Muzičke vesti i dešavanja
+9
Zvončica
Boni
Veca
ivonka
Shade
Holly
Femme
Nina
Khallu
13 posters
Femme :: UMETNOST I KULTURA :: Muzika
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Muzičke vesti i dešavanja
Da bile smo na koncertu. Bilo je super iako su na pocetku malo kasnili. Nije bilo nikakvih ispada, kojih sam se ja, od strane nase vrle omladine pribojavala. Sve u svemu, jedan lep dozivljaj. Cak sam i ja pevala i pomalo skakala, sto meni nije bilo svojstveno ni u mladim danima, ali rakija je cudo.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
U nedjelju 26.5. u crkvi Sv. Ante na Bistriku, sa početkom u 20.00 h održaće se Koncert hora i orkestra Muzičke akadmeije u Sarajevu. Na programu su djela:
Luigi Cherubini Requiem
Dirigentica: Amna Husejnagić, V. godina
Klasa: red. prof. spec. Rešad Arnautović
Wolfgang A. Mozart Krunidbena misa
Solisti: Aida Čorbadžić, sopran, V. godina
Zana Staniškovska, mezzosopran
Amir Saračević, tenor, III. godina
Ivan Šarić, bas, II. godina
Dirigent: red. prof. spec. Rešad Arnautović
Prisustvovala sam sinoć ovom koncertu i to mi daje snage da preguram današnji i naredne sumorne dane. Lijepo, opuštajuće, smirujuće...
Luigi Cherubini Requiem
Dirigentica: Amna Husejnagić, V. godina
Klasa: red. prof. spec. Rešad Arnautović
Wolfgang A. Mozart Krunidbena misa
Solisti: Aida Čorbadžić, sopran, V. godina
Zana Staniškovska, mezzosopran
Amir Saračević, tenor, III. godina
Ivan Šarić, bas, II. godina
Dirigent: red. prof. spec. Rešad Arnautović
Prisustvovala sam sinoć ovom koncertu i to mi daje snage da preguram današnji i naredne sumorne dane. Lijepo, opuštajuće, smirujuće...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Khallu ::ako me nema veceras-na koncertu sam
u suprotnom,bicu razocarana ali ce godina brzo proci,nadam se
Shade ::
Na kakvom konceru Khallu?
kod na se svake godine,povodom regate,organizuje ''Most fest''.bude tu dosta dobrih bendova ali i onih za siroke narodne mase.uglavnom,ja ni jedan do sad nisam propustila,a ovog puta sam imala zelju da cujem Bjesove uzivo.svirka za 10,odlicni.drago mi je da sam uspela da odem jer volim svu tu atmosferu koja se desava na obali reke sa mnogo,mnooogo ljudi.
Ja sam sinoć uživala na koncertu Miroslava Tadića u Sarajevu i ostala sam zabezeknuta šta i kako čovjek svira...odsvirati sevdalinku kao instrumentalu je zaista nešto posebno, a o makedonskim pjesmama da ne govorim. Ja ne mogu tako brzo da lupam rukom kako on brzo svira ora...
Veca- Urednica Elite
On je fenomenalan, vec sam pisala na temi Instrumentali da volim da slusam njegovu muziku. Drago mi je i verujem da si uzivala.
u nedelju sam bila na koncertu Dubioze kolektiv.nisam neki poseban ljubitelj,ali sam se svirkom odusevila.vrlo kvalitetan bend,posebno vokali.ma citav performans,atmosfera,tekstovi,koji mi i nisu bas bliski,vrlo kvalitetni,jaki.
a ono sto je za mene bilo nepoznato a ostavilo jos jaci utisak je predgrupa,bend iz Novog Sada,''8.dan''.e oni su tek ludilo.duboki naklon za njih sve.malo tvrdji zvuk,skroz moj fazon.
a ono sto je za mene bilo nepoznato a ostavilo jos jaci utisak je predgrupa,bend iz Novog Sada,''8.dan''.e oni su tek ludilo.duboki naklon za njih sve.malo tvrdji zvuk,skroz moj fazon.
U Sarajevu oktobar pun dešavanja, u subotu Severina (idem na koncert), za par dana Kaliopi, a 25.-og Vaya con dios (vjerovatno idem). Prvo sam kupila karte za Severinu, a onda sam saznala za Kaliopi i Vaju, sad mi puno para da idem na sve
Veca- Urednica Elite
Veco idi na Vaya con dios
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Da i ja bi izabrala Vaya con dios , iako i Kaliopi ima pre svega kvalitetan glas , ali i lepe pesme.
ivonka- Elita
Uh, sutra Vaya con dios u Beogradu, ako se ne varam?
Mislili da mozemo da se castimo, al tesko!
Kad se preracunamo, karta, put ... luksuz, bato,
Mislili da mozemo da se castimo, al tesko!
Kad se preracunamo, karta, put ... luksuz, bato,
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Da i mene:haha:Khallu ::Veco,iznenadila si me za Severinu
ivonka- Elita
I samu sebe sam iznenadila , ali, kao što rekoh, jaranice su kupile karte, a tek smo poslije saznale za Kaliopi i Vayu.
Nata će me vjerovatno tjerati da idemo na Vayu, ali, skupe su karte, pa vidjeću.
Nata će me vjerovatno tjerati da idemo na Vayu, ali, skupe su karte, pa vidjeću.
Veca- Urednica Elite
Ma uzivaj Veco, Severinin koncert verovatno nece biti neki veliki umetnicki dozivljaj, ali ces se lepo provesti .Ona zna da napravi stimung. Malo ces zaboraviti ovaj jad i cemer. Lepo se provedi.
ivonka- Elita
Baš tako i razmišljam Ivonka, biće bar jedno, malo drugačije veče nego inače.
Veca- Urednica Elite
Muzičke vesti i dešavanja
Samo da vas izvjestim da sam se odlično provela sinoć, Seve je kraljica scene, ima vrhunske plesače i tehniku, svoje pjesme, kakve god da su, izvodi odlično, sa puno energije i emocije. Iako smo nas 4 bile među najstarijim, baš sam se fino opustila i uživala. I da, odluka je pala, idemo i na Vayu, pa preživjećemo nekako i taj trošak.
Veca- Urednica Elite
Super Veco. Drago mi je da si se lepo provela.
Ja sam pre neko vreme srela Lošu iz Plavog orkestra kako šeta Ljubljanom. Ma čovek i dalje izgleda isto, fura svoj dečački fazon (doduše kad ga vidiš i jeste neka dečačka šaka jada kostiju)
Ja sam pre neko vreme srela Lošu iz Plavog orkestra kako šeta Ljubljanom. Ma čovek i dalje izgleda isto, fura svoj dečački fazon (doduše kad ga vidiš i jeste neka dečačka šaka jada kostiju)
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Kraljica fada, portugalska pevačica Mariza vraća se pred beogradsku publiku koncertom 12. decembra u Sava centru, u organizaciji promoterske kuće Long Play.
Ulaznice za Marizin beogradski koncert biće u prodaji od iduće nedelje po cenama od po 1.800, 2.200, 2.700 i 3.300 dinara, na blagajni Sava centra, u prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27) i preko mreže Eventim.
Ulaznice za Marizin beogradski koncert biće u prodaji od iduće nedelje po cenama od po 1.800, 2.200, 2.700 i 3.300 dinara, na blagajni Sava centra, u prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27) i preko mreže Eventim.
ivonka- Elita
Hmm, sto bi bilo lepo da mi pokloni dragi karte za rodjendan!
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Obavezno, to se ne propusta.:Femme ::
Pretpostavljam da ides na koncert?
ivonka- Elita
Gledah je veceras u Ivanovoj emisiji. Zelim i ja na koncert, mozda sledece godine.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Zucchero, avgust 2014
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Femme :: UMETNOST I KULTURA :: Muzika
Strana 4 od 4
Dozvole ovog foruma: