Šta trenutno čitate?
+23
Maja
zelenooka
Milla
La scarpa
hope
Troja
Milicaca
Lollipop
slatka mala
Chikita
Samanta
ivonka
Zvončica
meseceva kci
Boni
Anne Boleyn
Femme
Shade
Holly
Nina
Khallu
Veca
Aynnah
27 posters
Strana 8 od 8
Strana 8 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Šta najradije čitate?
Re: Šta trenutno čitate?
I ja čitam Neleta, mnogo mi je bliska tematika jer govori o vremenu naše mladosti, priča o poznatim dešavanjima i ljudima, zanimljivo mi je čitati.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Na moru sam imao vremena pa sam pročitao 4 romana. Peti nosim već drugi put i samo ga načnem ("Bašta pepeo" od Kiša). Moraću da ga pročitam zimus pa da ga ne vučem sa sobom...
Pročitao Sunce se ponovo rađa, Hemingvej, Portret Dorijana Greja,Vajld (čitao ga pre 25 godina... ), ponovo pročitao i Provincijalca od Kapora i Zatvoreno polje od Auba.
Eto
Pročitao Sunce se ponovo rađa, Hemingvej, Portret Dorijana Greja,Vajld (čitao ga pre 25 godina... ), ponovo pročitao i Provincijalca od Kapora i Zatvoreno polje od Auba.
Eto
male- Član za primer
- Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011
Svaka cast malac, bio si vrijedan i na odmoru.
Ja sam na odmoru procitala knjigu "Acceptable Losses" Irwina Shaw-a.
Ja sam na odmoru procitala knjigu "Acceptable Losses" Irwina Shaw-a.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Uz Ženu Blic izlaze knjige Agate Kristi, te ih čitam onako pred spavanje, trenutno "Operacija Bagdad", iako sam njene knjige pročitala nekad davno.
Veca- Urednica Elite
ja sam pre neki dan obnovila clanstvo u biblioteci pa sam uzela dve knjige.trenutno citam ''Kako odgajati sinove''
Ja sam nešto u duhovnim vodama. Luise Hay je na tapeti
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Neke ljubice na internetu. Lagano, da brze zaspim. Dosadio mi tv
mirka- Elita
- Broj poruka : 1016
Pridružila/o se : 22.03.2011
Maja ::Ja sam nešto u duhovnim vodama. Luise Hay je na tapeti
Zelimo utiske o knjizi
Majkl Njutn - Putovanje dusa, citam.
Pa trenutno sam na afirmacijama. I takve knjige čitam i takve strane pregledam na Facebooku. I mogu reći da je težko steći naviku stalnog ponavljanja afirmacija ali kad jednom probiješ led ide kao namazano.
Poznata je ona - pretvaraj se dok ne uspeš - fake it until you make it - znači toliko puta ponoviš dok i sam ne poveruješ u to i onda stvari počnu da se menjaju u tvom životu.
Na nekoj drugoj temi je bilo reči o parama.
Jedna divna afirmacija: Ja uvek imam više nego dovoljno novca za sve svoje potrebe i želje. Novac stalno dolazi u moj život.
Moje lične afirmacije: Ja sam kreator svog života. Ja dozvoljavam promenu u sebi. Ja dozvoljavam kreativnoj energija novca da dođe u moj život. ja dozvoljavam univerzalnom zakonu privlačenja da mi donese sve što je dobro. Ja sam sretna, zdrava i uspešna.
Možda nije za ovu temu ali takve stvari čitam i stvari u mom životu se menjaju na bolje
Poznata je ona - pretvaraj se dok ne uspeš - fake it until you make it - znači toliko puta ponoviš dok i sam ne poveruješ u to i onda stvari počnu da se menjaju u tvom životu.
Na nekoj drugoj temi je bilo reči o parama.
Jedna divna afirmacija: Ja uvek imam više nego dovoljno novca za sve svoje potrebe i želje. Novac stalno dolazi u moj život.
Moje lične afirmacije: Ja sam kreator svog života. Ja dozvoljavam promenu u sebi. Ja dozvoljavam kreativnoj energija novca da dođe u moj život. ja dozvoljavam univerzalnom zakonu privlačenja da mi donese sve što je dobro. Ja sam sretna, zdrava i uspešna.
Možda nije za ovu temu ali takve stvari čitam i stvari u mom životu se menjaju na bolje
Maja- Elita
Trenutno citam najnoviju knjigu Vedrane Rudan "Zasto psujem "koju sam kupila na sajmu.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Aleksandar Torik: Flavijan a imam i sve nastavke (pozajmila sada kad sam bila u Srbiji)
Maja- Elita
Ja čitam Lee Child-a "The Hard Way".
Troja- Elita
Čitam knjige koje dobijem uz "Ženu blic", trenutno Noru Roberts
Veca- Urednica Elite
Obožavam Noru Roberts
Maja- Elita
Citam knjigu Lee Child-a "Die Trying". Moj suprug voli ovog pisca, a ja imam viska slobodnog vremena na poslu, pa sam spojila korisno sa ugodnim. Romani su krimici (po jednom je snimljen film "Jack Reacher" sa Tom Cruise-om u glavnoj ulozi) I drze paznju.
Troja- Elita
Strana 8 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu