Depilacija
+9
Marooned
hope
Anne Boleyn
Zvončica
Femme
Shade
Boni
ivonka
Khallu
13 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Depilacija
A nzm procitala sma da neka devojka nije mogla da spoji ruke nakon depilacije koliko ju je bolelo , to me je bas uplasilo Ali moram probati jednom ...
A volela bih i Brazilsku da probam ali nikako da skupim hrabrosti.
Depilacija je ipak spas...
A volela bih i Brazilsku da probam ali nikako da skupim hrabrosti.
Depilacija je ipak spas...
Chikita- Elita
- Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011
Zakazala sam za danas brazilsku depilaciju. neka mi je Bog u pomoci
Chikita- Elita
Čiki, ne pišeš nam da li si zadovoljna pomenutom depilacijom?
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Zaboravila sam nacisto da napisem koju o tome ..
Pa ovako... Sto se depilcije tice rezultat je sjajan, mirna sam bila bas dosta dugo i kada pocnu da rastu dlacice vidno su proredjene aliii...
BOLI DJAVOLSKI.... Jedva sam izdrzala i vise se necu usuditi na to .
Koren mi je bio prejak od dugogodisnjeg brijanja i strasno ...
Priznajem da sam kukavica i da ne mogu da podnesem toliki bol
Ko ima vecu toleranciju prema bolu, toplo preporucujem jer je brazilska depilacija zaista spas.
I naravno odaberite strucnu kozmeticarku koja ne pretace vosak i bez brige
Pa ovako... Sto se depilcije tice rezultat je sjajan, mirna sam bila bas dosta dugo i kada pocnu da rastu dlacice vidno su proredjene aliii...
BOLI DJAVOLSKI.... Jedva sam izdrzala i vise se necu usuditi na to .
Koren mi je bio prejak od dugogodisnjeg brijanja i strasno ...
Priznajem da sam kukavica i da ne mogu da podnesem toliki bol
Ko ima vecu toleranciju prema bolu, toplo preporucujem jer je brazilska depilacija zaista spas.
I naravno odaberite strucnu kozmeticarku koja ne pretace vosak i bez brige
Chikita- Elita
Chikita, možda bi sljedeći pu manje boljelo, šta misliš? Šteta da odustaneš ako si već jednom to uradila.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Bolelo bi manje sigurna sam u to i znam da je steta ali stvarno ne mogu. Videcu neki drugi nacin, mjozda krema ali ovo stvarno ne mogu
Da li neka od vas upraznjava ovaj vid depilacije ?
Da li neka od vas upraznjava ovaj vid depilacije ?
Chikita- Elita
Veca ::Chikita, možda bi sljedeći pu manje boljelo, šta misliš? Šteta da odustaneš ako si već jednom to uradila.
Ovo je baš ono što bih ti i ja rekla Čiki. Ako stisneš još jednom zube, treći put nećeš osećati bol, a rezultati će biti vidljivi, koren će oslabiti, a ti ćeš moći da uživaš u prednostima ove depilacije.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
napokon su mi se stekli uslovi za depilaciju
kupila sam hladni vosak u roll-on patroni i sad cu biti mirna neko vreme.ne znam sto se toga ranije nisam setila.
ranije sam imala patronu koja se otvara i puni voskom,sto je dosta bolja varijanta ali ni ovo nije lose.imacu za jedno 3-4 puta.
a pronasla sam i aparat sa bazom koja greje patrone ali sam se razocarala jer je predvidjen samo za te odredjene,koje nisu standardne velicine,tako da ga ustvari vise i ne mogu koristiti
kupila sam hladni vosak u roll-on patroni i sad cu biti mirna neko vreme.ne znam sto se toga ranije nisam setila.
ranije sam imala patronu koja se otvara i puni voskom,sto je dosta bolja varijanta ali ni ovo nije lose.imacu za jedno 3-4 puta.
a pronasla sam i aparat sa bazom koja greje patrone ali sam se razocarala jer je predvidjen samo za te odredjene,koje nisu standardne velicine,tako da ga ustvari vise i ne mogu koristiti
Da li je neka od vas mozda koristila kremu za depilaciju na intimnim delovima tela ? Ako jeste koju ?
Chikita- Elita
ja nesto i nisam lubitelj tih krema.par puta jesam koristila ali za prepone ne.sad sam se vodila tom mislju,ali mislim da cu odustati.
Ja sam koristila kreme za depilaciju i ispod pazuha i na bikini liniji. Davno doduse je to bilo. Bila sam osrednje zadovoljna rezultatima.
Po meni je za prepone najbolje kada se dlake skidaju voskom u kozmetickom salonu.
Po meni je za prepone najbolje kada se dlake skidaju voskom u kozmetickom salonu.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu