Religije sveta
+5
ivonka
Boni
Zvončica
Khallu
Shade
9 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Religije sveta
Danas je bogami sve vise aktuelan Kapital Karla Marxa i recenica da je religija opijum za narod. Ako pravi vernici, kojih je uzgred receno jako malo veruju i lakse im je zbog toga da podnesu sve nedace ovog zivota, onda religija ima neki svoj smisao i svrhu. Opasno je , kada to sve vec predje u fanatizam. Islamskog terozizma ne bi ni bilo da nije americkog hegemonizma. To su sve krici ocajnika, koji su izmanipulisani od svojih verskih vodja. To smo imali prilike videti i na ovim prostorima, kada su popovi na sve tri strane po crkvama i dzamijama blagosijali i borce i oruzje. Jedini glas razuma je tada bio nas partijarh Pavle, pokoj mu dusi.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
"Pitaju me koje sam vjere? - A ja im odgovaram pitanjem: "A koliko to Bogova ima?"
Meša Selimović
Bog je jedan i besmisleno je deliti ljude po veri, naciji, boji kože...Svi imamo istog tvorca i istu boju krvi.
Meša Selimović
Bog je jedan i besmisleno je deliti ljude po veri, naciji, boji kože...Svi imamo istog tvorca i istu boju krvi.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Ne verovati u divotu sopstvene duše jeste ono što mi nazivamo ateizmom." ~ Justejn Gorder
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu