Kandida
+6
Zvončica
Chikita
Chipsy girl
Shade
Khallu
Holly
10 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Kandida
I šta su ti rekli? Znam da Nistatin ne sme da se koristi.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
aaauuu
jos uvek nisam nista pocela da koristim,ali mi je doktor opste prakse prvo spomenuo da smem Nistatin,kao i Gino-daktanol.to su mi potvrdili i u apoteci mada i naglasili da nista od toga ne zapocinjem pre konsultacije sa doktorom koji mi vodi trudnocu.
jos uvek nisam nista pocela da koristim,ali mi je doktor opste prakse prvo spomenuo da smem Nistatin,kao i Gino-daktanol.to su mi potvrdili i u apoteci mada i naglasili da nista od toga ne zapocinjem pre konsultacije sa doktorom koji mi vodi trudnocu.
Ja sam u jednoj knjizi pročitala da se on ne preporučuje, međutim sad vidim na nekim forumima da ga ginekolozi ipak daju u trudnoći.
Zvončica- Počasni član
ja bih najsrecnija bila kada bih posle cele ove terapije na kraju smela Canesten npr.Najlakse je jer ih ima 3.Ne znam sme li to da se koristi ali posto mi niko do sad nije spomenuo,pretpostavljam da ne
Pa dobro ja nisam posle svake terapije antibioticima dobijala kandidu a ti si rekla da nemas nikakve simptome, prema tome, mozda se bespotrebno brines.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Kandidijaza je česta kod trudnica jer je vagina bogata glikogenom, a gljivice se hrane ugljenim hidratima.
Zvončica- Počasni član
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu