Crvenilo očiju
+2
Boni
Zvončica
6 posters
Strana 1 od 1
Crvenilo očiju
Da li nekad imate problem sa crvenilom očiju i šta koristite da ga se rešite?
Videla sam na tv-u reklamu za Visine kapi za oči, ali ne znam da li su dobre.
Kakva su vaša iskustva?
Videla sam na tv-u reklamu za Visine kapi za oči, ali ne znam da li su dobre.
Kakva su vaša iskustva?
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Re: Crvenilo očiju
Visine kapi za oci su odlicne.Meni ih je ujak preporucio i bas su odlicne!!! Probaj
Boni- Urednica
- Broj poruka : 9008
Pridružila/o se : 29.03.2011
Moj muz cesto koristi ''Visine''zbog voznje i ceste neispavanosti i prezadovoljan je.
ja nikada nisam imala potrebu za tim jer smatram da koliko god su dobri preparati tog tipa,da ih ne treba zloupotrebljavati.
cesto imam crvenilo i iritiranost ociju zbog sinusa i alergijskog rinitisa ali sam navikla na to,pa kako dodje tako i ode
ja nikada nisam imala potrebu za tim jer smatram da koliko god su dobri preparati tog tipa,da ih ne treba zloupotrebljavati.
cesto imam crvenilo i iritiranost ociju zbog sinusa i alergijskog rinitisa ali sam navikla na to,pa kako dodje tako i ode
visine su dobre, ali ja koristim uglavnom samo obloge od kamilice i pomaže
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Meni se to desava ujutro kada slabo spavam, ali za jedno sat vremena prodje samo od sebe.
ivonka- Elita
- Broj poruka : 2897
Pridružila/o se : 05.03.2011
I meni najčešće ujutru od nedovoljnog spavanja, ali nosim i sočiva, pa mi to dodatno iritira oči.
Jel znate koliko otprilike koštaju te kapi? I šta sadrže? Jel to isto što i veštačke suze?
Jel znate koliko otprilike koštaju te kapi? I šta sadrže? Jel to isto što i veštačke suze?
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
i meni se to dešava od neispavanosti a skoro mi se desilo i od visokog pritiska,jer sam se strašno iznervirala pa su mi kapilari od besa popucali,ali sutradan su se povukli.i ja sam za Visine čula da je dobar,a koristila sam acidi borici imala sam problem sa hlorom jednog leta.
bub@mara- Elita
- Broj poruka : 1425
Pridružila/o se : 12.12.2010
kapi nisu skupe koliko se sjećam, nekoliko maraka...
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu