Parfemi
+14
Femme
Lollipop
ivonka
Boni
La scarpa
Zvončica
bub@mara
Squaw
Veca
Holly
Aynnah
meseceva kci
Khallu
Shade
18 posters
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Koristite parfem?
Re: Parfemi
Prvi put sam ih pomirisala i ovaj mi se najvise svideo,bas sam se odusevila!
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Tendre
Evo ga još jedan mnogoo dobar, ali ga je bar ovde mnogo teško naći. Na djutiju nisam ni gledala, sad pri povratku, jer sam sav novac spljiskala i bilo je uzaludno gledati bočice a biti nemoćna da ih kupiš.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Ovaj nisam ni videla tamo Shade.
Nije bio na ponudi nigde.
Nije bio na ponudi nigde.
Boni- Urednica
Kažem ti da ga je teško naći. Jedino parfimerije metropola obilaziti.
A to sam upravo htela da kažem, kakav sam baksuz, možda bih na djutiju i naletela na njega, praznog novčanika.
A to sam upravo htela da kažem, kakav sam baksuz, možda bih na djutiju i naletela na njega, praznog novčanika.
Shade- Elita
Ja sam hipnotic htela da kupim na freeshopu,ali freeshop nije ni F od free!
Boni- Urednica
Kupila sam na kraju hipnotic,trazila sam zeleni,ali ga nema nigde!
Boni- Urednica
U poslednje vreme koristim ova dva i oba volim.
Boni- Urednica
obozavala sam J'adore
ja trenutno nemam nijedan,doduse kod sebe imam neka 3 Avonova,nijedan mi se ne svidja,pa cu ih svakako prodati ili pokloniti.
zanima me da li je neko koristio Cavalli ''Just pink''?naleteh u DM katalogu da je na nekom snizenju pa razmisljam da ga uzmem.naravno,kada odem trazicu tester.ta roze boja mi govori da bi mi odgovarao sada za leto a nadjoh i kratak opis- Ženska varijanta javlja slatko-svježi početak sa notama hibiskusa, bijelog ljiljana i sočne breskve. U srcu cvjeta prekrasna bugarska ruža, nježni božur i cvijet Tiare. U bazi su note: ružinog drveta, ambera i mošusa.
jedino me malo brine ta bugarska ruza
ja trenutno nemam nijedan,doduse kod sebe imam neka 3 Avonova,nijedan mi se ne svidja,pa cu ih svakako prodati ili pokloniti.
zanima me da li je neko koristio Cavalli ''Just pink''?naleteh u DM katalogu da je na nekom snizenju pa razmisljam da ga uzmem.naravno,kada odem trazicu tester.ta roze boja mi govori da bi mi odgovarao sada za leto a nadjoh i kratak opis- Ženska varijanta javlja slatko-svježi početak sa notama hibiskusa, bijelog ljiljana i sočne breskve. U srcu cvjeta prekrasna bugarska ruža, nježni božur i cvijet Tiare. U bazi su note: ružinog drveta, ambera i mošusa.
jedino me malo brine ta bugarska ruza
Baš glasah pa vidim da ste svi osim mene rekli da stalno koristite parfem ili uvijek kada izlazite iz kuće. Ja sam parfem koristila svakodnevno, ali sam primijetila da se naviknem na miris i onda baš ništa ne osjećam što mi je jako smetalo. Sada parfem koristim povremeno i svaki put kada ga stavim osjećam njegov prekrasni miris, što i jeste čitava poenta njegovog korištenja, bar za mene.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Khallu ::zanima me da li je neko koristio Cavalli ''Just pink''?
jaaa meni se svideo, pravi letnji, cak sam dve bocice potrosila.
Sad planiram da uzmem ovaj nov cavalli, mnogo mi se svideo kako mirise.
Boni- Urednica
dok sam pisala,pomislila sam na tebe Boni,mozda si i spominjala ali ko ce vracati 6 stranica unazad
moram priznati da mi ovaj Aqua primamljivije izgleda.javi ako ga uzmes.
moram priznati da mi ovaj Aqua primamljivije izgleda.javi ako ga uzmes.
Vidim da ja zapravo nikada nisam pisala o tome koji parfem volim da koristim. Moj prvi parfem bio je Rive Gauche Yves Saint Laurenta. Zatim sam dobila Nina Ricci L'Air du Temps. Moj treći parfem je onaj koji volim da koristim i dan danas - klasični Diorov Poison. Toliko mi se dopada da me inspirisao da probam i većinu drugih Diorovih parfema, koji mi čini mi se bolje odgovaraju od parfema drugih proizvodjača.
Neki parfemi mi se jako dopadnu na drugim ljudima, a na meni ne toliko puno. Takav je na primjer Coco i Madmoiselle od Chanela.
Neki parfemi mi se jako dopadnu na drugim ljudima, a na meni ne toliko puno. Takav je na primjer Coco i Madmoiselle od Chanela.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Khallu ::javi ako ga uzmes.
Volela bih da ga uzmem, bas je mnogo lep, lepsi mi je od ovog pink sto sam imala.
Samo ako skupim neke parice.
Boni- Urednica
Troja ::Baš glasah pa vidim da ste svi osim mene rekli da stalno koristite parfem ili uvijek kada izlazite iz kuće.
Ne koristim stalno, ali cesto. Iz kuce izlazim i kad krenem na pijacu, ali za tako ekskluzivne izlaske ne stavljam parfem. Dovoljan je roll on, dezodorans, sta god.
Smem li da pitam za koji vremenski period? Imam kod kuce jednog, kao da se umiva parfemima, pa eto, da razmenimo iskustva.Boni ::
meni se svideo, pravi letnji, cak sam dve bocice potrosila.
Troja ::volim da koristim i dan danas klasični Diorov Poison. Toliko mi se dopada da me inspirisao da probam i većinu drugih Diorovih parfema, koji mi čini mi se bolje odgovaraju od parfema drugih proizvodjača.
Diorov Poison je najbolji od svih Diorovih po mom misljenju. Sto se tice Chanel, Madmoiselle ne dolazi u obzir, u stvari samo Chanel 5 volim.
Shade- Elita
Shade ::Smem li da pitam za koji vremenski period? Imam kod kuce jednog, kao da se umiva parfemima, pa eto, da razmenimo iskustva.
Pa sta znam, necu da te lazem, mozda u razmaku od nekih godinu dana, ali priznajem da nisam samo njega stavljala za to vreme.
Boni- Urednica
Oprosti, koji je parfem u pitanju?Chikita ::"Jutros" sam se namirisala nekim parfemom koji sam dobila na poklon i ceo dan mi je mucnina zbog toga Parfem je prejak i uopste mi ne prija
Imala sam slicno iskustvo sa L’Eau D’Issey,na probnim trakicama, lepo mirise, na mojoj kozi, nikako.
Shade- Elita
Ja mislim da je to parfem od kineza. Znaci ako nekoga hocete da nosite na dusi poklonite mu taj parfem
Svaki parfem razlicito deluje na razlicitu kozu, toga sam svesna. I mozda nekome ovaj parfem prija, ne i meni.
Svaki parfem razlicito deluje na razlicitu kozu, toga sam svesna. I mozda nekome ovaj parfem prija, ne i meni.
Chikita- Elita
- Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011
ja uzeh pre neki dan ovaj
nisam nesto zadovoljna ali mi i ne smeta.ne znam zasto sam se tako zaletela taj dan u parfimeriji,nije cak ni tester bio.mislila sam da ce mi vise odgovarati.ali,nema veze,ionako je toaletna voda,potrosicu brzo.
Tada nisam nasla onaj Cavalli koji sam spominjala,pa sam bila u fazonu daj sta das
inace,taj Cavalli imam na kartoncicu koji jos uvek fantasticno mirise,vise od 10 dana.obavezno cu ga nabaviti.
nisam nesto zadovoljna ali mi i ne smeta.ne znam zasto sam se tako zaletela taj dan u parfimeriji,nije cak ni tester bio.mislila sam da ce mi vise odgovarati.ali,nema veze,ionako je toaletna voda,potrosicu brzo.
Tada nisam nasla onaj Cavalli koji sam spominjala,pa sam bila u fazonu daj sta das
inace,taj Cavalli imam na kartoncicu koji jos uvek fantasticno mirise,vise od 10 dana.obavezno cu ga nabaviti.
Trenutno koristim ovaj i prezadovoljna sam, odgovara mi u potpunosti.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Evo mojih omiljenih parfema :
Versace Crystal Noir
C-Thru charming
A ovaj sam dobila na poklon i takodje nije lose :
Obozavam parfeme
Versace Crystal Noir
C-Thru charming
A ovaj sam dobila na poklon i takodje nije lose :