Koji vas mistični kvadrat najviše privlači?
+2
Troja
Boni
6 posters
Strana 1 od 1
Koji vas mistični kvadrat najviše privlači?
Brzo odlučite koji vas kreativni kvadrat najviše privlači. Pročitajte u nastavku šta vam izabrani kvadrat poručuje.
- rešenje:
- 1
Vreme je da pobedite svoje strahove. U čemu god da oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način prilaženja. Vi ste vrlo jaka osoba. Potrebno je samo da u to verujete kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um.
2
Vreme je da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put pred vama sam razotkrije. Nemojte se brinuti o tome šta je vaš sledeći potez. Samo kada se brinete, sebi stvarate prepreke. Neka se život dogodi. Tek kad to učinite, dok hodate svojim putem, na njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno.
3
Sada je potrebno da se usredsredite na svoju vezu s prirodom i svoju vezu sa samim sobom. Usredsredite se na stvaranje zdrave ravnoteže u vašem životu između rada, porodice, osobnih zadataka i boravka na otvorenom. Okrenite se prirodi kada se osećate izgubljeno. Priroda je “stvaranje”. Priroda je dom.
4
Morate postati više otvoreni, kada su pitanju mišljenja drugih ljudi. Nije sve crno-belo, niti bi trebalo biti. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih uglova. To je jedini način kako u pogledu nečega biti fer.
5
Vreme je da počnete sebi stvarati najbolji život! Vi imate moć da učinite sve i svašta, a sve što treba učiniti je – pokušati . Saznajte šta želite osećati. Želite li osećati ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ne radi se o razmišljanju o tome što želite imati, već o osećaju kojeg želite imati. Kada nešto uistinu osećate, to će biti vaše.
6
Morate napraviti pauzu od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega što vam ne da spavati, što vam crpi svu energiju. Neka neko drugi preuzme brigu o tim stvarima za neko vreme. Usredsredite se na ono što zaista želite raditi. Šta je to što vas čini da se osećate ostvareni i kreativni. Važno je imati ravnotežu, a osećaj kao da ste zarobljeni u svemu što radite je vrlo nezdrav. Dajte nekome do znanja da vam je potrebna pomoć.
7
Vreme je da zaista poslušate ono što vam srce govori da učinite. Koristite svoju intuiciju. Sve je energija i stoga je sve povezano. Nemojte sumnjati u svoje unutrašnje poruke. One su obično tačne. Znakovi su svuda oko vas. Budite otvoreni za sve životne poruke.
8
Život može biti pozitivan i negativan, svetao i mračan, srećan i tužan… Tek kada budete u stanju naučiti nešto od svake strane medalje, vaš će se život obogatiti pozitivnošću. Potrebno je razviti zahvalnosti za sve životne situacije i za sve pouke koje možete naučiti.
9
Vi ste voljeni. Čak iako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori. Voli vas celi Svemir. Energija je kreacija. Kreacija je ljubav. Kreacija si TI. Kada šaljete ljubav prema čitavom postojanju, dobićete ljubav natrag. Pokušajte slati ljubav svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama, Bogu ili ljudima uopšte. Dobićete ljubav natrag.
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Re: Koji vas mistični kvadrat najviše privlači?
Evo sta sam ja izabrala. Bas lijepa poruka.
9
Vi ste voljeni. Čak iako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori. Voli vas celi Svemir. Energija je kreacija. Kreacija je ljubav. Kreacija si TI. Kada šaljete ljubav prema čitavom postojanju, dobićete ljubav natrag. Pokušajte slati ljubav svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama, Bogu ili ljudima uopšte. Dobićete ljubav natrag.
9
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
I ja sam izabrala 9
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Meni se dopadaju 1 I 9, ne mogu da se odlucim samo za jedan od navedenih.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Na prvi pogled 9, a kad se zagledam 1.
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
ja sam se odmah odlucila za br 1
odmah zatim mi se svideo i br 4,ali poruka koju nosi i nema puno veze sa mnom.
1 Vreme je da pobedite svoje strahove. U čemu god da oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način prilaženja. Vi ste vrlo jaka osoba. Potrebno je samo da u to verujete kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um. ::
odmah zatim mi se svideo i br 4,ali poruka koju nosi i nema puno veze sa mnom.
Similar topics
» Kakva muzika najviše odgovara vašem horoskopskom znaku
» Doša test - koji ste tip?
» Za koji klub navijate?
» Koji vam posao leži?
» Gde bi se koji znak najbolje uklopio
» Doša test - koji ste tip?
» Za koji klub navijate?
» Koji vam posao leži?
» Gde bi se koji znak najbolje uklopio
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: