Šta sve imate u torbi i kakve torbe volite?
+8
Troja
Milla
Maja
Veca
Zvončica
Shade
Khallu
Chikita
12 posters
Strana 1 od 1
Šta sve imate u torbi i kakve torbe volite?
Kakve torbe volite? Male, velike, vrecaste, pismo-tasne?
Sta je ono sto obavezno nosite sa sobom ? Da li vam je torba puna svega i svacega ili nosite samo nephodne stvari?
Istresite torbicu i dopustite nam da zavirimo u njen sadrzaj
Chikita- Elita
- Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011
Re: Šta sve imate u torbi i kakve torbe volite?
S obzirom da ne volim velike, vec manje torbice, nosim samo neophodne stvari, one bez kojih bas ne mogu a to su :
Cesalj sa ogledalcetom,
kreon,
Labelo,
Sjaj za usne / sminku,
dozvolu i licnu kartu,
telefon ,
i veoma cesto foto aparat.
Bez ovih stvari nigde ne idem
Cesalj sa ogledalcetom,
kreon,
Labelo,
Sjaj za usne / sminku,
dozvolu i licnu kartu,
telefon ,
i veoma cesto foto aparat.
Bez ovih stvari nigde ne idem
Chikita- Elita
- Broj poruka : 1227
Pridružila/o se : 10.03.2011
bitno mi je sta sa sobom nosim u svakom trenutku,mada je torba polu-prazna po tom pitanju.
novcanik u kome su dokumenta naravno,mobilni,kljucevi i u manjem dzepicu jedan kameni puder sa ogledalcetom koji nikada ne koristim,ali da se nadje.
tek ponekad uz sebe imam i papirne maramice,to bih trebala da promenim.
novcanik u kome su dokumenta naravno,mobilni,kljucevi i u manjem dzepicu jedan kameni puder sa ogledalcetom koji nikada ne koristim,ali da se nadje.
tek ponekad uz sebe imam i papirne maramice,to bih trebala da promenim.
A da fotografišem ja to, jednostavnije je
Imam svašta u torbi, koja je velika - svaka.
Ključevi, mobilni, Znakovi pored puta, Gradinar, notebook, cigarete, upaljač, maramice, novčanik naravno.
Šminku, ogledalca, ne nosim, labelo samo, i to je to.
Shade- Elita
- Broj poruka : 10711
Pridružila/o se : 13.11.2010
Novčanik i dokumenta, mobilni, ključevi, labelo, ogledalce, maramice...I ja volim male torbe, jer sam sitne konstitucije pa velike tašne ne idu uz mene.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Novčanik, ključevi, mobilni, maramice (vlažne i papirne), zdravstvena knjižica, kišobran, platneni ceger, a često i rezervne čarape...
Volim velike torbe, da sve to u njih stane.
Volim velike torbe, da sve to u njih stane.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Ja isto volim velike torbe u kojima se uvek nađe svašta
- ključevi (od stana, sa posla, avtomobilski kada ja uzmem avto) - stalno zvecka, pošto jih imam malo more
- novčanik (normalno veliki - a u njemu svega i svaćega: slike, papirić sa važnim brojevima (lični broj, poreski broj, ...) za celu familiju, kartice, lična karta, vozačka dozvola, poneka važna vizit karta, računa, nešto malo para (i to evra, kuna i dinara???) - potrebna je čiščenja
- mini kišobran
- papirne maramice
- olovka i mali blokčić
- mala torbica sa lekovima, uložcima i tamponima, makazicama i pilom za nokte i flasterima
- mala torbica sa nekoliko osnovnih kozmetičkih preparata (labelo, mini krema za ruke, maskara, vlažne maramice za skidanje šminke, šminka)
- "torbica" za kupovinu (u obliku limuna)
- obično se unutra nađe i flaša sa vodom i poneka frutabela, žvake
- gomila papirića (stari računi, recept napisan na brzinu, nešto važno zapisano na komadiću papira - A ZAŠTO VEĆ ONO IMAM BLOKČIĆ???)
- ključevi (od stana, sa posla, avtomobilski kada ja uzmem avto) - stalno zvecka, pošto jih imam malo more
- novčanik (normalno veliki - a u njemu svega i svaćega: slike, papirić sa važnim brojevima (lični broj, poreski broj, ...) za celu familiju, kartice, lična karta, vozačka dozvola, poneka važna vizit karta, računa, nešto malo para (i to evra, kuna i dinara???) - potrebna je čiščenja
- mini kišobran
- papirne maramice
- olovka i mali blokčić
- mala torbica sa lekovima, uložcima i tamponima, makazicama i pilom za nokte i flasterima
- mala torbica sa nekoliko osnovnih kozmetičkih preparata (labelo, mini krema za ruke, maskara, vlažne maramice za skidanje šminke, šminka)
- "torbica" za kupovinu (u obliku limuna)
- obično se unutra nađe i flaša sa vodom i poneka frutabela, žvake
- gomila papirića (stari računi, recept napisan na brzinu, nešto važno zapisano na komadiću papira - A ZAŠTO VEĆ ONO IMAM BLOKČIĆ???)
Maja- Elita
- Broj poruka : 4128
Pridružila/o se : 21.03.2012
U mojoj torbi su obavezni novcanik, mobilni, labelo i krema za ruke. Sve ostalo moze, a ne mora.
Milla- Elita
- Broj poruka : 1032
Pridružila/o se : 04.09.2011
Ovih dana, u torbi mi je, pored svega već nabrojanog, obavezno i lepeza, a često i poneki odjevni predmet koji skinem u toku dana
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
U torbi nosim radnim danom:
- novcanik (povelik, sa karticama, brojem taksi sluzbe, raznim siframa i lozinkama, novcem i slicno)
- mali kisobran
- karticu za prevoz
- bombone (2 vrste)
- cigarete i upaljac
- malu kesu za kisobran ako se smoci
- sendvice za dorucak i uzinu
- lijekove
- papirne maramice
- kljuceve od stana i kancelarije
- zicice za ciscenje izmedju zuba
- labello za usne
- dzemper (kada se vracam kuci jer je mnogo toplije nego ujutru)
- carape (ako i njih skinem zbog vrucine)
- novcanik (povelik, sa karticama, brojem taksi sluzbe, raznim siframa i lozinkama, novcem i slicno)
- mali kisobran
- karticu za prevoz
- bombone (2 vrste)
- cigarete i upaljac
- malu kesu za kisobran ako se smoci
- sendvice za dorucak i uzinu
- lijekove
- papirne maramice
- kljuceve od stana i kancelarije
- zicice za ciscenje izmedju zuba
- labello za usne
- dzemper (kada se vracam kuci jer je mnogo toplije nego ujutru)
- carape (ako i njih skinem zbog vrucine)
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Maramice (papirne i vlazne), flasica vode, labelo, kljucevi, novcanik, olovka, rokovnik (mali, nesto kao planer), knjiga, mobilni telefon, termalna voda (neizostavna u ovim vrelim danima), krema za ruke... To bi bilo to. Torba je srednja- ne volim ni male, a ni ogromne.
Zaboravih nesto jako mi vazno- cigarete i upaljac
Zaboravih nesto jako mi vazno- cigarete i upaljac
hope- Elita
- Broj poruka : 3180
Pridružila/o se : 12.02.2011
Novcanik,zvake i/ili tik-tak bombone,kljucevi,maramice ogledalce i kameni puder,decije zdravstvene knjizice,obavezno neki lek protiv bolova
Marooned- Istraživač
- Broj poruka : 237
Pridružila/o se : 11.08.2011
Nosim sportske torbe i imam svasta unutra,maramice....vlazne i obicne...neseser sa sminkom ,rokovnik,mobilni,kisobran na rasklapanje,hanzaplaste,cetku za kosu,kremu za ruke....novcanik,kljuceve od posla i stana....
Evita- Napreduje
- Broj poruka : 589
Pridružila/o se : 28.01.2011
Evo morala sam pogledati:
Kljucevi od stana i kola; rokovnik;dva mobilna; mali kisobran; mali neseser sa labelom, kremom za ruke, antiseptik gelom, maramicama, cetkom za kosu i parfemom; futrola sa olovkama; novcanik i na kraju futrola sa licnim ispravama i vozackom.
Kljucevi od stana i kola; rokovnik;dva mobilna; mali kisobran; mali neseser sa labelom, kremom za ruke, antiseptik gelom, maramicama, cetkom za kosu i parfemom; futrola sa olovkama; novcanik i na kraju futrola sa licnim ispravama i vozackom.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu