Više sna - manje bolesti
+8
ABA
Shade
Femme
bub@mara
Veca
Holly
Aynnah
Khallu
12 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Koliko se dnevno odmarate?
Re: Više sna - manje bolesti
U ovom momentu vidim, da ću čim ispratim goste, uskočiti u krevet na popodnevnu dremku.
Osećam se iscrpljeno i spava mi se.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
nekad baš moram prileći, pa makar 15-ak minuta i onda se osjećam baš dobro...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Upravo se tako osećam, moram leći i bar na 15 minuta sklopiti oči, jer mislim da ću u suprotnom pasti.
Živa nego šta sam
Navikla sam ja na to, već više od 20 godina ustajem u 6, a rijetko kad legnem prije ponoći.
Danas sam pripremala predmete, sutra sam cijeli dan na sudu...
Navikla sam ja na to, već više od 20 godina ustajem u 6, a rijetko kad legnem prije ponoći.
Danas sam pripremala predmete, sutra sam cijeli dan na sudu...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ti znaci spavas po 6 sati u prosjeku i mozes to da izdrzis. Ja volim da odspavam 7.5 - 8 sati, a vikendima mi se zna desiti i da spavam po 9 - 10 sati. Sreca da mogu organizovati zivot uspjesno i sa takvim navikama . Moj pokojni otac nas je cesto prekorijevao sto toliko spavamo ja, brat, a kad ugrabi i majka. Eto opet nismo propali i od nas su ispala sasvim pristojna ljudska bica (mada je on prorokovao da od nas nikada nista nece biti - valjda je smatrao da, da bi bio uspjesan, moras spavati minimalno).
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
san
Troja, ljudi smo različiti i imamo različite potrebe, tako je i sa spavanjem. Ja obično spavam od 5 do 6,5 sati i normalno funkcioniram. I najbolja sam kad legnem posle jedan i dobijem svojih 5 do 6 sati spavanja. Za mene je od uvek rano ustajanje smrtna osuda. Kad radim prvu smenu ustajem pre 5 i onda legnem još u 10 uveče, naravno odmah zaspim (to mi nekako ide od ruku) ali ceo dan nisam kako treba. Niti tada spavam dobro. Neznam da li je to psiha ili šta je ali primetila sam, da je dovoljno i nekoliko sati spavanja ali pod uslovom da me ne bude pre 7 ujutru. Da ne pomislite kako dugo spavam, ja ustajem tamo između 7.15 i 7.45.
Lepo veče i još lepše snove vam želim
Lepo veče i još lepše snove vam želim
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Bez 8 sati spavanja ne osećam se odmorno, a 10 sati spavanja mi je neko optimalno vreme. Mogu ja da funkcionišem nekako i sa manje od 8h, ali ako sam nenaspavana ne mogu da učim.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Mene je danas sunce uspavalo (sunčala sam se i zaspala), ošašavilo i imah takav košmar da mi umalo srce ne otkaza. Strašno!
Uzgred, Khallu, hvala ti za link teme, nisam je mogla pronaći.
Shade- Elita
nije to ni malo naivno sto si dozivela
ja sam cesto osamucena po vrucinama,ali samo kada presedim ceo dan u stanu pa cesto otkunjam popodne sto za posledicu ima lose spavanje nocu pa se vrtim u zacaranom krugu.
veceras sam zbog glavobolje otkunjala pola sata i imam osecaj da sam spavala nekoliko sati.
ja sam cesto osamucena po vrucinama,ali samo kada presedim ceo dan u stanu pa cesto otkunjam popodne sto za posledicu ima lose spavanje nocu pa se vrtim u zacaranom krugu.
veceras sam zbog glavobolje otkunjala pola sata i imam osecaj da sam spavala nekoliko sati.
Ma kakvi naivno. Zaista sam mislila da će mi srce otkazati.
Shade- Elita
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu