Kaputi
4 posters
Strana 1 od 1
Kaputi
Trendovi za zimu 2010/2011: Kaputi sa dvorednim kopčanjem
Svetski modni kreatori za ovu zimu predlažu kapute sa dvorednim kopčanjem. Ovi kaputi osim što su veoma moderni, mogu jednostavno da se uklope u sve odevne kombinacija, a lepo pristaju svim tipovima građe.
Što se tiče kroja i boje, možete sami da odaberete da li želite kaput do kolena ili kraće varijate, u sivoj, crnoj, žutoj, crvenoj boji... Materijal i modeli nisu mnogo bitni, važno je samo da je kaput u kome ćete se vi najbolje osećati.
Svetski modni kreatori za ovu zimu predlažu kapute sa dvorednim kopčanjem. Ovi kaputi osim što su veoma moderni, mogu jednostavno da se uklope u sve odevne kombinacija, a lepo pristaju svim tipovima građe.
Što se tiče kroja i boje, možete sami da odaberete da li želite kaput do kolena ili kraće varijate, u sivoj, crnoj, žutoj, crvenoj boji... Materijal i modeli nisu mnogo bitni, važno je samo da je kaput u kome ćete se vi najbolje osećati.
Re: Kaputi
Volite li i nosite li kapute?
meni je ovaj prvi,bordo-savrsen
imam gotovo indentican,crn,samo malo duzi
meni je ovaj prvi,bordo-savrsen
imam gotovo indentican,crn,samo malo duzi
Volim kapute, jer deluju elegantno i ženstveno. Imam jedan crni i jedan beli kaput.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
kvalitetan kaput vredi svaku paru
Samanta- Iskusni član
- Broj poruka : 994
Pridružila/o se : 30.08.2011
i ja isto.Imam jedan crni i jedan beli kaput.
samo moram priznati da taj beli retko nosim ali mi nije zao sto sam ga kupila jer je jako sladak i nezan.
Puno volim kapute i imam jedan bez kao crveni i jedan crni kao zuti u prvoj poruci.
Marooned- Istraživač
- Broj poruka : 237
Pridružila/o se : 11.08.2011
Khallu ::
samo moram priznati da taj beli retko nosim ali mi nije zao sto sam ga kupila jer je jako sladak i nezan.
I ja isto. Posle par nošenja već je prljav.
Zvončica- Počasni član
- Broj poruka : 7716
Pridružila/o se : 14.03.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu