Ples
+8
Boni
Khallu
Femme
Squaw
Veca
Aynnah
Shade
meseceva kci
12 posters
Femme :: UMETNOST I KULTURA :: Muzika
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Ples
Način na koji plešete otkriva crte vaše ličnosti
Rezultati Finske studije su pokazali da možemo zaključiti mnogo toga o određenoj ličnosti, ako posmatramo način na koji pleše. Grupa dobrovoljaca je zamoljena da odgovori na pitanja u vezi sa ličnim osobinama, a zatim su ih istraživači posmatrali kako plešu. Pokazalo se da ljudi sličnih osobina imaju slične pokrete. Ako želite da saznate više o karakteru ljudi koji vas okružuju, dovoljno je da pažljivije proučite njihov ples.
EKSTROVERTNI
Ako osoba izraženo maše rukama i pomera glavu levo-desno u ritmu muzike, velika je verovatnoća da je otvorena prema ljudima i da ima mnogo prijatelja.
NEUROTIČNI
Nervozni ljudi imaju kratke i odsečne pokrete, a često izgledaju kao da im uopšte nije prijatno što su prinuđeni da plešu.
POMIRLJIVI
Osobe koje su sklone kompromisu u međuljudskim odnosima, najčešće plešu tako što pokušavaju da u jednom trenutku budu bliže jednoj osobi, a u sledećem trenutku drugoj.
AVANTURISTI
Ako primećujete da osoba ima više pokreta na osi gore-dole, nego levo-desno, to može značiti da je sklona eksperimentisanju, i ne plaši se da proba nove stvari.
Latino ili tehno ritam
Studija je takođe pokazala kakav uticaj na ljudsku psihu imaju određene vrste muzike. Ispostavilo se da latino ritam utiče na jačanje samopouzdanja, dok su osobe koje često slušaju rok otvorenije i manje stidljive od drugih. Oni koji slušaju tehno muziku ne plaše se izazova i nepredviđenih situacija u životu.
Rezultati Finske studije su pokazali da možemo zaključiti mnogo toga o određenoj ličnosti, ako posmatramo način na koji pleše. Grupa dobrovoljaca je zamoljena da odgovori na pitanja u vezi sa ličnim osobinama, a zatim su ih istraživači posmatrali kako plešu. Pokazalo se da ljudi sličnih osobina imaju slične pokrete. Ako želite da saznate više o karakteru ljudi koji vas okružuju, dovoljno je da pažljivije proučite njihov ples.
EKSTROVERTNI
Ako osoba izraženo maše rukama i pomera glavu levo-desno u ritmu muzike, velika je verovatnoća da je otvorena prema ljudima i da ima mnogo prijatelja.
NEUROTIČNI
Nervozni ljudi imaju kratke i odsečne pokrete, a često izgledaju kao da im uopšte nije prijatno što su prinuđeni da plešu.
POMIRLJIVI
Osobe koje su sklone kompromisu u međuljudskim odnosima, najčešće plešu tako što pokušavaju da u jednom trenutku budu bliže jednoj osobi, a u sledećem trenutku drugoj.
AVANTURISTI
Ako primećujete da osoba ima više pokreta na osi gore-dole, nego levo-desno, to može značiti da je sklona eksperimentisanju, i ne plaši se da proba nove stvari.
Latino ili tehno ritam
Studija je takođe pokazala kakav uticaj na ljudsku psihu imaju određene vrste muzike. Ispostavilo se da latino ritam utiče na jačanje samopouzdanja, dok su osobe koje često slušaju rok otvorenije i manje stidljive od drugih. Oni koji slušaju tehno muziku ne plaše se izazova i nepredviđenih situacija u životu.
This is a real touching dance the story is about a woman with
breast cancer but she has all the support from her love one.
Performed by Melissa & Ade
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Sva sam se najezila!!! Prelepo!
Svaka joj cast,izuzetno!
Svaka joj cast,izuzetno!
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Boni ::
Prelepo!
Svaka joj cast,izuzetno!
Da. I tužno.
ivonka ::Shade ::
Iskreno, ne dopada mi se. Volim flamenko, ali mi se njegov ples ne dopada, tj, ne znam, njemu nešto nedostaje... gledah na TV-u reportažu o njemu.
Isti slucaj sa mnom, ovo je neka modernizovana varijanta flamenka i nesto mi se bas ne dopada. Covek naravno odlicno plese, ali nije to taj flamenko.......
Istina, fali tu ono nešto.
---
Setih se ove teme - današnji susret sa prijateljicom ( ) koja je odlučila da krene u školu plesa.
Shade- Elita
pa dobro,to sto je prijateljica odlucila,je meni za svaku pohvalu.
ja sam jos od detinjstva mastala i imala sklonosti ka raznim vrstama plesa(i dan danas) ali sam jednostavno bila vodjena u drugom pravcu...
ja sam jos od detinjstva mastala i imala sklonosti ka raznim vrstama plesa(i dan danas) ali sam jednostavno bila vodjena u drugom pravcu...
Kod nas se održala zumba party prije neko veče, zanimljivo i lijepo za vidjeti.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ples 1000 ruku
To je fenomenalan ples, nazvan hiljadu ruku Guanyin, koji tvori mreže
krugova. S obzirom na suženi prostor koji je potreban za koordinaciju, njihov uspeh nije kratkog veka, niti je neverojatan. Sve - (21 plesačica) potpuno su gluve. Oslanjajući se samo na signale od trenera na četiri ugla pozornice, ove nesvakidašnje plesačice stvaraju vizuelni spektakl koji je istodobno zamršen i uzbudljiv. Njihov prvi veliki
međunarodni debi bio je u Ateni na završnoj svečanosti Paraolimpijade godine 2004.
Ali, to je odavno repertoar hendikepiranih osoba Kine. Trupa je sa izvedbom Narodne umetnosti otputovala u više od 40 zemalja. Njihova glavna plesačica je 29. godišnja Tai Lihua, koja ima diplomu sa Hubei Fine Arts Institute. Spot je snimljen u Pekingu tokom Proletnjeg festivala.
Thiên Thủ Quan Âm (Thousand Hand Guan Yin)
To je fenomenalan ples, nazvan hiljadu ruku Guanyin, koji tvori mreže
krugova. S obzirom na suženi prostor koji je potreban za koordinaciju, njihov uspeh nije kratkog veka, niti je neverojatan. Sve - (21 plesačica) potpuno su gluve. Oslanjajući se samo na signale od trenera na četiri ugla pozornice, ove nesvakidašnje plesačice stvaraju vizuelni spektakl koji je istodobno zamršen i uzbudljiv. Njihov prvi veliki
međunarodni debi bio je u Ateni na završnoj svečanosti Paraolimpijade godine 2004.
Ali, to je odavno repertoar hendikepiranih osoba Kine. Trupa je sa izvedbom Narodne umetnosti otputovala u više od 40 zemalja. Njihova glavna plesačica je 29. godišnja Tai Lihua, koja ima diplomu sa Hubei Fine Arts Institute. Spot je snimljen u Pekingu tokom Proletnjeg festivala.
Thiên Thủ Quan Âm (Thousand Hand Guan Yin)
Kada sam isla u srednju skolu zavrsila sam dva kursa plesa, ali nikada nisam dobila priliku da plesem nista osim valcera. Nagovarala sam muza da se uclanimo u neki plesni klub, ali on nece, pa nece.
Inace, meni se onaj flamenko dopada.
Inace, meni se onaj flamenko dopada.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Ples kod ljudi je isto (samo malo komplikovanije) što i rituali pred parenje kod životinja. Kako kod ljudi obično izostane parenje posle plesa, retko plešem.
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
Japanese Performance Art Troupe Enra Shows Off Their Latest Creation With Dance And Light
Shade- Elita
Najseksipilniji ples ikada vidjen
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Strana 2 od 2 • 1, 2
Femme :: UMETNOST I KULTURA :: Muzika
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma: