Džins
+10
Evita
Boni
Samanta
Zvončica
ivonka
Shade
Veca
hope
Femme
Khallu
14 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Džins
Da bi vam omiljeni par farmerki trajao što duže, onih u kojima se osećate seksi i vitkije, poštujte osnovna pravila održavanja teksasa. Uputstva su jednostavna, a mogu značajno produžiti vek omiljenih pantalona.
- Spojler:
- NE ČESTO U MAŠINU
Osim ako ih niste uflekali, ne perite farmerke kao i ostalu garderobu. Ovo pravilo važi za sve odevne predmete od džinsa. Često pranje bledi džins, menja mu oblik i brže propada. Uvek imajte na umu podatak: i posle 15 meseci nepranja farmerki, na njima je bio isti broj bakterija kao i na paru koji je pran svakih 13 dana. Zato što manje perete, teksas će trajati duže.
NE PERITE U VRELOJ VODI
Pranje teksasa u vreloj vodi ili na 90 stepeni u mašini oštećuje vlakna materijala.
Najbolje je da teksas perete izvrnut naopako i u hladnoj vodi. Čim se opere, protresite ga nekoliko puta i okačite da se suši.
NE PEGLAJTE DŽINS
Osim tokom pranja, teksasu ne prija ni toplota peglanja. Materijal može da promeni boju, mogu da se pojave fleke, ružni nabori.
DALEKO OD SUNCA
Da vam taman teksas ne bi izbledeo, možda je najbolji savet da ga ne perete kod kuće, nego da to prepustite profesionalcima u servisu za hemijsko čišćenje.
Takođe, ne čuvajte odeću na mestima da bude izložena direktnoj sunčevoj svetlosti koja takođe može izbledeti omiljeni model.
Farmerke su kultni deo garderobe svake savremene dame.Koliko je kod vas zastupljen?
Sta najvise volite da nosite i bez cega ne bi mogle da zamislite odevnu kombinaciju?
Re: Džins
preterase ga sa savetima,kao da je u pitanju svila :s:
ja nemam nista protiv kad mi teksas izbledi,naprotiv-bolje izgleda.
zivot ne bih mogla da zamislim bez farmerki i teksas jakne
ja nemam nista protiv kad mi teksas izbledi,naprotiv-bolje izgleda.
zivot ne bih mogla da zamislim bez farmerki i teksas jakne
Imam ih u različitim bojama, različitog kroja i različite debljine.
Ne pridržavam se ovih pravila nego ih baš perem često, što ti kažeš Khallu, lepe su mi onako isprane.
Obozavam ih!
Tesne farmerke stvaraju celulit. – Među delovima garderobe koji uzrokuju dermatološke poremećaje prednjači tesni džins. Kad ga dugo nosimo, izaziva infekcije i eriteme. Budući da ometa venski i limfni tok, „kriv“ je i za pojavu celulita. Da bi se izbegli ovi nedostaci, preporučuje se laki elastizirani džins i krojevi pantalona koji se prilagođavaju telu, ali ga ne stežu suviše.
izvor:B92
izvor:B92
Obozavam farmerke! Sramota me i da kazem koliko ih imam... Ali, toga nikad dosta!
Ja moje i perem i peglam, nista im ne fali.
Ja moje i perem i peglam, nista im ne fali.
hope- Elita
- Broj poruka : 3180
Pridružila/o se : 12.02.2011
i dalje ih nosim, u inat godinama...takođe, haljine i suknje od džinsa su nezamjenjivi dio moje garderobe
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Džins ne pita za godine veco. Ja priznajem da ne mogu bez džinsa.
Kakve godine?
Bitno je da se dobro osećamo u njemu, na kraju i svom životnom dobu prilagodimo model.
Danas ga bar ima za svačiji ukus, džep.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Džins - povratak sedamdesetih
Moda varira od sezone do sezone; ovoga puta, za sve ljubitelje veselih sedamdesetih – zvoncare se vraćaju na velika vrata!
Od Mark Džejkobsa, preko Kris Benza, do Rebeke Tejlor; dizajneri se utrkuju ko će prikazati bolje i ženstvenije farmerke inspirisane erom sedamdesetih. Visok struk, usko u predelu butina i ravnomerno širenje do kraja nogu – stil je koji svakoj ženi ističe najbolje na telu i laska svakoj figuri.
Popularne zvoncare učiniće Vas vitkijom i mršavijom; odlične su za kombinovanje – kako za dnevne, tako i za večernje aktivnosti. Poslovni – ležerni šik, trendi večernji izlazak ili svakodnevno obavljanje posla – kod kuće ili na poslu... Odlično se slažu i sa patikama, baletankama, kao i sa vrtoglavo visokim potpeticama.
Modni imperativ za predstojeću proleće/leto sezonu – najmanje jedan par zvonastih farmerica!
Moda varira od sezone do sezone; ovoga puta, za sve ljubitelje veselih sedamdesetih – zvoncare se vraćaju na velika vrata!
Od Mark Džejkobsa, preko Kris Benza, do Rebeke Tejlor; dizajneri se utrkuju ko će prikazati bolje i ženstvenije farmerke inspirisane erom sedamdesetih. Visok struk, usko u predelu butina i ravnomerno širenje do kraja nogu – stil je koji svakoj ženi ističe najbolje na telu i laska svakoj figuri.
Popularne zvoncare učiniće Vas vitkijom i mršavijom; odlične su za kombinovanje – kako za dnevne, tako i za večernje aktivnosti. Poslovni – ležerni šik, trendi večernji izlazak ili svakodnevno obavljanje posla – kod kuće ili na poslu... Odlično se slažu i sa patikama, baletankama, kao i sa vrtoglavo visokim potpeticama.
Modni imperativ za predstojeću proleće/leto sezonu – najmanje jedan par zvonastih farmerica!
Kupovina farmerki stresnija od preseljenja
Potraga za idealnim farmerkama je toliko frustrirajuća za žene da izaziva depresiju i stres. Odabrati pravi model zna da bude prava muka, a ženama pada teže nego preseljenje. Istraživanje online lanca Isme.com na 1000 žena pokazalo je da 43 odsto žena pati od ovog sindroma.
Ovaj modni zadatak najteže pada ženama starijim od 50 godina - u uskim modelima izgledaju debelo, a ako odaberu one koje su šire u struku onda izgledaju nezgrapno.
- Koliko god da potrošite na kupovinu farmerki nije važno, jer vas u nekoliko sekundi pretvoriti u super zgodnu ili odbojnu ženu - kaže Jackie Lewis, iz kompanije "Isme".
Istraživanje je pokazalo da žene iznad pedeset godina žele lepu i modernu odeću, s prihvatljivim cenama i da im pristaje telu u zrelim godinama.
Polovina ispitanih žena kaže da im odeća koja je u ponudi ne pristaje, a 23 odsto misli kako dizajneri različitih modnih brendova smatraju da su starije žene nezgrapne.
Potraga za idealnim farmerkama je toliko frustrirajuća za žene da izaziva depresiju i stres. Odabrati pravi model zna da bude prava muka, a ženama pada teže nego preseljenje. Istraživanje online lanca Isme.com na 1000 žena pokazalo je da 43 odsto žena pati od ovog sindroma.
Ovaj modni zadatak najteže pada ženama starijim od 50 godina - u uskim modelima izgledaju debelo, a ako odaberu one koje su šire u struku onda izgledaju nezgrapno.
- Koliko god da potrošite na kupovinu farmerki nije važno, jer vas u nekoliko sekundi pretvoriti u super zgodnu ili odbojnu ženu - kaže Jackie Lewis, iz kompanije "Isme".
Istraživanje je pokazalo da žene iznad pedeset godina žele lepu i modernu odeću, s prihvatljivim cenama i da im pristaje telu u zrelim godinama.
Polovina ispitanih žena kaže da im odeća koja je u ponudi ne pristaje, a 23 odsto misli kako dizajneri različitih modnih brendova smatraju da su starije žene nezgrapne.
ta samPotraga za idealnim farmerkama je toliko frustrirajuća za žene da izaziva depresiju i stres.
Imam dvoje zvoncare, jedne crne i druge u natur boji, lepse mi pristaju od uskih, posto opticki smanjuju stomak i zadnjicu.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Uske farmerke – seksi, ali opasne
Doktori kažu da tesne farmerke koje fantastično ističnu figuru mogu da naškode zdravlju ako ih prečesto nosimo. Neki stručnjaci tvrde da mogu izazvati probleme sa nervima u nogama koji se zovu meralgia paresthetica.
- Spojler:
- Uske farmerke vrše veliki pritisak na femoralni (butni) kožni nerv koji se proteže celom dužinom natkolenice. Kao rezultat toga, žene često osećaju peckanje i trnce kroz noge.
Ova neprijatnost je nazvana “sindrom trnjenja nogu”, a žene koje su ga iskusile na svojoj koži kažu da izaziva osećaj oduzetosti nogu.
Uglavnom, iako ga sada povezujemo sa uskim farmericama, ovo stanje nije ništa novo i vrlo je često kod građevinskih radnika koji dugo stoje na nogama, kod trudnica, gojaznih osoba, pa čak i mladih, vitkih žena, koje ponekad pate od ovog sindroma.
Ali, pre nego što se zauvek odreknete svojih omiljenih uskih farmerki, razmislite o tome da ih, za početak, nosite povremeno, kako biste izbegli opisane porobleme.
Uske pantalone utiču i na pojačanu vaginalnu sekreciju.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Ne govorim o uskim jer ih ne nosim,ali farmerke obozavam i u 90% dana u godini ih ne skidam,zato je njihov broj u mom ormaru veci od ajci i nikada mi nije zao da dam i povecu cifru za njih.
Samanta- Iskusni član
- Broj poruka : 994
Pridružila/o se : 30.08.2011
Moraću uskoro da kupim nove farmerke. Pogledaću u Legend outlet-u, tamo uvek imaju sniženja.
Zvončica- Počasni član
Skup je džins u Legendu, a ženski mi se baš i ne dopada kod njih.
Ne znam zašto, obično, ili je kroj dobar a džins nije po mom ukusu ili obrnnuto. Volim džins, već sam rekla, ali sam ''teška'' pri kupovini džinsa.Što se tiče modela za muškarce, po mom mišljenju, ima bolji izbor, moj sin je kupio fenomenalne džins pantalone za nešto manje od 2.000,oo dinara kod njih na sniženju.
Ne znam zašto, obično, ili je kroj dobar a džins nije po mom ukusu ili obrnnuto. Volim džins, već sam rekla, ali sam ''teška'' pri kupovini džinsa.Što se tiče modela za muškarce, po mom mišljenju, ima bolji izbor, moj sin je kupio fenomenalne džins pantalone za nešto manje od 2.000,oo dinara kod njih na sniženju.
Shade- Elita
U outletu je prošlogodišnja roba i džins je ispod 2 000 din. Imam problem sa nalaženjem odgovarajuće veličine, a i ne volim ovu novu modu sa farmerkama koje su potpuno uske do gležnjeva. Volim da gore budu uske, a dole da se šire.
Zvončica- Počasni član
Lako je tebi kad si u Beogradu.
Da, ja takođe biram te modele sa širim nogavicama, ne volim takozvanu cigaret nogavicu,
čak su mi zvonarice među dražim pantalonama.
Shade- Elita
Ni meni se ne dopada dzins u Legendu,imam jedne njihove farmerke,koje nemaju ni gram likre,krute su i neudobne.
Inace kada kupujem framerke uvek moraju da imaju likru,inace se brze rasljompaju.
Inace kada kupujem framerke uvek moraju da imaju likru,inace se brze rasljompaju.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Svi modeli naravno kvalitet je bitan jer su mi oni glavni odevni predmet.
Samanta- Iskusni član
- Broj poruka : 994
Pridružila/o se : 30.08.2011
Volim samo svetli dzins,tamni nemam ni jedan par
Evita- Napreduje
- Broj poruka : 589
Pridružila/o se : 28.01.2011
Obozavam dzins..i imam razne modele i boje...od cigaret do zvonarica..poslednje sam kupila zvonarice tamne boje teksasa i bas mi se svidjaju..inace za dzins nikad ne zalim pare, to je komad koji nosim najcesce i bitno mi je da nadjem ono sta mi odgovara.Sto se likre tice..dzins sa vise likre ne volim jer mi se nekako brzo pocne kesat, spadat...omiljeni par farmerica mi je jedan potpuno neelastican miss sixty..ali raspale su se vise koliko sam ih nosila
Nina- Elita
- Broj poruka : 1086
Pridružila/o se : 15.11.2010
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu