Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 Malooo10

Join the forum, it's quick and easy

Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 Malooo10

Femme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Poslednji film koji ste pogledali

+25
zelenooka
male
La scarpa
Nina
Troja
Lollipop
Milla
Chikita
ivonka
hope
Anne Boleyn
Evita
Boni
Zvončica
mirka
bub@mara
Cobra
Squaw
Aynnah
Holly
ABA
Shade
Khallu
meseceva kci
Femme
29 posters

Strana 17 od 27 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Sledeći

Ići dole

Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 Empty Re: Poslednji film koji ste pogledali

Počalji od Zvončica Uto Feb 21, 2012 1:18 am

"Hanibal Lektor", nastavak filma "Kad jaganjci utihnu". Već sam ga gledala jednom.
Zvončica
Zvončica
Počasni član
Počasni član

Ženski Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 Empty Re: Poslednji film koji ste pogledali

Počalji od Khallu Sre Feb 22, 2012 11:19 pm

upravo sam odgledala film ''Rangun u srcu oluje'' koji je ostavio jak utisak na mene.potresna prica koja je radjena po istinitom dogadjaju,opisuje krvava desavanja u Burmi 1988 god za vreme sukoba prodemokratskog studentskog pokreta i vojne hunte.
Patrisa Arket ima fenomenalnu glavnu ulogu.film vredi pogledati.
Khallu
Khallu
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka : 18894
Pridružila/o se : 15.11.2010

https://femme.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Čet Feb 23, 2012 11:06 pm

Već danima se spremam, i evo večeras sam odgledala ruski film Admiral, hvala na preporuci Shade, odličan je film.
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Ženski Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Ned Feb 26, 2012 8:54 pm

"Sve pada u vodu"
Radnja filma je o Univeryitetu u Michigan-u i njihovom fudbalskom igraču koji se nada da će zaigrati u NFL ligi, medjutim u medjuvremenu dobija rak.

Teška priča, ali nije loš film.
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Ned Feb 26, 2012 11:57 pm

"The Double" sa Ričard Girom. Dobar.
male
male
Član za primer
Član za primer

Muški Broj poruka : 2431
Pridružila/o se : 02.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zvončica Pon Feb 27, 2012 11:06 pm

Večeras ću gledati horor film "Nomadi" sa Pirsom Brosnanom u 23h55 na B92.
Zvončica
Zvončica
Počasni član
Počasni član

Ženski Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zelenooka Uto Feb 28, 2012 8:35 am

I ja sam odgledala '' Rangun u srcu oluje'', i jako mi se dopao film. Ponekad pomislim da bi svi mi trebali da se nadjemo bar jednom u životu u situaciji kada zbog pukog preživljavanja, zbog potrebe da sačuvamo život, shvatimo da ima mnogo važnijih stvari od toga da se operu zavese i lusteri, da imamo lep nameštaj kada neko dodje...da jednostavno shvatimo za šta smo sve spemni u takvim situacijama i koliko želimo da se žrtvujemo za druge.
zelenooka
zelenooka
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 400
Pridružila/o se : 28.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Uto Feb 28, 2012 11:24 pm

"Dvije sesre za kralja" sa Natali Portman i Skarlet Johanson kao sestrama Bolejn
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shade Sre Feb 29, 2012 11:27 pm

Khallu ::Film „Neprijatelj“ reditelja Dejana Zečevića ima ratnu tematiku i predstavlja neobičan pogled na jugoslovensku stvarnost devedesetih godina prošlog veka. Nosi antiratnu poruku i, baveći se ljudskim sudbinama, ima više dramski karakter.

Pogledah. Uh. Ja volim filmove tog žanra, ali me ovo prilično prodrmalo. Dobar, odličan čak.
Shade
Shade
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Sre Feb 29, 2012 11:35 pm

Ja jesam, i osim što me je još jednom podsjetio na sav besmisao i ludost rata, nemam neke posebne utiske...
Ja napisah na temi Preporučite film, samo sam se nadovezala na prethodni post od Khallu, nije mi se baš dopao film, ne volim da gledam toliko besmislenih smrti ...
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shade Sre Feb 29, 2012 11:37 pm

Ljudski karakteri. Film je dobro urađen. Jeste morbidan, ali ljudski karakteri u ratu, zar nisu morbidni, pogotovo u situaciji u kojoj su se našli, odnosno koja je opisana u filmu?

Težak, da. Ali dobar. Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 536970
Shade
Shade
Elita
Elita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Sre Feb 29, 2012 11:42 pm

Jasno, film nosi žestoku antiratnu poruku i dobro je napravljen, ali ja prosto ne volim ovakve filmove.
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Khallu Čet Mar 01, 2012 11:38 am

i meni se svideo fim,ostavlja utisak cak na neki nacin zanimljivog i duhovitog(barem u pocetku).
Khallu
Khallu
Urednica
Urednica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Chikita Ned Mar 04, 2012 8:04 pm

Pogledah Twilight New Moon i Eclipse.
Chikita
Chikita
Elita
Elita

Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Mar 04, 2012 9:46 pm

Poslednji film koji sam pogledala je Hanna sa Ericom Banom i Cate Blanchett. Nisam bila previse raspolozena i ovaj film me je ucinio jos nervoznijom.

Jutros sam pogledala Sommersby-ja - film sa Richard Gereom i Jodie Foster. Taj film mi je ostavio mnogo pozitivniji utisak. Richard Gere se vraca iz rata u dom na americkom jugu. Sve je opustoseno i osiromaseno ratom. On polako pocinje da se zblizava sa svojom suprugom i sinom, radi na poljima i gradi novi zivot. Neke cudne epizode bacaju sumnju da li je on zaista osoba za koju se izdaje. I upravo u trenutku kada je uspio da pomogne mjestanima da se otmu od bijede u koju su zapali dolazi serif i hapsi ga za ubistvo. Klupko se odmotava na sudjenju i tu saznajemo da postoji sumnja da je on u stvari nekadasnji ucitelj iz obliznjeg gradica koji je pronevjerio neke pare i dezertirao za vrijeme rata. On mora da bira da li ce biti objesen za ubistvo kao suprug Jodie Foster ili biti proglasen za drugog covjeka, koji ne bi bio objesen, ali bi isao u zatvor zbog pronevjere novca. Svijetli ideali odanosti porodici i prijateljima, postenja i brige za druge vode neobicnom raspletu. Nije prvi put da sam gledala ovaj film i svaki put mi se dopadne i pronadjem u njemu nesto novo sto ce me obradovati i ispuniti zadovoljstvom.
Troja
Troja
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Uto Mar 06, 2012 10:49 pm

Varljivo sunce, odličan film Nikite Mihalkova
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Pon Mar 12, 2012 2:58 pm

Upravo sam odgledala Artist, film okićen oskarima ove godine. Zanimljivo svakako, vrijedi pogledati.

Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 Artist10
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shade Sub Mar 24, 2012 11:11 pm

Petparačke priče, pre neko veče.

Upravo počinje Šerlok Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 656435 , ako nekoga zanima.
Prati li neko Šerloka?
Shade
Shade
Elita
Elita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Chikita Pon Mar 26, 2012 12:53 am

Pogledala sam Parada veceras . Izasao je na youtube pa reko ajde da odgledam i to. Onako, nije los, sta znam...
Chikita
Chikita
Elita
Elita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Chikita Pon Mar 26, 2012 12:57 am

* film Parada, malo sam gladna pa gutam slova pardon Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 656435
Chikita
Chikita
Elita
Elita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Pon Mar 26, 2012 10:50 pm

Upravo gledam Šakala sa Brusom Vilisom i Ričardom Girom.
Veca
Veca
Urednica Elite
Urednica Elite

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Khallu Pon Maj 14, 2012 12:10 am

''Krvavi dijamant'',odlican.mislim da je skoro dobio neke nagrade ili je sa nekog festa.

"Krvavi dijamanti" je izraz za dijamante švercovane iz zemalja u kojima se vodi rat, a koji su krajem devedesetih skovale nevladine organizacije da bi skrenule pažnju javnosti. Zarada od prodaje ide na novo oružje, pa se obrću i lova i žrtve. Lokalni ribar u Sijera Leone, Solomon, (DŽimon Hounsu) bori se za život svog dvanaestogodišnjeg sina kog su regrutovali pobunjenici. Situacija će očajnog Solomona udružiti sa opasnim krijumčarem i plaćenim ubicom Arčerom (Leonardo di Kaprio). Pridružuje im se I novinarka Medi (Dženifer Koneli), koja je na putu da razotkrije vlasnike industrije dijamanata. Uz njenu pomoć, Arčer i Solomon kreću na opasno putovanje preko pobunjeničkih teritorija.
Khallu
Khallu
Urednica
Urednica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bub@mara Uto Maj 15, 2012 1:36 pm

"žena-mačka",sinoć..
bub@mara
bub@mara
Elita
Elita

Ženski Broj poruka : 1425
Pridružila/o se : 12.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Khallu Pon Jun 11, 2012 11:04 pm

upravo sam odgledala,po ko zna koji put ''Prica o nama'' sa Brus Vilisom i Misel Fajfer.obozavam taj film,tako romantican,realistican i svaki put me boli dok ga gledam.i svaki put otplacem Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 48478
Khallu
Khallu
Urednica
Urednica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Chikita Pon Jun 18, 2012 1:54 am

Veceras sam konacno odgledala film " Tri metara iznad neba" i svideo mi se... Sva sam se nekako zaljubila Poslednji film koji ste pogledali - Page 17 656435
Chikita
Chikita
Elita
Elita

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 27 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu