Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Rumenilo i bronzeri Malooo10

Join the forum, it's quick and easy

Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, učinite to, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana, veći broj tema je dostupan samo registrovanim korisnicima.
Ukoliko ne budete aktivni deset dana od dana registracije, vaš nalog će biti trajno ukinut.

Prijatan boravak na Femme forumu

Rumenilo i bronzeri Malooo10

Femme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rumenilo i bronzeri

3 posters

Ići dole

Rumenilo i bronzeri Empty Rumenilo i bronzeri

Počalji od Khallu Ned Apr 01, 2012 1:38 pm

Za mene je dobro rumenilo,kao i puder,najbitnija i nezaobilazna stavka za dobar izgled i svakodnevnu sminku.

Obzirom na moj ten,tonovi rumenila koji su nekada preovladjivali u mom sminkanju,bili su braonkasto-zlatni.Kasnije sam primecivala da mi odgovara rozikasti ton,a posebno rumenila sa dosta sjaja jer licu daju meksi i sveziji izgled.
Zadnje rumenilo koje sam imala mi se nazalost razbilo pre neki dan,pa sam se vratila na kuglice iz Avona koje imam od ranije.
Poenta je da hocu da kazem da sam imala muke zadnjih par dana dok nisam nasla ono idealno za sebe i hocu da pohvalim ono kojim sam napokon zadovoljna Rumenilo i bronzeri 2954761119
U pitanju je ovaj bronzer za koji sam se plasila da ce biti previse svetlucav(ne znam koliko ce to na slici moci da se vidi),medjutim ima divnu blagu svezu braonkastu boju,vrlo laganu,sa laganim nenapadnim sjajem u zlatnoj boji.
Rumenilo i bronzeri Bronze10

Da li i vi imate svoje omiljeno rumenilo kojim se mozete pohvaliti i preporuciti ga?
Khallu
Khallu
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka : 18894
Pridružila/o se : 15.11.2010

https://femme.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Rumenilo i bronzeri Empty Re: Rumenilo i bronzeri

Počalji od Zvončica Ned Apr 01, 2012 6:21 pm

Koristim Avonove kuglice. Još uvek nisam pronašla svoju idealnu nijansu.
Zvončica
Zvončica
Počasni član
Počasni član

Ženski Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Khallu Ned Apr 01, 2012 11:27 pm

ja samo da dodam da je u pitanju Aura Sunkiss bronzer jer vidim da sam to zaboravila da kazem.
meni su Avonove kuglice trenutno pretamne,ne znam kako,ranije ih jesam koristila...
Khallu
Khallu
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka : 18894
Pridružila/o se : 15.11.2010

https://femme.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Veca Pon Apr 02, 2012 7:54 am

I ja koristim Avonove kuglice
Veca