Odeća za spavanje
+11
Chikita
Marooned
hope
Evita
Samanta
Boni
Zvončica
Veca
Shade
Holly
Khallu
15 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
U čemu obično spavate?
Re: Odeća za spavanje
Ovih dana spavam samo u donjem vešu, pamučnom naravno jer samo takav nosim, a svilene spavaćice ne podnosim, ali nikako...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
kupih veceras jednu divnu pidzamu.fantastican pamuk,boje mojih snova,belo-ljubicasta.merkam je od pre neki dan,ali posto ih vec imam dosta,nisam ni razmisljala da je kupim.posto me prodavacica zna,ugurala mi je u ruke bukvalno,uz pricu''nosi,platices''
cak je bil ubedjena koja velicina ce mi odgovarati i bez pitanja mi spakovala bas tu jednu,show
probala sam je i prelepa je,neka sam se castila
cak je bil ubedjena koja velicina ce mi odgovarati i bez pitanja mi spakovala bas tu jednu,show
probala sam je i prelepa je,neka sam se castila
Noci su ovde naglo zahladnele, tako da, iako jos uvek spavam samo u sopstvenoj kozi (sto rece ivonka pre godinu dana ), i ne zelim da se odreknem tog uzitka jos neko vreme, pokrivam se tanjom dekom.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
I ja jos spavam u sopstvenoj kozi, ali se pred jutro pokrijem tankim frotirom. Iako je zahladilo, u stanu je i dalje jako toplo.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
ja ovo leto forsiram spavacice,sto do sada nisam volela.
vec odavno hocu da se pohvalim jednom iz Extreme intimo,kao i letnjom kratkom pidzamom koje sam kupila skoro,ali nikako da pronadjem slike.mnogo su slatke,udobne i kvalitetnog pamuka,iz kolekcije Ice cream(pomalo infantilne,ali mnoooogo lepe )
vec odavno hocu da se pohvalim jednom iz Extreme intimo,kao i letnjom kratkom pidzamom koje sam kupila skoro,ali nikako da pronadjem slike.mnogo su slatke,udobne i kvalitetnog pamuka,iz kolekcije Ice cream(pomalo infantilne,ali mnoooogo lepe )
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu