Džins
+10
Evita
Boni
Samanta
Zvončica
ivonka
Shade
Veca
hope
Femme
Khallu
14 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Džins
Tako se ja uhvatim za jedne a imam ih 43.mislim strasno reci ce neko,ali pasija,i sve su ful,ali sam kreten kad se vezem za jedne one od pranja i nosenja dodju u stanje raspadanja,da ih ja na silu krpim,ali ma kreten sam ali farmerke dobre obozavam.
Samanta- Iskusni član
- Broj poruka : 994
Pridružila/o se : 30.08.2011
Volim farmerice i najvise ih nosim,svi modeli dolaze u obzir,samo ne volim one duboke puno mi je ruzan kroj sa visokim strukom.
Marooned- Istraživač
- Broj poruka : 237
Pridružila/o se : 11.08.2011
Kupila sam prekjuče farmerice u Legend Outlet-u. Bile su na sniženju i platila sam ih samo 600 din. Sad mi je žao što nisam kupila još jedne takve. Ostali modeli mi se nisu svideli. A skraćivanje kod krojača sam platila 500 dinara-stvarno se ne isplati.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
i ja sam pre neki dan u Legendu kupila super farmerke,bile su 3.600 ali nisam mogla da im odolim jer odavno savrsenije farmerke nisam videla.konacno da mi je i duzina taman,oni su uvek imali razlicite duzine,po izboru
Queen,a gde je njihov outlet u Bg?
Ja sam snimila jedne u Levis-u of kors, ali nema snizenja, pa se nerviram. 110 eura kostaju. Pojedoh se ziva.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Volim dzins i lepo se osecam u tome.
Letos su mi maznuli jedne sa zice,i jos ne mogu da ih prezalim.
Letos su mi maznuli jedne sa zice,i jos ne mogu da ih prezalim.
Holly- Elita
- Broj poruka : 2049
Pridružila/o se : 15.11.2010
Khallu ::
U Bulevaru Kralja Aleksandra.
Danas sam kupila još jedne (Berschka) za 2000 dinara u TC Ušće.
Zvončica- Počasni član
Vraćaju se zvonarice, radujem se, već ih ima u Jevropskim radnjama, videh.
Shade- Elita
Volim i jedne i druge, mada sam tek zimus prvi put kupila one uske farmerice jer mi se ranije nisu sviđale.
Zvončica- Počasni član
Jel možeš da nosiš tregerice? One me uvek asociraju na trudnice.
Zvončica- Počasni član
ma bezi bre,ne pada mi na pamet,to mi je uzasno
nisam se ja za sada puno ugojila(ili bar mislim)a i mnogi mi to kazu ali nema potrebe da se stezem i utezem pa tako jos od zimus ne nosim farmerke a to mi je bio omiljeni,neizostavni komad mog stajlinga,tako da sam jos u psiholoskoj fazi privikavanja
nisam se ja za sada puno ugojila(ili bar mislim)a i mnogi mi to kazu ali nema potrebe da se stezem i utezem pa tako jos od zimus ne nosim farmerke a to mi je bio omiljeni,neizostavni komad mog stajlinga,tako da sam jos u psiholoskoj fazi privikavanja
Ide leto pa možeš da nosiš haljinice.
Zvončica- Počasni član
I ja volim dzins. Ne volim bas mnogo tamne boje niti zvoncarice, i mislim da mi bolje stoje one koje nemaju previsok struk. Sto neko rece, nekada je tesko naci lijep kroj i boju koja ti odgovara. Sada vec duze vrijeme nosim jedne Armanijeve, koje su za nijansu uzih nogavica od prethodnih koje sam obozavala. Na zalost, ove godine sam se ugojila 2 kilograma za vrijeme vrlo kisnog perioda kada se nije moglo izlaziti iz kuce dva mjeseca, i nikako da ih skinem, pa me moje crne dzins pantalone malo stezu. Izbjegavam sada da ih nosim i nadam se da cu se opet vratiti na svoju staru tezinu od 49 kilograma koja je bila bas taman za te pantalone.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
49 kilograma?Toliko nisam imala od osnovne skole, ali opet zavisi koliko si visoka. Ja moram ovih dana potraziti farmerke i to plave. One stare su mi velike i malo su se izlizale da prostite medju butinama.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
eehh,farmerke.moja stara ljubav
nadam se da cu uskoro moci da obucem neke od svojih,sad mi se vec cini-davno zaboravljenih
nadam se da cu uskoro moci da obucem neke od svojih,sad mi se vec cini-davno zaboravljenih
Levis zakon.
Za stare farmerke možete dobiti i 600 hiljada dinara
Ako uspete da "iskopate" negde orginal stare Levis farmerke, može se reći da ste pronašli pravo malo bogatstvo, jer za njima vlada velika onlajn potražnja, zbog čega i polovne dostižu visoke cene.
Vintidž "leviske" skupljači teksasa danas plaćaju u hiljadama dolara, bez obzira na njihovo stanje. Na ceni su farmerke i teksas jakne napravljene pre 1980. godine, posebno model Levis 501, a jedan model je na eBay-u prodat za čak 660.000 dinara.
Ipak, kolekcionari nemaju nameru da okače leviske i dive im se, već da ih nose sa svim njihovim rupama, šavovima i mrljama.
Ponuda, ali i potražnja je velika, pa je tako na eBayu moguće pronaći i farmerke iz četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka, a nekoliko faktora određuje cenu para farmerki.
Tako one tamne boje vrede više nego svetle, a nenošeni ili slabo nošeni par postiže najbolju cenu. Poželjnije su one manjih veličina, ističu kolekcionari.
Vrednovanje farmerki:
- Tamni teksas vredi više od izbledelog
- Štampano E na Levis natpisu vredi više od malog
- Bakrene nitne su znak pravog vintidž primerka
- Kožna zakrpa iznad džepa vredi više od papirnate
- Struk manji od 76 cm čini farmerke skupljim
- Original stari šavovi isto određuju vrednost
preuzeto sa b92
Shade- Elita
Strana 2 od 2 • 1, 2