Mladeži
+12
Boni
Troja
Zvončica
Lollipop
marina7
Holly
Khallu
Femme
Aynnah
Nina
Veca
Shade
16 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Mladeži
Ja imam toliko mladeža na toliko različitih dijelova tijela da sam se na kraju izgubila u ovoj šemi. Ali, ako me ne zvekne ona životinja, živjeću izgleda ko kornjača
Moji mladeži ne nestaju, nego rastu, izdižu se. Nisam nigdje vidjela šta to znači. Inače obije sestre i ja imamo ih silu. Moje cure isto. Pogotovo ove dvije starije.
Moji mladeži ne nestaju, nego rastu, izdižu se. Nisam nigdje vidjela šta to znači. Inače obije sestre i ja imamo ih silu. Moje cure isto. Pogotovo ove dvije starije.
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
I ja sam ista, sva od mladeža. Nedavno sam uzela uputnicu za dermatologa da skinem jedan strašni s leđa koji mi baš smeta, ali nikako da odem, ne mogu da stignem još i to pored svih nalaza koje moram da radim.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Nisam vam ispričala da mi je doktor dok sam bila u bolnici, skinuo dva mladeža, onaj veliki o kojem sam gore pričala i još jedan koji mi je baš smetao jer je bio ispod grudnjaka, uvijek u opasnosti da se povrijedi. Drago mi je da sam ih se riješila, samo i tu imam konce koje treba vaditi, sutra ili neki drugi dan...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ma Veco preživela si štošta pa ćeš i tih nekoliko končića, bitno da si se rešila mladeža i mogućnosti, da se povrediš. Jaka si ti žena, svaka ti čast.
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Mladeži mogu da se uklanjaju i radiotalasima Uklanjanje mladeza radiotalasima .
Samo pre toga mora specijalist dermatolog da pregleda mladaže i da odredi koji mogu da se skidaju radiotalasima a koji moraju hiruškim putem
Samo pre toga mora specijalist dermatolog da pregleda mladaže i da odredi koji mogu da se skidaju radiotalasima a koji moraju hiruškim putem
nenad- Istraživač
- Broj poruka : 129
Pridružila/o se : 18.10.2016
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu