Dijetetika
+9
Samanta
Zvončica
Veca
strawberry22
ivonka
Boni
Khallu
Džozi
Shade
13 posters
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Jeste li ikada držali dijetu?
Re: Dijetetika
Majo,to je super dijeta,ja sam vec pisala o tome ranije.ne brini,izdrzaces ali kupus mozda vise nikada u zivotu neces jesti
Hvala na poverenju Khallu. za sada još ide mada ja jedem supu ona jede mene, danas sam u nju pošteno roknula bibera i belog luka, čisto da promenim ukus
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Maja, zaista hrabar poduhvat. Iskreno, tesko da bih mogla da podnesem sebe sedam dana jeduci samo supu od kupusa.
Srecno! I javi nam obavezno rezultat.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
mala ispravka-ne jede se samo supa od kupusa.svaki dan,pored toga,uvode se i razlicite namirnice,doduse u odredjenoj kolicini.npr,voce,povrce,pred kraj ide riba i meso.
Karikirala sam malo, meni svojstveno.
Uprkos tome, supa od kupusa je osnovno jelo ili baza ove dijete i za to ne bih imala hrabrosti svakako, to sam htela da kazem.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Jao i ja sam pre drzala tu dijetu i bila mi je uzasna. Posle te dijete narednih godinu dana nisam jela kupus koji inace obozavam.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Poslovni prijatelj mi je poslao ovaj link za tablete za mrsanje koje koristi Opra Vinfri. Obecavaju izvrsne rezultate i veliko mrsanje bez potrebe za dijetom. Ako neko isproba neka nam javi rezultate.
http://www.impresadipulizialoglisci.it/vlfwkh/eqzppuauxh.ylgyckiigfmbfnrvnbjqhakzgyknhg
http://www.impresadipulizialoglisci.it/vlfwkh/eqzppuauxh.ylgyckiigfmbfnrvnbjqhakzgyknhg
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Dijetetika
na odmoru sam nabacila nekoliko kilograma (belo brašno (hleb, kifle, đevrek) i normalno sir i ostale punomastne dobrote). E sada mi je stvarno dosta. U dužem periodu sam uspela da skinem 7 kilograma ali od ponedeljka sam uvela strogu kontrolu jela i pića. Nije da sam na nekoj specialnoj dieti jer gladna ne bih preživela (poznajem svoj karakter i brzo bi odustala) samo sa "pametnim" izborom hrane pravilno raspoređene preko dana i sa izbacivanjem određene hrane iz jelovnika uz malo više vežbanja planiram da skinem ovaj višak kilograma (hm, budimo pošteni, trebam skinuti minimalno 20 kg - i tačno to planiram). Dosta je bilo, smetaju mi ti kilogrami (kolena i kićma biće zahvalni)
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu