali me svake zuljaju,ali nema veze trpim i cutim.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Ja sam kupila ovakve patike puma samo sarenkaste,plavkaste
Ali zuljaju brate,ubise!
Ali zuljaju brate,ubise!
Boni- Urednica
Khallu ::ovo su jos jedne moje,jako drage
Khallu,mnogo,mnogo mi se dopadaju. ,kao i one prve Puma bijele koje je postavila Boni.Odlične su!
Imam mnoštvo patika u raznim bojama.Luda sam za njima!Imam jedne omiljene duboke Red by Marc Ecko,bež boje,koje su ujedno i najudobnije od svih patika koje sam dosad imala.Ne mogu da pronađem slidžu na netu,nažalost!
Evo još nekih koje mi se mnogo dopadaju.
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
jao Aynnah,ove druge,Red su fenomenalne
ja prvi put cujem za tu marku,koja im je cena okvirno?
ja prvi put cujem za tu marku,koja im je cena okvirno?
Evo,možeš ovdje provjeriti Red
Aynnah- Uvaženi član
- Broj poruka : 4911
Pridružila/o se : 24.11.2010
bas su slatke!
one gore,moje karirane su kupljene u Urban Shopu,marka Gotta Flurt a njihov fantastican asortiman mozete pogledati
OVDE
one gore,moje karirane su kupljene u Urban Shopu,marka Gotta Flurt a njihov fantastican asortiman mozete pogledati
OVDE
Ma meni se i boja svidja. Bas su odlicne.
Gde si ih nasla Khallu,na nekom sajtu ili samo slucajno naletela?
Gde si ih nasla Khallu,na nekom sajtu ili samo slucajno naletela?
Boni- Urednica
Znaci mozemo samo da parimo oci!
Boni- Urednica
I ove prve su slatke.
Ali meni su one reebok vh!
Ali meni su one reebok vh!
Boni- Urednica
Aaaaaaaaaaaaaa Khallu prekini!!! Oba prara su vaaaaaaaaaau!!
Boni- Urednica
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu