Garnišne
4 posters
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Stambeni prostor
Strana 1 od 1
Garnišne
Garnišne se uklapaju u svaki enterijer, bez obzira od kog materijala su izrađene. Garnišne imaju različite funcije i namene. U nekim enterijerima garnišne služe samo u dekorativne svrhe, dok u drugim prostorima garnišne služe kao držači zavesa koje nas štite od sunčevih zraka i radoznalih pogleda.
Garnišne se prave imaju savremeni dizajn i prave se od visokokvalitetnih materijala. Najčešće se koriste plafonske i dekorativne garnišne. Plafonske garnišne se prave sa i bez kanapa za pomeranje zavesa. Plafonske garnišne se prave i od aluminijuma, i imaju veoma dug vek trajanja.
Plafonske garnišne od aluminijuma pogodne su za postavljanje na plafone koji imaju krivine, jer se veoma lako savijaju do željenih oblika. Prilikom izrade, plafonskim garnišnama se prave kanali, zahvaljujući kojima i veoma teške zavese mogu da se povlače sa lakoćom.
Dekorativne garnišne se takođe prave od raznih materijala. Mogu biti boljeg ili lošijeg kvaliteta u zavisnosti od svrhe i namene. Dekorativne garnišne mogu imati od jednog do tri kanala, pa tako i postavljanje zavesa pruža veliki izbor mogućnosti.
Garnišne se prave imaju savremeni dizajn i prave se od visokokvalitetnih materijala. Najčešće se koriste plafonske i dekorativne garnišne. Plafonske garnišne se prave sa i bez kanapa za pomeranje zavesa. Plafonske garnišne se prave i od aluminijuma, i imaju veoma dug vek trajanja.
Plafonske garnišne od aluminijuma pogodne su za postavljanje na plafone koji imaju krivine, jer se veoma lako savijaju do željenih oblika. Prilikom izrade, plafonskim garnišnama se prave kanali, zahvaljujući kojima i veoma teške zavese mogu da se povlače sa lakoćom.
Dekorativne garnišne se takođe prave od raznih materijala. Mogu biti boljeg ili lošijeg kvaliteta u zavisnosti od svrhe i namene. Dekorativne garnišne mogu imati od jednog do tri kanala, pa tako i postavljanje zavesa pruža veliki izbor mogućnosti.
Re: Garnišne
I ja volim garnisne sa slike i imam mesingane kao one okruglaste blizu sredine.
Troja- Elita
- Broj poruka : 13992
Pridružila/o se : 30.08.2011
Re: Garnišne
kod mene su drvene jer mi se uklapaju sa lamperijom (kombinacija koju bih rado promijenila, ali...)
Veca- Urednica Elite
- Broj poruka : 12938
Pridružila/o se : 18.11.2010
Femme :: MOJ ŽIVOTE :: Stambeni prostor
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu