Reality Shows
+14
Evita
hope
Zvončica
Veca
Anne Boleyn
ivonka
Aynnah
La scarpa
bub@mara
ABA
Khallu
Holly
Femme
Shade
18 posters
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Reality Shows
Zene gleda li neko VB?
Anne Boleyn- Urednica
- Broj poruka : 3708
Pridružila/o se : 16.03.2011
Ne, ja sam gledala prvog VB i prvog VB VIP , cak i prvu Farmu. To je tada bilo nesto novo i zanimalo me sta se tu radi. Nisam ni tada gledala redovno ali ipak sam pratila . Od tada bezim od takvih sadrzaja ko djavo od krsta. Ni moji ne gledaju.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
kao i Ivonka, i ja sam odgledala samo prve, više ne gledam
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ja slabo gledam, samo kad uhvatim, ali zato citam u novinama o njima.
Pa bas me zanima vase misljenje o VB poplarnom paru.
Pa bas me zanima vase misljenje o VB poplarnom paru.
Anne Boleyn- Urednica
Sex u VB sam odgledala preko you tube.
ivonka- Elita
Mene samo zanima sta je u glavi one Marijane....
Anne Boleyn- Urednica
Nisi cula da je bilo sexa u kuci VB, ma ti ne zivis u Srbiji, to je najbitnija stvar koja se desila u nasoj lepoj domovini. Uzeli neku svingerku da zavede dete od 22 godine i sada se r*kaju valjda svako vece. Mene je naterala asistentkinja da to pogledam na poslu preko you tube.
ivonka- Elita
Ne pratim ništa, nerviraju me takve emisije, a i dosadne su mi.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Nisi cula da je bilo sexa u kuci VB, ma ti ne zivis u Srbiji, to je najbitnija stvar koja se desila u nasoj lepoj domovini. Uzeli neku svingerku da zavede dete od 22 godine i sada se r*kaju valjda svako vece. Mene je naterala asistentkinja da to pogledam na poslu preko you tube.
Oooo boze ... Svasta.
Ne pratim ništa, nerviraju me takve emisije, a i dosadne su mi.
Ma ni ja, stvarno me ne zanimaju te stvari.
Vidim i ovde u nekom rialitiju bila ona Nina Moric poznati model hrvatski, koja je vec godinama u Italiji, i nesto kao analiziraju da li se zaljubila u nekog tamo lika ilitistavec..stvarno ne razumem. Zar nema pametnijih stvari za analizirati?
Ma ljudi kao da nemaju sopstvene živote, pa se bave tuđim.
Zvončica- Počasni član
Meni je to sve fuj! Jedini reality koji sam gledala bio je Survivor, i to drugi. Prvi ne znam zasto nisam gledala, a ovaj VIP mi nije bas bio zanimljiv.
hope- Elita
- Broj poruka : 3180
Pridružila/o se : 12.02.2011
„Farma“ još na čekanju
Čelni ljudi ružičaste televizije još uvek ne znaju da li će se popularni rijaliti naći na malim ekranima od septembra
Rijaliti šou „Farma“ još je na čekanju za programsku šemu na Televiziji Pink. Čelni ljudi ružičaste televizije još uvek ne znaju da li će se popularni rijaliti naći na malim ekranima od septembra.
Iako su do sada beležili zavidnu gledanost i popularnost farmera je bila nemerljiva Pinkovci su pred dilemom da li ulagati u imanje u Lisoviću. Iako je krajem jula objavljeno da je kasting počeo još uvek je neizvesno da li će verne fanove ovog formata obradovati novim akterima.
- Programske šema za septembar još uvek nije nije napravljena pa se na zna da li će i rijaliti šou „Farma“ biti na njoj - rekla je za Novosti online PR Pinka, Tanja Vojethovski.
Inače, u medijima se spekuliše da vlasnik RTV Pinka, Željko Mitrović, još uvek nije siguran da li bi bilo pametno da se uloži novac u još jednu sezonu rijalitja. Prema nekim navodima za licencu treba izdvojiti samo 100.000 evra, ali u sam projekat treba uložiti oko milion evra pa se Mitroviću to navodno ne isplati.
Čelni ljudi ružičaste televizije još uvek ne znaju da li će se popularni rijaliti naći na malim ekranima od septembra
Rijaliti šou „Farma“ još je na čekanju za programsku šemu na Televiziji Pink. Čelni ljudi ružičaste televizije još uvek ne znaju da li će se popularni rijaliti naći na malim ekranima od septembra.
Iako su do sada beležili zavidnu gledanost i popularnost farmera je bila nemerljiva Pinkovci su pred dilemom da li ulagati u imanje u Lisoviću. Iako je krajem jula objavljeno da je kasting počeo još uvek je neizvesno da li će verne fanove ovog formata obradovati novim akterima.
- Programske šema za septembar još uvek nije nije napravljena pa se na zna da li će i rijaliti šou „Farma“ biti na njoj - rekla je za Novosti online PR Pinka, Tanja Vojethovski.
Inače, u medijima se spekuliše da vlasnik RTV Pinka, Željko Mitrović, još uvek nije siguran da li bi bilo pametno da se uloži novac u još jednu sezonu rijalitja. Prema nekim navodima za licencu treba izdvojiti samo 100.000 evra, ali u sam projekat treba uložiti oko milion evra pa se Mitroviću to navodno ne isplati.
Pravi hit u Britaniji postao je rijaliti ’Hotter than my daughter’, u kojem žene koje nisu svesne svojih godina blamiraju svoje ćerke neprimerenim ponašanjem.
http://www.bbc.co.uk/bbcthree
Gledaoci prvo upoznaju majke i ogorčene ćerke, a onda na scenu stupa tim stilista koji pokušava da prilagodi odevne kombinacije majki njihovim godinama ali i da od ćerki napravi prave seks-bombe.
http://www.bbc.co.uk/bbcthree
Gledaoci prvo upoznaju majke i ogorčene ćerke, a onda na scenu stupa tim stilista koji pokušava da prilagodi odevne kombinacije majki njihovim godinama ali i da od ćerki napravi prave seks-bombe.
Evita- Napreduje
- Broj poruka : 589
Pridružila/o se : 28.01.2011
Ne podnosim ih uopšte.
Zvončica- Počasni član
veceras poceo Veliki brat a pre neko vece Farma.
planirate li da gledate nesto od toga?
planirate li da gledate nesto od toga?
Oooo obavezno, pogotovo farmu, to ne smem propustiti.
ivonka- Elita
Nadam se da nisi ozbiljna ivonka?
Khallu, ti se jos uvek zanosis time?
Nepadaminapametdagledamteprograme.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
ja?nikada se nisam ni zanosila.
veceras videh neki klip na fb,pa se setih da su najavljivali mesecima unazad...
veceras videh neki klip na fb,pa se setih da su najavljivali mesecima unazad...
Shade ::
Nadam se da nisi ozbiljna ivonka?
Ko zna, mozda sam poludela.
ivonka- Elita
Kad listam kanale, naletim na farmu i to mi se zbilja gadi, likovi su nevjerovatni, uvijek se neko svađa. A sinoć sam malo gledala ulazak u kuću VB i nakon što je Ava ušla polugola, odustala sam.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 2 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu