Kamenac u žuči
4 posters
Strana 1 od 1
Kamenac u žuči
Ja stvarno ne znam da li ima negdje ovakva ili slicna tema, ali eto postavila sam je.Znaci ovako, izgleda da imam kamenac u žuči,moram ovih dana na ultrazvuk da vidim ustvari sta mi je,ali mi je doktorica jutros rekla da su svi izgledi da imam kamenac.Ovih dana sam bila pravo bolesna,i iz tog razloga sam skroz malo posjecivala forum. Rodica mi je prije pola god.operisala isti, pa me pravo strah da se i meni isto ne desi.Da li je neko imao iskustva s tim i kakvi su kod vas simptomi bili.
Lollipop- Elita
- Broj poruka : 3149
Pridružila/o se : 18.04.2011
Re: Kamenac u žuči
Ivonka će ti najbolje reći pošto se skoro operisala. A koje simptome ti imaš? Jesi li išla na ultrazvuk ili neko snimanje?
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Meni su kamenje u zuci nasli slucajno pre otprilike 2-3 godine, kada sam radila ultrazvuk abdomena. Ultrazvuk sam radila onako preventivno, bez nekog razloga. Moja dr. je rekla da bih u mojim godinama trebala uraditi uz da se vidi u kakvom stanju su mi organi u abdomenu. Tada mi je receno da bih trebala odmah da se operisem, sto sam ja odbila, posto nisam imala nikakvih tegoba, sem povremenog nadimanja. Ove godine sam posle Uskrsa imala tzv, zucne kolike, koje su strasne, taj bol mogu uporediti samo sa porodjajnim. Kao sto znate operisala sam se, operacija je izvedena laparoskopski i sve je ok. Lolipop mi je nesto mlada za kamenje u zuci, ali sve je moguce.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
Jesam mlada, pa zato mi je i cudno sve to.Simptomi su mi,bol ispod desnog rebrenog luka,mala temeratura, malo zutilo, i bol u ramenima i nogama do koljena.Tako sam objasnila dr. ona mi je dala da idem na ultrazvuk,ali mi moj "prefini shef " nije dao slobodan dan,jer ima covjek neke druge planove sutra..mos misliti,umalo da puknem od muke
Lollipop- Elita
loli, ne igraj se sa zdravljem, imaš pravo na bolovanje pobogu...uradi taj UZ odmah.
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Cim prije Veco.Samo cekam da se vrati u prokletu Austriju,pa da uradim taj nalaz
Lollipop- Elita
Lolli, nemoj da čekaš. Čak i mlađi od tebe imaju probleme s tim. Zar ne možeš da uradiš UZ popodne ili negde privatno?
Zvončica- Počasni član
mogu draga u bolnici,ali se ceka po 2-3 mj. da dodjes na red.a privatno mi je opet preskupo oko 50 eura samo jedan UZ a meni trebaju 2.Dala mi je Dr. uputnicu za kantonalnu bolnicu, e tu mogu preko reda prije stici, jer imam poznanike,samo mi treba dan slobodan.
Lollipop- Elita
A od čega si onda imala žuticu?Lollipop ::.Kaze dr.da nemam nigdje kamenca ni u bubrezima ni u zuci, a da me boli ili od kaslja ili od istegnuca misica.
Zvončica- Počasni član
Nemam pojma Queen, samo znam da je sad valjda sve ok.Nista me ne boli, hvala Bogu.
Lollipop- Elita
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu