Depilacija
+9
Marooned
hope
Anne Boleyn
Zvončica
Femme
Shade
Boni
ivonka
Khallu
13 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Depilacija
Ja noge depiliram elektricnim depilatorom, ispod pazuha se brijem, a dlacice na bradi skidam makazicama (skracujem) i pincetom (cupam). Moram priznati da ponekad dobijem i par dlacica na grudima, koje uklanjam pincetom (vidim da je ovdje strogo preporuceno da se to ne radi!).
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
uh Troja,pa zar nece te dlacice na bradi da budu ostrije i tamnije od skracivanja makazama?
zasto ne probas to da depiliras voskom?
zasto ne probas to da depiliras voskom?
Nikako voskom na bradi dlacice jer postaju tamne...Ukoliko si u mogucnosti uradi lasersko uklanjanje i mirna si...
Gost- Gost
Znam po mom stomaku i sestrinim nausnicama... Posle nekog vremena svetle i smedje dlacice potamne...Bar je u nasem slucaju bilo...Takodje su mi se sa prepona prosirile malo i na butine...
Gost- Gost
Depilacija voskom bi trebalo da ih proredi, a ne obrnuto.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Ne kazem ja da ne proredi dlake ali postaju tamnije...Mogla bih da ostavim link ka drugom forumu gde zene imaju istih problema kao sto sam ja imala ali se bojim da je to reklamiranje...Dakle moje smedje dlake su postale crne na stomaku i sestri od strica nausnice i skroz se vide sad... Takodje od cupkanja sa toplim voskom prosirele su se sa prepona na butine a ranije ih nisam tu imala...Dlake su slabije,nije im toliko jak koren ali su tamnije...
Gost- Gost
Ne verujem da to ima veze s depilacijom, mada ko zna...
Zvončica- Počasni član
Rocket Queen ::Ne verujem da to ima veze s depilacijom, mada ko zna...
Mozda si i ti u pravu,ali jedino sam od depilacije to primetila...Ko zna,mozda i hormoni imaju veze...
Gost- Gost
Pa i ja mislim da su hormoni u pitanju.
Zvončica- Počasni član
Depilacija
Khallu ::moje visegodisnje iskustvo u kozmetickom salonu govori drugacije,Caka
Ne znam zasto moje nije...Od svoje 14e god.se depiliram u salonu i primecujem tamnije dlake po stomaku i prosirene na preponama a na tom delu ne koristim brijac..Nadam se da ce se javiti jos neko ko deli moje misljenje da ne ispadnem lazov
Gost- Gost
Cako, zašto bi ispala lažov?
Ovde smo da razmenimo iskustva, koja su svakako različita, što je sasvim normalno, a ne da dokazujemo jedni drugima da lažemo.
Za mene je topli vosak zakon. Već sam pisala o tome. I pravila nema, dešavalo mi se da poneka dlaka uraste, retko, ali se desilo, dešavalo se da se neke prorede, a dešavalo se boga mi i da neke potamne, uistinu.
Sve te promene zavise od mnogo faktora, ne samo od izbora načina na koji se depiliramo, tako da znam o čemu pričaš.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Dooobro, ja sam završila sa spremanjem kuće, odoh kozmetičarki, kojoj idem prvi put, jer je moja odsutna - otputovala žena, držite mi palčeve, da preživim ako dođe do opekotina trećeg stepena.
Shade- Elita
Depilacija
Khallu ::ajde ajde,pa da nam malo pises na zenskim temama ako prezivis tretman
Nemam šta na ženskim temama, samo sam skeptična bila. Godinama idem istoj kozmetičarki, školski drug me frizira, itd. Nisam od onih koji ih sa lakoćom menjaju.
Ali ova cura me je oduševila, tako je bila pažljiva, tako je uredna - odlična.
Shade- Elita
Khallu ::
PAZUH
Malje ispod pazuha najbezbednije je uklanjati brijačem ili depilacijskom kremom. Vosak izbegavajte, posebno ako ste mladi ili ste u menopauzi. Moderni brijači se koriste lako, a rizika od posekotina gotovo da nema. Jedina mana im je što se malje osećaju na dodir već posle nekoliko sati. Efekat glatke kože trajaće duže ako dlačice uklonite depilacijskom kremom. Ipak, pre upotrebe proverite da li ste alergični.
Uradila sam depilaciju toplim voskom, prvi put. I znate šta? Prezadovoljna sam.
uuhh,toplim mozda i nekako.ja sam jednom davno eksperimentisala i trakama hladnog pokusala to podrucje.nikad vise u zivotu mi ne bi palo na pamet
Ja ne eksperimentišem, mene je fino kozmetičarka počupala.
Iskreno, uvek sam izbegavala vosak za to područje. I kvrcnulo mi nešto, rekoh da probam. Baš sam zadovoljna.
pa ja sam samo jednom pokusala jer takodje nisam pristalica voska za takva podrucja,uzasno je bolelo i zato vise nikada ne bih.
ipak sam verna brijacu za odredjena mesta na telu,sto je sigurno-sigurno je
ipak sam verna brijacu za odredjena mesta na telu,sto je sigurno-sigurno je
Ja se ne bih usudila da probam, brijač je zakon
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ja sam isto govorila, dok se nisam u suprotno uverila. Na svu sreću, devojka koja mi je radila depilaciju, je izuzetno marljiva.
Ja bih strasno volela da depiliram pazuh ali se plasim jer je koza tanka tu, a ja se godinama brijam i dlake su dosta jake a i cula sam da mogu zlezde da se ostete ili sta vec i da je depilacija tog podrucja namenjena samo za osobe koje se nikada nisu brijale... Ne znam
Chikita- Elita
- Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011
Probaš Čiki, ako te boli ili na bilo koji način iritira, prestaneš.
Ja recimo i ruke depiliram. Ne, ne ličim na Čitu ali ne volim dlake.
Shade- Elita
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu