Štitna žlezda
+6
Femme
Troja
Shade
ivonka
Khallu
Holly
10 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Štitna žlezda
Hvala na podrsci, u sredu idem kod hirurga, da mi zakaze operaciju.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Drage moje, 15.12 sam operisana i to je proslo ok. Sada cekako histopatoloski nalaz, da vidimo da nije maligno. Sve vas pozdravljam, Javicu se, kada budem imala snage. Povrh svega sam dobila i grip
ivonka- Elita
Bas lijepo sto si se javila Ivonka. Sretno sa nalazima i sretni praznici.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Sretno Ivonka, biće to sve dobro sigurna sam. Želim ti brz oporavak i javi nam se češće, mislimo mi na tebe.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Hvala vam, javicu sta je bilo.
ivonka- Elita
Sretno Ivonka i neka ti grip što pre prođe
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
Evo mog izvestaja. HP nalaz je bio u redu, nije nista maligno, cak mi je endokrinolog rekao, da je ispalo,da je nisam ni trebala vaditi a taj isti me je poslao na operaciju. Sada sam u fazi prilagodjavanja adekvatne doze vestackih hormona, pa ima jos tegoba. Najgore su mi nesanice, ne spavam vise od 3-4 sata a morala sam se vratiti na posao Bice bolje.
ivonka- Elita
Odlično je Ivonka da je nalaz uredan, pa makar bila i nepotrebna operacija. Manje je zlo nego da je obrnuto, svakako. Čuvaj se sad da ne povećaš kilažu jer je, koliko znam problem koji prati tvoju situaciju. U svakom slučaju, sve najbolje ti želim, brz oporavak i prevladavanje svih tegoba koje imaš.
Veca- Urednica Elite
Dobro je sto nije nista opasno. Zelim ti brz oporavak Ivonka.
Troja- Elita
Sad sam čula da se na pregled kod endokrinologa kod nas čeka 6 i slovima: ŠEST mesci!
Za odlazak u veće centre ne daju uput, razlog: IMAMO MI OVDE ENDOKRINOLOGA!
Aaaaaaaaaaaaaa napraviću haos u ponedeljak! Ja sam sad pod stresom, malo neuračunljiva, jel tako?
Kod kardiologa imam zakazano za 17.02., kod neurologa mi još nisu zakazali, nema termin! Na listi čekanja sam! Ma, strašno!!!
Za odlazak u veće centre ne daju uput, razlog: IMAMO MI OVDE ENDOKRINOLOGA!
Aaaaaaaaaaaaaa napraviću haos u ponedeljak! Ja sam sad pod stresom, malo neuračunljiva, jel tako?
Kod kardiologa imam zakazano za 17.02., kod neurologa mi još nisu zakazali, nema termin! Na listi čekanja sam! Ma, strašno!!!
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Nije ni u Engleskoj puno bolje. Državni zdravstveni sistem je na koljenima. Čudno - bogata država, a ne može obezbijediti pristojne uslove liječenja za narod.
Troja- Elita
Ne nerviraj se Paloma nego pokušaj naći neke veze da što prije stigneš do ljekara, ne smiješ čekati 6 mjeseci. Nažalost, svugdje je isto, ja bih o svojim iskustvima mogla roman napisati.
Veca- Urednica Elite
Hvala vam devojke !
Paloma Blanca- Elita
- Broj poruka : 1324
Pridružila/o se : 13.09.2012
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu